31 augusti | tiden bara går

Tiden bara fortsätter och gå utan hänsyn till vem den stampar på.
Sån är Tiden, den bara går och går och går. Egoistisk, rättfram och hänsynslöst. Man kan varken få den att stanna upp, gå tillbaka eller gå fortare. Man har bara valet att görta sitt bästa för att inte hamna i vägen, för att inte få sig ett stamp eller två. För att Tiden kommer aldrig vika sig för dina önskemål eller drömmar. Den kommer och se dig precis som den du är. Liten & försvarslös mot det oundvikliga.
____________________________________________________________________________________________

Sitter just nu hemma ensam i min lägenhet. Längsen jag var helt ensam nu. Känns sådär.
Nyss hemkommen från  mama & pappa. Hälsat på systrar och sådära, plus hämtat hem min lille kanin som ska bo här ett tag. Kaninvakt åt min egen kanin låter väl rimligt. ;)
Så nu har jag en ny djurhörna. ;) Stampe sitter och dampar över allt obekant. Sitter och varnar alla andra kaniner i kumla om att det är farligt där. dvs stampar i golvet. irriterande! haha

Jobbade halvdag idag. Skönt. Var rätt lungt, en hel del halta smågrisar att behandla bara, så behandlingsrundan tog ett tag. ;) Sen hade jag slagsmål med en grinig sugga. Fan vad irriterad jag vart. Skulle bara bitas och hålla på!
Dessutom hade jag en sån där göra-illa-mig-på-allt-jag-ser-dag så har kommit hem med lite fina blåmärken både här och där. :P

Men nu ska jag natta mina kära djur, oh sen krypa ned i min kära säng.
Imorgon är det foderlära på jobbet.

// Emma


30 augusti | full fart överallt

Nä nu måste jag ju blogga lite. Haft fullt upp i helgen så inte blivit tid eller ork för det. Men nu har rara Andreas installerat photoshop på sin dator så jag kunde få ihop nån bild till min kära blogg. ;) Dock fick jag inte ut alla bilder jag tänkt från mobilen så blev bara några bilder på mina kommade missar och deras mamma.

Har iallafall haft det mysigt med inslag av mycket tankar och känslor på saker och ting. Hälsade på Andreas i fredags innan jag drog vidare hem till Bina. Vi har vart tokiga som vanligt. Varit ute och ridit, ätit gott och bara snackat skit. Tack för du finns gumman, du betyder enormt mycket för mig.

Igår, söndag alltså åkte jag hem till Andreas där jag sov över. Vi gjorde tacos och hade en mysig kväll. Han är ju sjuker kraken så blev en lugn kväll framför en film bara. :) Idag så sov vi till elva, gick upp och käkade frukost och somnade igen i soffan vid tre. ;) Haha sköönt! Sen köpte vi pizza som jag vart sugen på flera dagar. ;) och nu på kvällen åkte vi och handlade smågodis. Usch vad tjocka vi är. ;) haha Söta som socker blir vi. ;)

Har iallafall bestämt mig för att sova här inatt med. Haha, ska bli spännade att ta mig iväg härifrån vid fem för att vara på jobbet vid sex. ;) Kommer väl somna och köra av vägen. Yeeah, om jag nu hittar ut från köping. Förvarnat Theresa om att jag kan bli sen iallafal. höhö.

Usch vilket tråkigt inlägg det blir. Tankarna på annat håll känner jag. Men men, det löser sig väl på något sätt. Ibland blir saker och ting jävligt komplicerade.

Men jag har iallafall köpt en ny telefon! En Xperia x10 som jag försöker förstå mig på. ;) Spännade inslag i vardagen det där känner jag. Haha. Men hittils nöjd. :) Väntar bara på att minn nya abonnemang ska hoppa igång så jag kan börja surfa på den. Kommer att ha tele2 comvic för er som undrar, men har kvar samma nummer som tur är. Konstigt att gå ifrån halebop som jag haft så länge. ;)

Imorgon är det först jobb, sen hem till mamma & pappa o lämna tillbaks brors filmer och ta med mig Stampe kanin hem då mamma & pappa ska resa bort på torsdag. Spännade vart jag ska göra av hans bur?! Men det löser sig väl. Nu ska jag hoppa ned i soffan med andreas och glömma allt för en stund.
// Emma


27 augusti | soft dag

Här sitter jag, ont som fan i hela kroppen efter gårdagen. Zindy är nog lite mör hon med. Usch alltså.
Men men vi lever ju, det är huvudsaken.
Andreas var jättegullig & kom hem till mig igår kväll. Han tyckte så synd om mig när jag gjort mig illa att han bad om att få komma. Tur var väl det då jag hade så ont i benet att jag inte kunde/ville köra hem. Så bilen står kvar i mosås. hemma hos Ida.

Andreas och jag tillbringade iallafall kvällen i soffan och kollade på diverse såpor och realityserier på TV innan vi gick och la oss. Vid ett halv tv kom en full bina inklampandes genom dörren och visade upp en fin p-böter hennes bil fått under natten. ;) Inte roligt haha.

Imorse vaknade jag av att folk skickade sms. Främst bina som skickade massa sms om hur ensam och bakis hon var. ;) Så klev upp och hjälpte henne flytta bilen.
Vid lunch var vi alla så hungriga och uttråkade att vi åkte till brändåsen och käkade på mc donken, nyttiga som vi är. ;D haha

Nu sitter jag och tömmer minneskortet till mobilen, bara 10min kvar. ;) Sen ska vi åka. Jag ska hem till andreas och titta hur han bor och sen hem till bina där jag ska tillbringa någr dagar. Ska försöka hälsa på mina kissar också. <3 På något magiskt sätt ska jag också hinna med att städa,tvätta, handla och åka hem till mamma. xD Kan bli spännade det här. ;)

Men nu ska jag göra mig klar för att åka.
Ska även väcka Bina som somnat i soffan.
På bild binas söta vovve sammy som bott här några dagar.
// Emma


Svar på tal eller något

Jag vill bara förklara mig lite då vissa blev lite upprörda angående förra inlägget.
Att vi fortsatte rida henne var inget för att plåga henne om hon nu har ont utan för att avsluta allt på ett "possetivt" sätt. Svårt att förklara hur det gick till men hon gick bra stundtals och var som värst när det kom tåg som hon är livrädd för och vi ville inte avsluta allt med att hon kastat av utan ville gå en liten stund med henne så det inte skulle bli galet nästa gång. Om folk fattar?
MEN precis som många av er, misstänker även vi att hon har ont. Så vi har fått en akuttid hos en tjej som ska komma ut och gå egenom hela henne nästa vecka för att fastställe om hon har ont. Hoppas det inte är något allvarligt bara. :( För kul var det inte, varlen för hästen,bosse eller mig.

SÅ lungt gott folk, vi är inga djurplågare.


26 augusti | hästlivets baksida?

Zindy hade damp idag. Tre avramlingar varav hon gick omkull på två gånger och landade på mig. Mörbultad svar ja.. Stallägaren blev först översprungen, senare sparkad i huvudet och knockad så han fick ett sår över ögat,han fick åka in till akuten. Ingen bra dag! Misstänker att hon har ont någonstans.. :(

 

 


Sorry!

jag ska blogga :D lovar!


23 augusti | massa prat & fika idag

Hörni, ni får allt kommentera mina otroligt intressanta blogginlägg. ;) SKäll lite på mig med så jag kommenterar era. ;) Är det förresten någon som vill ha sin blogg länkad? Säg till isåfall så kan vi göra ett länkbyte. :)

Dagen då. Har jobbat som vanligt. Theresa och jag tog halvdag idag pga det fina vädret. Jobbar över imorgon istället tänkte vi. :) Då ska vi kastrera i BB & sen godkänna gyltor till försäljning. Tråååkigt. Haha
Vi hamnade iallafall ute på sannakroa där vi käka lunch och satt och pratade skit i två timmar. ;) Väldigt trevligt som vanligt! Efter det blev det marieberg där jag träffade fd klasskompisen Elin som också jobbar med grisar. Mycket trevligt prat där med, såklart mycket om grisar. haha :) Måste göras om verkligen!

Så nu är min sociala abstinens tillfredsställd för idag. :)
Imorgon ska jag upp & jobba klockan 05.00. Woho såå taggad.
Eller inte. ;) Hoppas alla där ute mår bra!

// Emma


22 augusti | jobb & stallet

Gokväll gott folk! Åh vad jag njuter av att må bra just nu.
Känns som allt är på rätt väg igen. ÄNTLIGEN! Ska njuta varje sekund. Det är jag värd.

Har jobbat idag. Himla trött imorse nu när det blev lite sent med min & idas filmkväll och allt. :) Men vad gör det? :D Fick hjälp av Inger på jobbet idag. Underbara människa. <3
Flöt illafall på ritkigt bra, dock matvägrar varenda sugga i BB.. Inte bra! Provat att sätta dem på utfodring två gånger om dagen nu så får vi se om det blir bättre. Hoppas inte fodret är dåligt bara, men luktade och såg okej ut. hm..
Nere i den andra stallet fick jag syn på att jättemånga grisar hade röda prickar på sig. Första tanken var att vi fått in något smittsamt virus! :O Men sen fick jag se vad det berodde på.. två väggar i avdelningen var fulla med MYGGOR! Likadant i ena slaksvinstallet.. så jag sprang efter Kill-It och lekte bödel. mohaha. ;)

Men men efter jobbet for jag hem till Petra vars djur jag är vakt åt i helgen. Gav pållarna mat och borstade den ena och lät honom beta lite utanför hagen. Hans fodervärd har bestämt sig för att skita i honom pga en massa missförstånd så han känner sig nog lite övergiven kraken.
Sen tog jag en promenad med vovvarna och gav dem mat & nytt vatten. :)

Efter det åkte jag hem och sov några timmar, lagade lite mat och åkte sne till stallet då Fanny inte var så pigg efter gårdagen. ;) haha Tog ut Zindy på en tur. Hittade en kanonmysig skogsslinga där Zindy visade att geggiga diken går man inte över utan man hoppar som en katt. Haha, jävlar vad jag inte var beredd! Där hade jag lungt kunnat ramla av. ;) Men men det gick bra!
Tog även lite kondituonsträning på en sandbana i närheten av stallet. Perfekt!
Imorgon ska Fanny rida lektion med henne. :) Spännande!

Men nu väntar en skön plats i soffan framför Tvn innan
jag ska sova. Dags för jobb imorgon igen. :)
// Emma


21 augusti | älskade hästliv

Ridit Zindy både idag & igår! :D Idag hade jag henne för första gången själv. :) Drog med mig Ida så hon kunde fota oss. Tänkte hålla till på ridbanan uppe vid wittvång men de har tävlingar i helgen så det gick inte. ;)
Men hittade en liten åker att rida på iallafall. Tösen var tittig pga blåst men lossade lite på slutet. Kanonfin i galoppen på slutet! Kommer bli så bra det här! <3 Mår så himla fint i själen av hästlivet. Men nu tror jag att jag åter har hittat rätt. Hoppas iallafall på det!

Bilderna får tala för sig, ska slänga upp några på facebook någon dag också. :) Ni får ta att jag sitter som en banan och bla bla bla, det kommer ;) Lite ringrostig har jag faktiskt rätt att kalla mig. ;)

Nu ska Ida & jag fortsätta våran filmkväll!
// Emma


19 augusti | skallebanken

Jag har fortfarande besök av herr huvudvärk. Underbart! Suck.. var hemma från jobbet som sagt idag. Men imorgon har jag bestämt mig för att försöka jobba. Det får gå som det går. Dösegt att vara hemma.

Pallrade mig iallafall iväg till marieberg då Malin ville ha sällskap en stund på eftermiddagen. Andreas åkte hem vid lunch så ville inte vara ensam hemma. Väl där kunde jag såklart inte låta bli utan handlade massa kläder, jag som inte tänkt köpa någonting alls. xD Ojoj, inte likt mig. ;) Men blev en massa fina tröjor & toppar iallafall.

Sen var det tänkt att jag skulle ut och rida på Zindi tillsammans med Fanny & en till häst i stallet. Men det blev lite ihopkört så vi tar det imorgon istället. :)
Så jag tog mig en powerwalk/löprunda istället på 50min. Skönt men trött nu. ;) Är fan taggad att komma igång nu.
Till kvällsmat blev det wook med kyckling och nudlar. Mums vad gott det blev. Sist jag lagade det blev det inte alls bra, men denna gång överträffade jag mig själv. Jag kan ju bara jag vill. ;)

Men nu ska jag snart krypa ned i sängen. Tomt utan andreas inatt,
men men får krama på min nalle istället. :D <3 Ursäkta ett grymt tråkigt inlägg idag. ;)

//Emma


18 augusti | plågad med huvudvärk

Ååååh härliga huvudvärk! Not! Usch haft konstant grov huvudvärk sen igår morse. Åkte till jobbet med vände i dörren, åkte hem och sov till tio och låg sen hemma i soffan heöa dagen. Tog en motionsrunda på elljusspåret för att få lite frisk luft men det gjorde det bara värre .. suck!
På kvällen kom iallafall Andreas och pysslade om mig. :)

Idag var det lika illa när jag vaknade, men tänkte försöka jobba iallafall. Klarade en timme, sen skickade theresa hem mig igen. Fy fan :( Fattar inte vad som är fel.. är ju inte sjuk för övrigt vad jag vet?! Okej lite hosta osv men inget direkt jag kan sätta fingret på.  Men jag fick iallafall ledigt imorgon. Ska ju jobba helg så måste bli frisk.

På eftermiddagen pallrade vi oss iallafall ut till marieberg så jag fick köpa lite starkare huvudvärkstabeletter eftersom inte alvedon hjälper. Passade även på att köpa två par nya ridbyxor. :) Ida gjorde oss sällskap.

Nu på kvällen hade vi Ida & hundarna på besök och vi har haft det riktigt trevligt. 
Men nu blir det film innan läggdags. Håll tummarna för att min huvudvärk försvinner.
Och jävlar vad det regnar här just nu!
// Emma

16 augusti | provridit Zinderella

Jag är glad glad glad glaad!
Har nämligen fått stta till häst nu ikväll! Underbart vill jag lova, och det kändes så bra på lilla Zinderella! Det var ju fuxstoet jag var och kika på i början av sommaren. Förhoppningsvis min nya medryttarhäst. Ska testa på det ett tag och se om det funkar med jobbet osv, träna någon gång för tränare också. Kommer säkert bli super. Verkar vara ett ritkigt trevligt stall också. :))) Fanny var så snäll och tyckte jag såg bra ut på Zindy. :D

Perfekt med 10min skrittavstånd till ridbanor & ridhus! Perfa. ååh vad glad jag känner mig. :)) Kanske blir en ridtur imorgon också om Fanny fick låna en häst i stallet. :) Då kanske man äntligen kan komma någonstans med hästandet igen. Vågar man hoppas att jag börjar komma på fötter igen? :') Tänker iallafall passa på att vara glad. :))

Imorgon kväll så kommer ju också Andreas, blir mysigt. :)
Nu ska lilla jag ta och sova, kommer vara mör som jag vet inte vad, imorgon. Raka hela ena slaktsvinstallet imorse och nu ridit. ;) Härligt! Godnatt på er.

//Emma


* ursäkta stolsitsen och ja .. ni vet... men jag har inte ridit ordentligt på ett bra jävla tag xD *


15 augusti | internationell hunduställning

Japp, har vart på internationell hundutställning i askersund precis hela dagen tillsammans med bästaste Ida!
Hon ställde sin underbara Ninja som blev BIR-valp för åttonde gången i rad sen debuten. Duktiga valp. <3
Vart en skitskojig dag med mycket intryck och trevligt sällskap.

Efter uställningarna var Ida & jag till harge och busade av vovvarna på stranden. Tänkte ta lite bilder från det en annan dag då jag inte har orken just nu. ;)
Var också hem en stund där vi fick veta att pappa vart med om en trafikolycka. Tack & lov oskadd.. men ändå jätteotäckt. Hoppas han som körde in i honom är okej. :( Inte bra..
Sist men inte minst tog Ida & jag varsin glass i hamnen i askersund. Så mysigt. <3

Tack gumman för en jättebra dag.
// Emma



14 augusti | du är i mina tankar

Sluter mina ögon och inser allt jag förlorat,
skulle göra allt för att få dig tillbaka.
_____________________________________________________________________

"All of my memories keep you near.
In silent moments,
Imagining you here.
All of my memories keep you near,
In silent whispers, silent tears"


Hjärtat gråter

Jag vill minnas med ett leende. Jag vill kunna tänka tillbaka och känna glädje över det vi hade, men jag kan inte. Jag står ensam, utan dig i en värld som är så jävla hård. Du var den som fick mig glad i svåra tider, du gav mig en fristad. Du bar mig vart jag än ville, du gav mig tillit och kärlek. Men jag insåg det inte i tid. Jag saknar dig någon fruktansvärt. Förlåt mig..


13 augusti | åter underbara helg

Yeeah, åter helg. Skönt! Jobbat tre dagar denna vecka.. segt. :P
Men men, kändes bra på jobbet idag. Theresa jobbade mycket ihop. :) Kul och snacka samtidigt som man jobbar, plus att det blir en del tokigheter. ;) Tog även lunch ute på kroa. Skönt att prata av sig lite skit.

Men nu är jag hemma, ensam. Men idag lider jag inte av det. Har det ritkigt mysigt här hemma med ljus, musik och min soffa. ^^ Ska laga lite mat bara så är kvällen fulländad. Tycker synd om människor som inte kan ta sig mod att vara ensam ibland. Det kan vara riktigt skönt. Inte för att jag inte uppskattar sällskap.
Men snart får jag ju sällskap dygnet runt om jag vill av två små killar. :D Spännade!

Men alltså jag vet inte vad jag ska blogga om idag. Så nu struntar jag i det här. haha
Ha det bäst!
// Emma


11 augusti | mumsigt värre

Åh vet inte hur jag ska börja dagens inlägg. Ibland är det verkligen svårt att få till en bra inledning, någon som kanske håller med mig?
Men men, bara låta orden flöda skulle jag tro.

Har vart ledig idag igen från jobbet. Sov till halv tio ungefär. Gick upp och inväntade Ida som skulle komma med kineserna. Hundvakt dagen till ära. Sen åt vi lite sen frukost, klädde på oss och tog oss ut i skogen för att plocka lite svamp. Tyvärr verkar det som om sommarens varma veckor försenat svampen här så vi hittade nästan ingenting. Men mysigt att gå i skogen iallafall. Lilla Kaia rispa upp ett pyttelitet sår på ena baktassen och gick och yla av "smärta".. hon trodde väl hon skulle dö. ;) Larvpottan i egen hög person. Suck. ;)
Jag lyckades också göra mig illa, jag skar mig på en ormbunke så det bara forsta blod ur fingret på mig. Haha
Andreas kommentar nör vi gick mot bilen var bäst.
"Jag kommer ju inte tappa bort dig så länge jag följer blodspåren"
Haha, så ja. Den som vill blodspåra med sin hund är välkommen upp till skogen vid tisaren i hallsberg. haha

Efter våran mindre lyckade svamplockning åkte vi hem till mamma & pappa och hälsade på för att tigga till oss ett kilo kräftor. Blev fika och massa prat. Dessutom fick vi se ett vackert skådespel av moder natur då ett åsk/regnoväder tornade upp sig över sänna. Var riktigt maffigt att se molnen bokstavligen rusa fram över himlen innan det började spöregna. :)
Sen fick vi ju se när Stampe kanin jagade Idas modiga vovvar. ;) HAHA That´s fun! 

Nu på kvällen så gjorde vi mat. Eller ja, andreas lagade toast med kantarellstuvning och till efterätt blev det kräftor. Så jävla gott var det! Mums!
Så nu ska jag snart gå och lägga mig. Jobb imorgon sen förhoppningsvis Ikea med Andreas. :))

Ha det så bra allihopa!
// Emma


10 augusti | glass i söderköping

Mätt och belåten. Så vill jag beskriva känslan jag har just nu.
Haft en jättetrevlig dag med Andreas. Vi klädde på oss imorse och satte oss i bilen för att fara ner mot söderköping och besöka smultronstället. En känd glassresturang där de har egengjord glass i alla dess former, och vilka glassar sen! Gigantiska och alla såg lika goda ut! Stark beslutångest när vi skulle välja varsin hihi. Jag beställde iallafall in någon jordgubbsinspererad variant som var hur god som helst, Mumma!
Men det var nog tur att vi, eller ialfall jag inte tog en av de största för det hade inte gått i! hihi

Efter att vi ätit klart och suttit och pratat tog vi en promenad och kikade runt i affärer. Otroligt mysig liten stad. För er som inte vet så var det där Madicken spelades in. :) Lite nostalgisk sådär.
Dock så var inte jag klädd för det fina,soliga & varma väder som överaskade oss någon gång under eftermiddagen så kan inte låta bli att säga att jag klagade lite över värmen. ;)

På väg hem beslöt vi oss för att åka genom Katrineholm där det var lite festligheter. Katrineholmveckan enligt andreas. :) Så vi gick runt där en stund och glodde på folk. Mysigt. :)

Sen åkte vi hemåt, förbi maxi en sväng och handlade också. 
Här hemma har vi lagat mat och slöar just nu i soffan. Bästaste Andreas håller på att fixa min bärbara dator (då min stationära gått sönder) så den blir lite piggare. :D Klagar inte det minsta. hihi Underbart med någon som kan fixa lite.
Imorgon är jag hundvakt åt Idas kineser, vi och andreas ska ut i skogen och leta efter kantareller så vi får lite toast med kantarellstuvning imorgon. ;)

Godnatt folket! Glöm inte lämna en gullig kommentar.
// Emma


9 augusti | hård måndag

Åh vad jag älskar måndagar. Så härligt att stiga upp ur sängen och veta att det är fem dagar kvar tills man slipper klockan igen. Suck. Idag var det dessutom avvänjning på schemat. Dvs att vi ska skilja suggorna från smågrisarna, skicka ned suggorna i lösdrift för betäckning och smågrisarna åker in i ett tillväxt stall innan de ska in i slaktstallet. Tungt och slitigt med att valla suggor, sortera och väga smågrisar osv. :P Men men blev rätt bra siffror denna gång. :) Så det var ju kul.

Att jag dessutom var skittrött gör ju inte saken bättre. ;) Blev bjuden på bio av Andreas igår, där vi också stötte på Malin & hennes dejt.
Vi var och såh trollkarlens lärling. Haha den var ju ritkigt rolig. :D Tycker om att gå på bio verkligen. :) Speciellt med trevligt sällskap.
Efter det blev det mc docken. Fy fan vad onyttig jag vart i helgen! Men ibland måste man bara unna sig.. ;) Kom hem vid ett någon gång, sen somnade vi inte fören 3, bara låg och prata och prata och prata. Så var hyffsat död när klockan ringde tio över fem imorse. ;) Men så kan det vara, upptäckte ju på jobbet att jag är ledig tis & onsdag så imorgon får jag ju sova. :D

Nu sitter jag för övrigt  nyduschad och väntar på mamma & pappa som ska hjälpa mig att få upp de sista hyllorna och tavlorna i lägenheten. På tiden?! JA!
Ikväll kommer Andreas. :))

Hoppas alla mår någolunda bra,
för det gör jag. Äntligen! <3
// Emma


7 augusti | sliten efter gropafesten

Hej gott folk. Här har ni en sliten Emma. Inte bra att ha en arbetskollega som får för sig att supa än under bordet. Fy fan vilken kväll det var igår, jag som inte är van att dricka var hyffsat dragen igår vill jag lova. Haha förfest hemma hos theresa först med grillning med trevligt folk. Theresa hällde i mig både det ena och det andra med hjälp från de andra, inte bra att vara yngst. När vi sen skulle bort till gropafesten snurrade hela min värld och har sett nu idag på alla sms jag skickade att jag inte var i nycktert tillstånd. xD Herregud jag trodde verkligen jag stavade bra. ;)

På gropafesten var det askul. Glömde mitt legg men kom in ändå med seriöst prat och hjälp av theresas eddie. haha klockrent!
Dansade med div folk, gjorde så en kille typ bröt ihop tillsammans med theresa när vi fick honom att tro att vi var ett lesbiskt par som stod för "one night stand only" x'D Så roligt var det!
Sen hände väl vissa grejer jag helst sluppit, vilket jag kommer få äta upp en lång tid framöver. Totalt fel karl efter mig! Såååå fel fel fel! Usch blä!

Men som sagt var en jävligt kul kväll och idag är jag ungefär lika pigg som en sengångare. Blev mc donken med theresa & co och nu är jag hemma. Ska hoppa in i duschen, sova en stund sen kommer malin :) <3

Imorgon bio med andreas. ^^ hihi
Kram på er!


5 augusti | en bra dag

Tack söta ni som gav svar på min fråga igår. hihi Så kul att läsa. :D
Just nu sitter jag & lyssnar på musik och pratar med folk på msn. Väldigt trevligt faktiskt trots min ensamhet fast idag stör den mig inte. Är trött som fan så skönt att ta det lugnt känner jag. Jag känner mig faktiskt glad. :D

Jobbat idag då. Började vid sex att flytta över tillväxtgrisarna till slaksvinstallet tillsammans med min arbetskollega Elly. Gick riktigt smidigt idag. Inga missöden även om både Elly & jag var som döda fiskar i skallarna. Morgontrötta kallas det. *s*

Sen ägnade jag resten av förmiddagen att raka ordentligt hos suggorna som vi flyttade igår då de skitat ned totalt. Skitmajor! Sen pyssel med de flyttade småttingarna såklart. :)
Hade dessutom fullt upp med att få allt i foderdatorn rätt. ;) Men men tror jag fick till det. :D
BB fick vänta till sist, inte optimalt men idag blev det som det blev. Fick hjälp av Elly på slutet när hon tvättat klart i tillväxtavdelningen, vilket var uppskattat. :)
Sen slutade väl arbetsdagen mindre kul.. blir bara så trött ibland.

Men men, fick ju prata av mig när jag hämtade theresa vid tåget. Hon har ju vart i huvudstaden och vimsat runt. :) Har dessutom lovat bort mig till henne imorgon på förfest till gropafesten. haha kan ju bli spännade. ;) Hoppas jag kan få med mig någon mer som jag känner? Någon som känner sig manad? ;)

Men nu är det minsann helg för mig. Ledig imorgon.
Grymt skönt som vanligt. :)
Ha det toppen! Ursäkta att jag ser likblek ut på bilden. xD


4 augusti | dagens händelser

Seriöst, nu vill jag veta varför ni följer min blogg? Har ju verkligen ingenting att skriva om. Haha, skicka iväg en liten kommentar om varför just DU läser min blogg. Ja menar ni är ändå ett trettiotal varje dag som läser, någon av er borde våga kommentera. ;)

Jaja, sitter just nu ensam här i min lägenhet. Älskade Bina har åkt ifrån mig. Saknar redan. :( Hoppas det klaffar på fredag. :D
Bina var ju med mig på jobbet idag, verkligen skitduktig är hon. Hon fick hjälpa mig med en av mina favoritsysslor.. vaccinera gyltor. xD Blää säger jag bara! Sen så har vi plockat om i sinsuggavdelningen samt flyttat upp suggor från lösdrifterna. Gick riktigt bra för oss trots att jag var som en yr höna. ;) Bina fick dessutom stöta på en sugga med ståreflex som vägrade gå från galten. ;) Bina fick ta i lite för att rubba henne. *s*
Dessutom hittade Bina en gullsugga som hon sprang och klappa hela dagen. hihi 19209 tackar nog för det. ;)
Tack för hjälpen idag gumman. <3

Innan vi åkte hem åkte vi till kalkbrottet och bada men idag så sa det stopp för mig. Fy helvete vad kallt det var! Doppade mig två gåmger, det fick räcka. brrr! Vart tog sommaren vägen och vet ni va? På morgonen när jag åker till jobbet luktar det faktiskt höst ute. Helt sjukt.

Men nu ska jag lägga mig i soffan och slöa.
Pallar inte laga mat så tänkte söva min mage med tv-tittande. ;)
Godnatt på er!


3 augusti | full fart idag

Idag har det vart en lång dag. Känns som den varit väldigt intensiv fast ändå inte gjort så mycket. :)
Jobbade ju såklart. Satt halva förmiddagen och räknade ihop hur mycket medicin som gått åt under den tid det gått sen våran gårdsveterinär var ute sist. Hjärngyma vill jag lova. Räkna ut mängd, antal grisar och vad de behandlats med och hur länge och för vad och bla bla bla. ;) Suck vad tråkigt det är!

Sen åkte jag hem vid lunch, Bina var hemma. Min rödtott. <3 Jag lagade lite mat och sen somnade jag i soffan när jag käkat. Power nap är alltid lika bra. ;) Bina väckte mig vid tre och vi for till marieberg där jag klippte min lugg lite då den växt ut så, sen handlade jag present åt lillebror som fyller år idag. :)
Plockade upp syster och åkte sen hem till askersund och firade bror. Trevligt!
Vi träffade också Emma <3 Var så länge sen! Vi tog en liten promenad och bara prata skit. <3

Sugen på att ta pålle på foder. ^^ Bina? (A)
Nä nu ska jag umgås med henne, blir väl sex and the city snart. :D
// Emma


1 augusti | ny månad, & tankar som far

Jaha då var det ny månad igen då. Konstigt vad tiden flyger fram. Som vanligt hänger man inte med. Men har slutat bry mig.. väntar bara på den där vändningen.

Haft en helt okej dag. Blev sent hos bonde igår. Vi kom inte hem fören fyra någon gång. Fick iallafall sovsällskap av Bina & Rickard. :) Så har umgåts med dem hela dagen.
Drog med dem till eskilstuna och hälsade på smilla eftersom jag skulle lämna över lite papper och få betalt osv. Mina goa smilla, vad fin hon är. Kände hur saknaden riktigt sög tag i mig, men hon har det så himla bra. Såg hur lycklig hon var. Lilla snuttan. <3 Hon var på mig som attan och skulle pussa och leka. <3

Sen har vi sprungit runt på marieberg. Käkat sen lunch på ikea och shoppat lite. :) Trevligt.
Sen åkte vi och hyrde några filmer och har just nu filmkväll med ben & jerry´s som hedersgäst. ;) mums!
Just nu rullar Snabba cash. Ska återvända till soffan tänkte jag. Dock lite trött så tänkte att bloggen kunde pigga upp mig. ;)

Imorgon är det jobb igen. Kommer vara såå trött.
Men ni får ha det bra!


RSS 2.0