Bakning

Nu sover Casper för kvällen. Förhoppningsvis. Pappa Glenn kommer hem inom en timme så då ska vi äta mat. Ska strax gå och laga till den. Jag hade tänkt att det skulle bli ugnstekt lax med citron/dill-sås, potatis och en god sallad.
Jag har varit i köket hela dagen känns det som, iallafall när jag inte busat med ungen min.
 
Fick så tråkigt på eftermiddagen att jag drog igång med bak. Tre sortes kakor blev det. ;) haha.
Efter det så gick jag & Casper ut till landet och åt smultron. ♥ Passade också på att skörda persilja samt plocka in lite dill till kvällsmaten. Det är galet vad dill vi har. Vi har nog nästan tredubblat förra årets skörd, och mer lär det bli. Fantastiskt! Snart är det dags för löken att plockas upp. Den ser så fin ut!
 
Jaja, annars har jag som sagt busat med ungen. Han har visat att han kan krypa som ritkiga bebisar idag. Inte bara ålat sig fram som han gör annars. Så det märks att han börjat få lite mer koll nu på motoriken. :) Men han är jättefeg med att släppa taget i stående läge. Han står mer än gärna och går längst med möbloer osv, men han släpper inte taget alls. Han kan hålla sig med en hand, men det är allt. Men det kommer väl. :) Jag har inte bråttom.
 
Förut åt vi barnmat förresten! Jag fick i honom en portion med lasagne för 1åringar utan allt för mycket protester. Jag tror faktiskt det finns hopp där. Ska testa mer imorgon. :) Det vore ju toppen om han skulle börja tycka om det!
 
Men nej, nu måste jag börja med maten! Klockan är ju för tusan halv nio..
/ Emma
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad duktig du är Emma. Fina kakor.

Svar: Tack mor. :)
nikoba.blogg.se

2012-08-21 * 21:36:04
Postat av: Sofia

På tal om bakning.. Vart är kladdmuffinsreceptet? ;)

Svar: Haha jag skaaaa, nu minns jag knappt hur jag gjorde. ;) Får ta och göra dme någon dag!
nikoba.blogg.se

2012-08-22 * 11:23:06


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0