Casper är döpt!

Dagen har gått jättebra idag! Tusen TACK alla som var med och firade Caspers och vår dag. i tackar också för alla fina dopgåvor vi fått. Tänk ilka fina människor vi är omringande av. ♥
Nu är vi trötta samt nöjda, och ska snart sova. Bilder från dopet får vänta någon dag eller så. :)



Dan före dopdagen

Hej allesammans.
Mycket tankar i skallen idag. Fan säger jag bara. Suck.. hur lyckas jag?
Men men, det får vi ta tag i nästa vecka. För i helgen är det dop! :) Sitter i skrivande stund och inväntar lite hallänningar. Resten kommer imorgon. :)
Så ikväll ska vi åka fram till församlingshemmet och duka inför dopkalaset osv. Efteråt blir det grillning! Mums!

Jag har bakat kärleksmums idag också. Goda blev dem. :) Så nu har vi något att äta till fikat. Ska se till att göra lite chokladbollar & en jordgubbspaj också i helgen. ;) Sockerbomb!

För övrigt tycker jag det är så himla härligt att våren redan kommit. Även om jag går och väntar på bakslag hela tiden. ;) Kom faktiskt några snöstänk förut här.
Djuren njuter nog dem med. Kaninerna letar små grästrån hela dagarna i buren och katten ligger och solar överallt. Ah vad härligt det är!

Men nu ska jag kila och fixa inför grillningen.
Ha det gott.


Mammor och bebisar

Slänger in ett snabbt inlägg från mobilen i reklamen. Kikar på fjollorna i Djungelns drottning. ;)

Jag och Casper fick en kanondag på baby cafét där vi mötte upp Karin, Alexander, Angelica, Lucas, Anna och Mira. :) Jag längtar redan till nästa gång! Då ska vi antagligen göra avgjutningar av händer och fötter på barnen. :D

Nu ikväll har jag lagat lasagne. Premiär för mig och det blev jättebra! :) Så roligt att prova på nya saker som man inser är jättelätta att göra. :)

Men nu var reklamen visst slut. Ska luta mig tillbaka i älsklings famn och mysa.

Kram!


Morgonstunden

Godmorgon allesammans.
Idag vaknade Casper halv åtta och tyckte det var dags att gå upp. Hade lite gos i sängen innna vi gick upp för att äta frukost som numera består av en portion banangröt för lillens del. Roligt att han äntligen börjat smaka något annat än ersättning, även om det går trögt. skitsmidigt att bara ge ersättning, slippa kladdet. Men fy fan vad det går åt mycket nu. Han äter 180-200ml per måltid 6-7ggr per dag. Det går åt 1,5 förpackning ersättning per vecka. (93krst). DET ÄR DYRT! Så är tacksam om han börjar äta annat ja. ;)

I eftermiddag ska vi till öppna förskolan på familjecentralen som det ser ut nu. :) Förhoppningvis träffa Karin & Alexander samt Anna & Mira där och prata lite bebis. :) Mysigt!

Igår var jag till jobet en säng på kvällen. Gjorde om lite i EU-ansökan som inte stämde. Men nu är det äntligen klart! Känns himla skönt. :) Nu kan jag andas ut och fokusera helhjärtat på Caspers dop som går av stapeln på lördag. :)

Efter jobbet, där jag satt cirkus en timme, åkte jag och hälsade på Linda. Ett "snabbt hej" blev prat i över två timmar. Så typiskt oss. ;) haha ♥
När jag kom hem sov Casper som en stock, och srax därpå äen älskling. :( Så ikäll ka jag överösa honom med pussar och kärlek. Så det så. ♥

Nej nu vill ugen ha bus. OCH VET NI!? Han skrattade igår! På riktigt! Liksom hahaha. Jag tror jag dog en sekund. Så sött var det. :') Min finafinafina bebis! ♥

Hej så länge!



Sittandes, om så bara några sekunder

Casper har börjat bli så pass stadig att han kan sitta upp några sekunder när man placerar honom i sittläge. :) Igår satt han själv för första gången 3-4sek, idag så klarade han iallafall 10sek innan han tippade åt sidan med världens flin. ;) Goa unge!

Men nu tycker han jag vart ädligt tråkig som satte mig vid bloggen. Dags för mer bus!
Kram!


Fötter & Gröt

Woho idag insåg Casper äntligen att han har fötter att peta på. ;) Som vi har väntat på att han ska upptäcka dem. hihi Gullungen satt på min mage förut och plötsligt uppenbarade sig två vääääldigt intressanta saker. ;) haha
Han har dessutom börjat tycka om gröt nu. Eller snarare han har fattat att han kan svälja annat än sånt som är i rinnande form. ♥ Vad kul det är att följa ens barn utveckling. :') Önskar forna vänner ville ta del av ens nuvarande liv. Så trist att man glider isär bara för att ena parten får barn. :( Det gör mig ledsen.

Men nu somnade Casper så ska ta tag i lite papper. Blir knäpp på EU-ansökan. Ska ringa vår rådgivare snart och reda ut allt. Suck.. varför kunde de inte funka med fjärrlogin??? Skit.


Två år sedan

Igår var det 2 år sedan min underbara Puke slets ifrån mig. Två år sedan han somnade in i min famn medan mina tårar föll på hans vackra huvud. Två jävla år sen.. det känns fortfarande som igår. Än idag kan jag se honom framför mig, få en hint av hans lukt. Älskade häst, jag saknar dig än. Såret är fortfarande vidöppet och smärtande, kan inte tillåta mig själv att släppa sveket mot dig.
Förlåt.

Jag glömmer dig aldrig. Hoppas du har det bra, Jag älskar dig. ♥



Fått ändan ur vagnen

Ja nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen så att säga och uppdaterat. Valde att slänga upp två inlägg till i efterskott då jag gärna ville ha med dem i bloggen. :) Läs om ni vill!

Dagarna verkligen flyger förbi. Casper kräver ju lite mer nu så jag orkar inte lägga så mycket energi på bloggen just nu. Dessutom sitter jag på jobbet var och varannan kväll för att få klart en EU-ansökning jag åtagit mig att ta hand om. Vi är dessutom i full gång med att planera inför Caspers dop den 31/3. Så jag har fullt upp. ;)

Men vi mår jättebra här hemma. Älskling går och laddar inför vårbruket, och jag & Casper är ute och promenerar med Karin & lilla Alexander var dag. :)
Casper har haft några dåliga dagar dock. Vet inte vad som varit fel. Sur & ledsen om vartannat. Inget har dugit åt min lilla gosse. Men igår vände det igen. Då var vår glada lilla pojk tillbaka. Vi knallade på marieberg hela dagen igår och han flörtade glatt med de som kom fram och hälsade. ;) Han fick åka i sittdelen så han kunde se lite, och det var uppskattat. ;) Busungen!
Jag & älskling shoppade kläder till dopet. Skönt att ha det fixat!

I helgen har vi också passat på att röja i trädgården. Jag har städat åt kaninerna samt klippt ned fjolårets växtlighet, dessutom har vi äntligen fixat min nya perennrabbat! :D Har börjar fylla på med växter redan. :) Ska hämta mer hos mamma, svärmor & Greta så fort jag kan.
Nu kliar det mer än någonsin att få så i trädgårdslandet! Men det är lite väl surt än. :(

Idag ska vi elda upp högen med ris & skräp som legat här sen vi flyttade in. Pappa & brorsan kommer hit och hjälper oss i eftermiddag. Lovat dem våfflor dessutom. Tydligen våffelsöndag idag? Eller?  Ska bli trevligt!
Just ja, så är det ju sommartid idag också. Casper måste ha vetat det. Han vaknade minsann 1,5h tidigare än vanligt idag. ;) Uff!

Men nu måste jag äta lite frukost! Ursäkta stavfel, orkar inte läsa igenom inlägget.
Tjing på er!


Svanar i Tysslingen

Idag hade vi besök av mamma, pappa & Emil :)
Vi for iväg till tyssligen och kikade på svanarnas sammankomst. Alla hade inte på långa väger anlänt ännu, men det var en hel del att kika på. ;) Och vilket liv det var! hihi
Ska försöka dra med mig älskling någon mer dag när det är som mest där. Vill se det!

Nu får bilderna tala för sig själva. :)


Firande av mamma

Idag var vi hem till mamma & pappa för att fira mammas födelsedag. Dock fyller hon imorgon (19/3) men vi kände att det blev för stressigt att åka då. :)
Mamma fick av oss en bukett tulpaner & en kokbok. Halv 8 Hos Mig. :) Hoppas du blev glad mor! :)

Vi åt jättegod mat, skomakarlåda. Mums! Det är biff, hemgjort mos & skysås med bacon & purjolök. Gudars vad gott det är!
Efteråt tog hela familjen en långpromenad runt Harge. Jag såg min första tussilago dessutom. :) Det vackra vädet dog dock bort, och vi fick dras med molnighet. ;) Attans!

Dagen sammanfattas bäst med ett ord. MYS!


Lilla barn

Har ni spotify uppe så sök på Sarek - Lilla Barn och lyssna på en mysig låt. :') Texten är så fin!
Själv bjuder jag på en bild på mina älskade gossar. Visst har han blivit stor våran dunderklump? ;) ♥

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt I aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts

Lilla vän, du är pappa och mamma I ett
Men självklart så har du ditt helt egna sätt
Du har älskats sen dagen du las mot mitt bröst
Och jag gav dig ditt livs första tröst

Lilla knodd, jag är trött men lycklig ändå
Ibland frestar barngråt om nätterna på
Och somliga dagar kan va upp och ner
Men glöms bort när du sen mot mig ler

Lilla gull, fast du rest bort till drömmarnas land
Så har du mitt hjärta I din lilla hand
Du gnäller och jag lägger mig hos dig en stund
Och då somnar jag själv efter någon sekund

Lilla barn, du sover och drömmer så lugnt
Lutad mot kudden så andas du tungt
Jag doftar på renhet och mjukaste hud
Och då rör du dig sömnigt, med små söta ljud

Lilla du, det regnar och natten är mörk
Vinden drar hårt I aspar och björk
Men du slumrar, som sömnmedel över dig strötts
Som du gjort sedan dagen du fötts


Gräsänkling

Har någon en tråkig kväll så kom gärna hit på en pratstund! Jag är gräsänkling ikväll då gubben min ska och dricka öl med några kompisar. :)
Vet inte riktigt vad jag & Casper ska sysselsätta oss med. Han är för övrigt på träligt humör ikväll! Vet inte om han håller på att bli lite förkyld igen. Lite snuvig & hostig tycker vi. Jaja, vi får väl se vad det blir. Man kan ju inte vara på topp jämt. Ingen feber iallafall. :)

Men, men. Haft en väldigt lugn dag idag. Jag & Casper sov till halv nio ungefär. Älskling hade grishelg så han kom hem vid tio ungefär och åt frukost med oss.
Sen stöka vi omkring här hemma och duschade Casper för första gången. Varken bu eller bä, han tyckte nog mest det var skumt. ;) Men smidigt var det! Skönt när man inte orkar konka fram badbaljan eller har lite brottom och själv ska duscha. ;)
Jaja, sen blev det att åka och veckohandla. Asbillig vecka dag! Vet inte hur vi lyckades riktigt? haha, förmodligen har vi väl glömt en hel drös med saker vi behövde. ;)

Sen till dessa problematiska djur! Katten spydde mask igår. IGEN! Avmaskade för drygt tre veckor bara! Hmf! Så idag har jag köpt ännu ett nytt avmaskningsmedel. Milbemax. Så nu jäklar ska vi väl bli kvitt äckeldjuren!
Kaninerna är sämre i magarna igen. För nu har även Stampe blivit dålig? Alltså, de får bara hö & vatten? Inget annat! Hö't luktar & ser superfint ut så har svårt att tro att det skulle vara det. Men jag vet inte alls längre. :/
Ska ta mig i kragen och fara till veterinären och köpa det där att ha i drickvattnet. Kan absolut inte ta ungar på Lillan så länge detta pågår.

Men det löser sig nog. :)
Som sagt, vill någon umgås så hör av er! :)


Vita skönheter

Dags att ta sig ur bloggkoman. Varit rätt skönt med lite paus av någon anledning. Vet inte riktigt varför. Vet inte heller varför jag inte orkat skriva heller. Jag har inte gått in i väggen om ni tror det. ;) Nejdå jag mår så bra så. Grubblar för mycket bara. Då är det tur att man har sina fina lilla familj att ägna sig åt. Så tacksam för Glenn som alltid står vid min sida. ♥

Jag ska strax ta en snabb,snabb, snabb,snabb,snabb dusch, sen se om jag får ihop någon snabb lunch till min älskade karln & mig, sen bär det av mot familjecentralen för att möta föräldrargruppen. Kul! :)
Har börjat promenera med en ung mamma, något äldre än mig, här i närkes kil, och hon skulle också dit idag eftersom hon missade denna "lektion" som vi ska ha idag. Hennes Alexander är lite äldre nämligen. &månader om jag inte minns fel. Så söt! Kul att träffas. :) Hoppas också på att träffa Anna & hennes lilla Mira.

Igår var jag på jobbet hela eftermiddagen, kom hem lite efter halv åtta på kvällen. Haha.. Satt och prata med Anders & Henrik i typ två timmar. Om allt verkligen! Dessutom börjat planera upplägget för den blivande hemsidan jag ska få pyssla med. Kuligt! :) Vänter bara på att Data-Ola ska fixa iordning ett program till mig. Sen blir det att fota grisar, kossor, personal, maskiner, gården .. ja ni fattar. ;)  Casper & jag får fullt upp! Haha
Men den igentliga anledningen till att jag var på jobbet var att jag blivit tillfrågad att sitta med en EU-ansökan som ska skickas in nu innan den 29.e. Varför inte liksom? Jävla massa listor på djur som ska gås igenom bara. ;) Men jag är en bra bit på väg! Ska bara få igång på fjärrdatorn så jag kommer in på jobbets nätverk.

Ja annars har det inte hänt så mycket. Mys med Casper, mys med Glenn, mys med vänner. Ja det är som det ska vara. ♥ Nu hoppas jagg blogglusten återvänder!
Ni får njuta av lite bilder jag tog imorse så länge. Svanarna håller på att komma till Tysslingen, som ligger en liten bit ifrån oss, så det är full fart här! ;)


Kram!



Bloggpaus idag

Förlåt, inget inlägg idag heller. Iallafall inget riktigt inlägg. Jag har inte riktigt orken. Mår lite depp idag osv. Men det blir bättre, snart. :) När ni minst anar det ploppar det upp nya inlägg.

KRAM!


Melodifestivalen & åska

Hallå allihopa, vet ni vad som hände här nyss? Vi fick ett åskoväder. Eller en åskskur kanske ska tilläggas. Vi hade precis kommit hem från att ha varit och fikat & veckohandlat då vi såg ett stort mörkt moln rulla in över kilsbergen. Samtidigt som en jättevacker solnedgång hade sitt skådespel på andra sidan himlen. Väldigt effektfullt.
Vi satt kvar i bilen några minuter då vi har lite svårt att slita oss från ljudboken vi lyssnar på. (höhö) Enligt våra misstankar började det ju regna ganska snart medan molnet rullade in, plötlsigt kom det också en blixt följt av en smäll. Lite snopna blev vi allt. ;)
Sen bröt ovädret loss med hagel, regn & stormvindar. 10min senare var det lungt igen.
Tänk vad moder natur kan. ;) 

Imorgon ska jag äntligen få träffa Emma! Gud vad det var länge sen! Minns inte ens när det var? Kommer du ihåg det Emma? Ska försöka hinna fixa klart Emmas blogg också. Kodningen har gått åt pipan så måste göra om. Suck!
Har också fått lite bilder från Carro som står i tur att få en ny design när jag har tid. :) Ellys design blev klar igår. Kika om ni vill genom att klicka här »Elly i Australien

Men nu måste jag ta tag i maten. Vi ska mysa med tacos såklart och se på melodifestivalen. Inte sett en enda deltävling då jag tycker det förstör hela stämningen. Ser hellre bara finalen. :)
Ha en bra kväll hörni!

♥Världen finaste pojkar! ♥


Häng i soffan

Godmorgon!
Jag och Casper myser i soffan. Vi har nyss kikat klart på Grey's anatomy. Skumt att se gamla avsnitt. ;) Men jag kan inte låta bli! Hihi

Casper har sist busrejset innan förmiddagsluren. Pratar och stojjar. Hihi Han bjuder mamma på många skratt. <3

Vi ska bada idag, samt förhoppningsvis ut och pulsa lite med barnvagnen.

Ikväll är det bio! :D och jag ska äta massor med popcorn!


Stora killen

Just nu ligger jag och kikar på säsongspremiären av Grey's anatomy. Mitt favoritprogram lätt! :)
I soffan ligger mina älskade pojkar och sover sött. :)

Vi har ätit stekt rödspätta med mos ikväll och är jäkligt mätta! Även Casper fick smaka lite mos. Haha han fattar inte riktigt vinken med oflytande föda ännu. ;) Men det verkade smaka bättre än gröten iallafall. Hihi

På BVC idag gick det bra. Vår stora kille hade växt som vanligt! Vågen visade på 8790g! Hihi dunderklump! Han mätte dessutom 66cm så inte konstigt att stl. 62 inte funkar bra längre på kläderna. ;)
Jag pratade även om detta att jag mår dåligt över amningen. Hon tyckte jag skulle prata med någon, men jag vet inte. Det går väl över. :)

Nu ska jag se klart Grey's och sedan blir det dejt med kudden. Kram!


Casper vann!

På MAM's sida på Facebook pågår nu en tävling. "Dagens prins/prinsessa" till ära för den nyfödda Kronprinsessan.
De lottar ut tre nappar med prins/sess-motiv varje dag fram till den 15/3.

Idag vann bilden jag skickat in på Casper! Kul va? :D

Motivering: “En bitring med små elefanter på, hjälper Casper som nu tänder snart ska få. En napp från MAM han inte ännu har, men han hoppas på en varenda eviga dag. ♥”


Äntligen bio!

På fredag smäller det för nu har jag bokat biljetter!
Jag, Ida & Linda ska gå och se WAR HORSE! Åh vad jag ser fram emot det. Jättekul verkligen! Hoppas den är så bra som jag hoppas nu. :D
Fast lite dåligt samvete att jag lämnar karln hemma med ungen, ensamma hemma en fredagskväll. Hur ska jag gottgöra det? hm.. ;) Tål att tänkas på!

Just ja, hade Linda på besök igår. Jättekul att träffas och snacka lite. :)) Alltid lika mysigt att ha dig på besök. ♥
Men nu ska jag smita in i duschen om bebben nu kan tänka sig att sussa en stund. :)
Senare i eftermiddag är det BVC som gäller. Mätning & vägning idag bara.
Hjärtat mitt är iväg på någon utbilningskurs av något slag, så är ensam hela dagen. Tur jag är min bebis hos mig. ♥


Strålande förmiddag

Godmorgon, eller godförmiddag måste jag nog skriva nu. Casper har äntligen somnat för sin förmiddagslur. Han har kämpat emot länge nu. Då kan jag passa på att blogga lite. ;)
Vette tusan om det är tänder på g alltså på skrutten, han har vart så gnällig de senaste dagarna. Han slår om från världens gladaste unge till en riktig surpuppa stundtals! Lite bökigt är det iallafall, men det är väl bara en period, som med allt annat. :) För det mesta är han en glad bebbe. ♥

Casper sov till halv nio även idag, skönt om den rutinen kommit tillbaka. :) Med en stort leende och en välluktande blöja steg vi upp och klädde på oss. Åt frukost & kikade lite på tv och fotade oss. ;)
Sen placerades Casper i gymmet, och jag här vid datorn. Har nunnit med att få en hel del nappare på att få en ny bloggdesign. ;) Kul! Hoppas jag ite tagit mig vatten över huvudet bara. hihi Väntar på förste man som skickar bilder. ;)

Jag har också hunnit med att chatta med diverse roligt folk, stämt träff med Linda i eftermiddag samt bokat bio tillsammans med ida preliminärt. Ska bara höra med karln min om det är okej för honom. :) Vi ska gå och se War horse! Eventuellt kommer Linda med också. KUL!

Men nu är det snart lunch, och älsklingne min kommer hem. Pussa & krama på honom en stund. :)
Jag ska också gå på och avmaska katten. Igen. Spydde igår. Igen. Synlig mask. Igen. Suck! Jag får nog köra en ordentlig kur på honom. Avsmaska tätt 2-3ggr eller något.

Men ha det gott så länge!
Kram


Big brother

Jag och mina pojkar ligger och slöar vid tvn. Pappa matar Casper som sörplar för glatta livet. :)
På tv är det big brother. Vilka människor. Haha. Lite patetiska faktiskt, men vissa av dem måste ju göra sig till.
 
Jaja snart dags för matlagning igen. Idag blir det kött, rotfrukter och beasås. :)

Någon som vill ha sin bloggdesign fixad? Vill ha något att pilla med! Det måste vara blogg.se.
Går detta inlägg att kommentera förresten? Mobilbloggar nämligen.

Kram


Rimfrost

Åh det var så vackert ute när jag och Casper slog upp ögonen imorse så vi klädde på oss och gick ut i trädgården och fotade lite. :) Såklart var Smirre med på ett hörn. ;) Han kom farandes från ladugården när jag öppnade ytterdörren. Han gick ut igår kväll för att ragga troligtvis och missade när vi gick och la oss. Så som många nätter förr har han nog spenderat natten i en hög med gammal hö eller liknande. ;)
Vi passade också på att släppa ut kaninerna. Ja, deras bur ser skittråkig ut nu. :( Väntar på vår och gräs!

Casper & jag sov till halv nio idag. Skönt! Gosbebis ville sova hos mamma i sängen efter morgonflaskan så vi har legat kind mot kind och sussat. ♥ Nu ligger han och tjattrar i gymmet & jag ska få i mig lite frukost.

Nu får ni njuta av lite bilder. vars svarta kant blivit kapat på vänster sida. Suck!


Storhandlat & mys

Hallå.
Vi är nyss hemkomna från Maxi där vi som vanligt varit och veckohandlat. Först tog vi en fika tillsammans vilket var mysigt. Älskling fick äntligen sätta tänderna i en smarrig prinsessbakelse. hihi ♥ Casper blev lite kinkig på slutet av handlingen då det var dags för flaska, tur mamma & pappa har huvudet på skaft och tog med sig termos & ersättning. ;)

Nu ligger Casper och gymmar. Han försöker äta upp elefanten som vanligt. Undrar vad den gjort för ont? Den är banne mig favorit att tugga på. hihi Men hans favoritsyssla just nu är att påkalla uppmärksamhet i formk av diverse läten. Haha, han är så söt! Gapar & har sig och nä'r man tittar på honom så tvärflinar han åt än. ;) Busunge! 
Senare ikväll ska han på prova liiite gröt tror jag. Vi köpte det idag, men han är inte så jätteintresserad av mat ännu så vi kanske hade kunnat vänta. Men men, nu har vi lite hemma iallafall. :) Kul att börja introducera lite smaker iallafall.

Imorse gick Glenn upp med Casper så jag fick sova en stund. Så himla skönt. Tack underbara du. ♥ Imorgon är det ju dags att börja leka med bebis kl. 06 någonting säkert. Hoppas jag lyckas få honom att somna om! Tur han är så söt, att det är honom förlåtet. ;)

Vill också passa på att tacka min fina familj för igår. Syster Lisa lagade en fantastisk middag som avnjöts till ett superfint dukat bord av syster Åsa & bror Emil. Många skratt utböts under kvällen. :) Tack!
Casper sov sig igenom hela kvällen, när han väl somnat ska tilläggas. Gud vad kinkig han var innan han gav efter för John Blund. Vi blev tvugna att packa ned honom i vagnen och gå en vända innan han slockna. Det är det värsta jag vet! När han är så trött att han bara skriker. Blä vad trist det är! Men men, sånt är livet. ;)

Men nu är det dags för myskväll. Vi har lyxat till det och köpt en grillad kyckling. Jag ska koka lite ris & göra någon form av currysås som vi sen ska avnjuta till Wallander. (som jag hoppas går ikväll?!)
Täna lite ljus & bara mysa ihop. ♥

Ha det så gott allesammans.
Kram Emma


Casper 4 månader

Idag blir Casper fyra månader gammal. Shitt vad tiden går fort! Vår stora kille. ♥
Det ska firas genom en långpromenad med min fd. klasskompis Elin som numera också är grisbonde. Sen senare i eftermiddag ska vi hem till Caspers mormor & morfar och hälsa på. Där kommer vi även träffa morbror Emil, mostrarna Lisa & Åsa samt kusin Axel. Mysigt!


Ägg

Vi har varit och köpt ägg. Skönt med en promenad, och lyx att slippa ta bilen till äggboden :)

Ikväll vankas det tv-tittande och pizza!
Kram


Trött & Sliten

Guuud vad trött jag är. Kroppsligt och mentalt ja, hela jag är slut. Det är väl inte acceptabelt att säga så som lycklig mamma. Men just nu är det tungt. Vet igentligen inte varför. Världens snällaste bebis har vi så absolut inget jobbigt med det, dessutom en fantastisk karl som jag älskar över allt annat. ♥ Men jag är trött iallafall. Phu.. :'( Lite ledsen inombords liksom, samtidigt som jag vill poängtera att jag är så lycklig att jag bubblar inombords, för vad livet givit mig. Det är skumt att känna så. Lite som om man är två personer just nu. :) Men det blir nog bättre, så fort jag kommer på andra tankar. :)

Dagen har vait mysig. Casper vakna vid halv 7 idag igen klarvaken. Men somnade om efter någon timme i babygymmet och sov till nio. Väldigt skönt!
Vi gick upp och åt frukost framför tvn som vanligt, och tappade därefter upp ett bad till lilla mannen. Road över att få bada som vanligt. ;) Somnade som en stock efteråt. ♥

När pappa Glenn kom hem så blev det en långpromenad i vårvädret. Skönt att svettas lite. haha. Om inte annat välbehövligt. Men jag måste fixa ett par bra gåskor! Ska nog pallra mig in till Gott På Foten och fixa nya inlägg. Dumma fötter..

Men nu ska trötta jag borsta tänderna och fixa kvällsmålet för Casper sen är det sängen som gäller. Längtar efter kudde! Godnatt på er fina människor.
// Emma


RSS 2.0