11 februari - Dagis

Hallå.
Jisses vad sjuk jag varit de senaste dagarna! Åkte på någon influensa och har åkt berg&dalbana meööan olika symtom. Allt från feber, yrsel, diarré och fruktansvärda magkramper. Usch alltså! Men nu vågar jag lite försiktigt påstå att jag är på bättringsvägen.
Något positivt med det hela är väl kilona som rasade av och hjälpte till så jag nådde mitt viktmål. Så nu har jag gått ned 20kg sen i sommras. :) Men ska försöka gå ned 5-6kg till innan jag är nöjd. hehe..
 
Idag så började Casper skolas in på dagis. Det gick bra och jag tyckte det hela verkade kanon. Personalen var supergoa och det blir en lagom grupp med 13 barn. Ändå så kan jag inte låta bli att känna lite ångest. Känns inte helt okej att lämna bort vår kille. Jag VET att de flesta känner såhär. Men jag behöver få ur mig det ändå. Tycker det känns skitjobbigt att några annan ska ansvara om vår skatt. Några som vi inte ens känner. Men det går nog över.. och Casper kommer får det så skoj. Eller hur? :)
Vi har haft en jobbig period med Casper nu några veckor, som nu verkar vara över tack och lov. Men jag tror lite av detta bidrar till att jag tycker det är extra jobbigt att behöva lämna honom nu. Men det löser sig!
 
För övrigt är det lungt. Jag går in i grisning denna vecka på jobbet så det blir full fart fram tills nästa vecka någon gång. Förra veckan lyckades jag bara jobba en dag av tre eftersom jag var sjuk.. så ligger efter med en hel del. Blä!
 
Ha det gott!
 
 

5 februari

Idag ligger vi inbäddade i ett tjockt lager med nysnö. Så vackert.
 
 
 
 

RSS 2.0