Kaniner kaniner

Jaha då var Linda kaninägare. Känner mig nästan lite skyldig. ;)  Lilla Tarva (?) har fått flytta hem till henne. Hihi söt liten kanintjej. Hoppas ni ska trivas ihop nu. :) Kaniner är så mysiga små djur. ♥
Fick också se min ev blivande bebis också. Om det finns en hona i kullen alltså. Små flygande studsbollar är dom just nu. Haha.. de bokstavligen flög ut ur buren när vi öppnade den. Tur Linda kan detta med att ta lyra.. skrikandes. haha
Casper var ju med, och han var stormförtjust i alla kaniner som satt högt och lågt. Han började gapskratta till en kanin som stallade sig upp på gallret några gånger så det rasslade. Buskul enligt honom. ;) Goa unge!
 
Jag ska nu ta och slänga mig i duschen med min kärlek. Casper sover uppe i spjälsängen så vi kan nog unna oss en stund tillsammans. Sen blir det packning inför helgen. Vi drar ju till Halland igen, och jag ser verkligen inte, inte, inte, INTE fram emot att åka de där 40 jävla milen denna helg igen. BLÄ vad tråkigt! Men det ska bli så sjukt kul med Jonas fest!
 
Så nu loggar jag ut för idag. Godnatt!
 

Bebisbus

Nu har jag haft en fin eftermiddag tillsammans med Karin & Alex. Vi tog först vår promenad. Skönt men jobbigt! Alltså vem har snott min kondis? Återlämnas snarast, tack.
Vi knallade sen hem till oss där vi dukade upp fika i trädgården. Pojkarna fick busa lite innomhus först. Gick jättebra, och Smirre var poppis som vanligt. ;) Inge skrik alls på varandra som sist.
 
Sen fikade vi som sagt, och killarna fick mellis. Casper fick äta en smörgås med leverpastej på. Det var väldigt gott verkade det som.
Nu har Karin precis gått hem och jag ska åka med Linda & hämta hem hennes kanin. Hon behöver en stor bil som rymmer hennes bur nämligen. Efter det hoppas (!) jag på att kunna hälsa på Ida en snabbis. Värsta dåliga samvetet över att det inte blivit av ännu. Blir det inte idag blir det definitivt på måndag! Om jag så ska våldgästa henne. ;)
 
Men ja, det var allt för stunden.
Kram på er.
 
 

Lite förlåt

Usch alltså, förlåt för gnällinlägget igår. Men ibland måste man få rensa känslorna lite. Tack för alla pepptalks och tips! Ni är så fina. Som en skrev, det är bara att röra på fläsket, och ja så är det ju. Jag är 100% medveten om att det inte hjälper att sitta och deppa och tycka synd om mig själv. Men ibland rinner liksom bägaren över och jag bara måste få gnälla lite över mig själv. Men idag ska jag istället blogga om bra saker!
 
Har haft en mysig morgon med min son. Vi sov till åtta (jag halvsov till nio), och sen gosa vi i sängen en stund. Efter det gick vi ned och bytte nattens blöja och åt frukost. Jag gick ut och släppte ut kaninerna och gick sedan in och satte på datorn. Under tiden har Casper krypit omkring och busat med allt han kommer över och nu somnade han en stund. Helt enligt tids schemat. ;)
Om några timmar blir det promenad med Karin & Alexander. :) Jag hoppas vädret håller i sig!
 
Ha det gott sålänge.
Kram
 
 
 

ARG

Jag är så arg på mig själv. Som låter kilo på kilo komma smygandes. Självförtroendet når väl snart botten alltså..
Inne i en ond cirkel. Motionerar inte = känner mig misslyckad & ful = deppäter = ännu mer ful & misslyckad = ingen ork till att motionera = ännu mer depp = ännu mer småäta = depp = noll ork = äta osv osv osv.. :'(

Buhu.. dags att ta tag i skiten. Men hur finner man motivationen och styrkan? Hjälp.. Vill knappt träffa folk längre för jag SKÄMS så..

Idag onsdag

Oj idag blir det ett sent första blogginlägg. Knappt suttit vid datorn idag faktsikt. Nyttigt med såna dagar tycker jag.
Dagen har ägnats åt Casper, matlagning, besök och mys med kärleken. Som för övrigt är och jobbar igen. Han kommer väl hem runt två inatt. Ute och kör svampbesprutning i panik. Jag är mindre glad över det, saknar min skrutt. Casper verkade också missnöjd. Skrek i en timme när jag skulle natta honom. Blev så illa att jag gav upp och han fick busa en stund till till hans stora lycka. Vid försök nr.2 skrek han 10min innan han somnade. Mina stackars mammanerver!
Men nu sover han sött iallafall. Så ja, nu sitter jag själv och deppar.. ;) Ska nog mysa ned mig i soffan en stund tror jag. Men först måste jag hacka min skördade dill och frysa in inför vintern!
Imorgon ska jag ut och promenera med Karin & Alexander, sen ska pojkarna få leka lite. :)
 
Just ja, Casper har följt i sin mammas fotspår och ätit kattmat idag..
 
Men gud vilket trist inlägg, jag lägger ned innan ni somnar.
På bilden nedan är vårat grönsaksland. Var ju ett tag sen jag la upp en bild på det. :) Det växer så det knakar.
Godnatt på er.
 

Dagens bravader

Hejhå bloggen.
Jisses vad trött jag är. Vet inte vart det kom ifrån riktigt. Varit full rulle hela eftermiddagen så det kanske beror på det. :)
Var ju iväg med Linda och handlade förut. Först förbi granngården där Linda köpte bur & tillbehör till den kommande kaninen. Sen vidare till IKEA där vi handlade lite smått och gott samt fikade. Casper var såklart med. På bilden nedan är vi på väg in på IKEA. Casper har dille på att försöka äta upp sin napp.
Jag köpte bland annat en förvarningskorg att ha Caspers alla leksaker i istället för att slänga allt i en hög i babygymmet. Så nu ska vi packa ihop gymmet och så får det sparas till bebbe nr.2. :)
 
Efter IKEA åkte vi till grizzly där Linda köpte det sista hon behövde. Linda betalde en sån där laserpekare till katten åt mig. Haha jag dör vad kul det är! Jag är nog ännu mer road som katten. ;D haha.

Jaja, sedan rullade vi hem till Linda för att dumpa av alla grejer hon köpt. Min bil fick agera lite lastutrymme nämligen. ;) Kombi är bra att ha alltså. Hemma hos Linda började vi bygga ihop buren lite smått innan jag var tvungen att åka. Hoppas du fick ihop den gumman? ;)
 
Jag & Casper rullade vidare till Maxi och mötte upp en nyklippt älsklingspappa. Vi gjorde veckohandlingen och for sedan för att hämta mina filmer som kommit från CDON. Köpt hem lite svenkt denna gång i samtycke med älskling. ;) (I Rymden Finns Inga Känslor, Yrrol, Grabben I Graven Bredvid, Solsidan säsong 1 & Se Upp För Dårarna)
När vi kom hem dukade vi upp middag. En grillad kyckling, potatissallad, körsbärstomater och egenodlad sallad. Så gott! = Mätta
 
Nu ska Casper nattas, kaninerna nattas och vi nattas. Vi ska starta en av filmerna tänkte vi. ♥
Godnatt på er.
 

Tisdag med fullt ös

Ojoj har försökt att sitta ned och blogga hela förmiddagen. Men det har kommit saker emellan hela tiden. Casper har velat busa hela tiden, Ida ringde och vi prata en bra stund, katten har varit på goshumör deluxe och nu sist ringde Linda & bad mig följa med till Marieberg. :) Kuligt! Men först ska jag laga lunch. Just nu kokar jag potatis & grönsaker till Casper som ska bli någon form av rätt till honom. Jag & Glenn får nöja oss med stuvade makaroner och mammascans köttbullar. ;)
 
Annars är allt bra. Casper sov hela natten igen, efter en jobbig nattning igår dock. Förstår inte varför han ligger och skiker i sömnen under nattningen vissa kvällar? Men vi sov iallafall till halv nio imorse. Sen har det varit fullt ös fram till nyss då han somnade en stund.
Älskade bebis han är så go. Jag kan knappt minnas hur livet var innan han kom till oss. ♥
 
Men nu ska jag ta tag i maten!
Kram
 
 

Saknad vän

Du är saknad min fina, fina ponny. ♥ Jag önskar jag fick stryka dig längs mulen och känna din doft. Få sitta på din runda rygg och känna tryggheten i dina mjuka steg. Älskade vän, mitt hjärta blöder fortfarande. 27 månander har gått sendu somnade in i min famn, och vi skiljdes åt. ♥
 

Smirre & Casper


FANtastiskt

Suttit och jobbat på en ny bloggdesign nu halva dagen. Jag var nästan klar, men då blir det såklart strömavbrott = allt borta.

Alltså min känsla just nu är inte allför skön. Gaaaaw!
 

Midsommar 2012

Nu är vi hemma igen. Runt tio-tiden kom vi innaför dörren här hemma igår. Trötta och slitna. ;) Tror alla tre var glada att vara hemma, trots att vi haft det hur bra som helst nere i söder.
 
Natten mellan torsdag & fredag sov vi nästan ingenting pga att Casper hade tandsprickning. Låg & kasta och skrek sig i sömnen hela natten lång. På fredagseftermiddagen kom den fram.
Så jag & Glenn var lagom trötta under midsommarafton. ;)
 
Jaja, fredagen gick åt till att förbereda för midsommarfest. Vi dukade, fixade mat och jag gick ut i hällregn för att plocka lite blommor. Jag liknade en dränkt katt när jag kom in igen. hehe
Caspermannen lyckades sparka omkull en barstol som han fick i huvudet. (Han är så jäkla stark alltså!) Ajaj, inte ofta han gråter med tårar, men då gjorde han det. Men det gick bra, bara ett blåmärke vittnar om hans närkontakt med stolen.
 
På kvällen kom alla fina vänner och vi hade en trevlig kväll tillsammans tycker jag. Det var så himla kul att träffa allesammans. Var ju nyår sist vi sågs! Så jäkla trist att det alltid ska vara så stressigt när man är ner till Halland. Vill träffa alla men hinner oftast inte träffa någon. :( Denna gång hade vi tänkt att svänga förbi Johannes & Mikaela och se deras nya hus. Men tror ni vi hann det? Nejnej, det sket sig totalt. :(
Men på semestern ska vi våldgästa allihopa! Det är vårt mål iallafall.
Jag vill iallfall tacka Jennifer, Jacob, Johannes, Mikaela, Jonas, Henrik, Linda, Fredrik, Kenneth och Helena för en trevlig kväll! Hoppas ni hade det lika trevligt som jag. :)
Casper var med en stund på kvällen men runt halv nio fick han åka hem till farmor som planerat.
 
På lördagen städade vi efter festen och åkte sen en tur runtom Ängelholm. Älskling vill ju så gärna titta på alla grödor. ;) Jag sitter mest och tittar efter grisgårdar & hästar. hihi
 
Igår, söndag, åkte vi hemåt igen. Stannade till hemma hos mamma & pappa för att hämta kaninerna som de passat åt mig. Blev bjudna på lite mat dessutom. :) Tacktack för hjälpen!
Tack också för bakmaskinen! Nu ska här testas att baka bullar igen och se om de blir mindre torra.

Idag ska vi bara slappa. Vi har sovit hela natten allihopa, och Casper och jag sov till åtta ungefär. Men för lite sömn under några dagar sätter ju sina spår. Stackars älskling som måste jobba.
Hade gärna tagit en promenad idag men det bokstavligen spöregnar här. Så nej, jag tänker inte ta på mig rätt kläder och gå ändå. ;) Men jag känner mig så jäkla uppblåst efter helgens all mat så det hade varit skönt. Får hoppas på att vädret blir bättre. :)
 
Sist men inte minst säger jag GRATTIS till min kära syster som fyllde år i förrgår men som vi inte kunde vara med och fira. Jag får ta och bjuda dig på en fika någon dag. ♥
 
Men nu ska jag ta och laga lite lunch till oss.
Kram.
 

Smirre 2år

Hipp hipp hurra! Idag blir Smirre hela 2år gammal. Från världens mest busiga kattunge till en ståtlig och väldigt rolig kattherre. Min gosebebis. ♥
 

Minnen i Bild #9

Haha herregud. Minns ni min fina "ridtur" på Zinderella. Ena dagen gick hon som en klocka med mig nere på några ängar, medan några dagar senare vägra att gå från stallplan med mig och bara stegra och dumma sig. sig. Tokiga häst, vi trodde först att hon hade ont men veterinären hittade nada. Tyckte dock inte det kändes som annat än trots när jag red. Men men..
Jag slutade dock rida henne, jag blev nog lite rädd för hennes humörsvängningar plus att jag inte trivdes så bra att stå i ett stall så nära järnvägen osv. Synd, för hon var en kanonfin häst och hur fin som helst.
 
Här har ni inlägget när hon var snäll mot mig 21 augusti 2010, och här har ni det från mardrömsritten på stallplanen 26 augusti 2010.
 
Ja jag vet rätt mörbultad efter den där ritten. Tre avramlingar varav jag fick henne över mig en gång och var några centrimetrar från att bracka in i stallväggen med henne på mig. Stallägaren som hjälpte mig blev omkullputtad och sparkad i huvudet så han fick åka in till akuten och sy. Alltså.. sånt där är inte roligt! Hästar i all ära men ack vad farligt det kan vara!
 
Detta är alltså bilder Ida fotade under den halvtimmen vi förgäves försökte få henne att bara skritta lungt för hand. Hua..
 
 

Sätta fart

Alltså gud, vi ska åka om några timmar och jag bara slösar tid på annat när jag har tusan saker att göra klart! haha.. jag är så himla trött och orkar inte ta tag i något! Inte ens frukost till mig själv har jag fått till. Men Casper har fått sin gröt iallafall och är nöjd och glad här nedanför mina fötter.Lite bus har vi hunnit med också!
 
Men nu måååååste jag packa!
I helgen blir det nog inte så mycket bloggande, något inlägg från mobilen om blogg.se-appen vill fungera. Den är helt knäpp nu när de lägger upp nya versionen. Men lite uppdatering blir det nog. :) Annars få ni följa mig på instagram. (Nikoba90)
 
Imorgon är det midsommar! :D
 

Familjecentralen mm

Åh vad jag lägtar till sängen! Men jag har en av två knäckpajer i ugnen så den får vänta lite till. Jag & älskling har fixat och donat inför resan ner till halland imorgon. Nu återstår det bara att packa. Ska bli kul så himla roligt att alla vänner där nere! Ser fram emot att sitta i Jonas uterum och äta färskpotatis.
 
Jaha dagen då. Jo jag & Casper for ju till familjecentralen tillsammans med Anna & Mira vid lunch. Trevligt som vanligt och träffade min barnmorska där och växlade några ord. Åh mysigare barnmorska finns inte!
Anna pysslade ihop en tavla med avgjutningarna hon gjort på Miras hand & fot. Jättefint blev det. Jag ska själv få ändan ur vagnen och göra det! :)
Casper som knappt sovit något innan vi åkte till FC var ganska off och blev gnälligare och gnälligare tyvärr. När även Mira började bli trött och gnällig beslöt vi oss för att åka hemåt.
 
När jag lämnat av Anna & Mira hemma hos sig tog jag en extra sväng med bilen för att slippa väcka Casper som behövde sova. Jag åkte bland annat till Glenn och hälsade på honom på jobbet.
 
När han sen kom hem åkte vi till babyproffsen och fick bilbarnstolen monterad på plats. Vi tyckte bruksanvisningarna var väldigt röriga så tyckte de kunde få visa oss första gången så allt blev rätt. Det är en tjänst de erbjuder till dem som köper stol där. Bara så ni vet. :)
Sen drog vi vidare till volvo och köpte solskydd till bilen, och sen slutligen till maxi där vi handlade lite till bilresan.
 
Nu ska första pajen ur ugnen, in med den andra och sen soooova.
Godnatt!
 

Då blivande grisskötare

Härom dagen satt jag och rotade efter en bild på min bilddagbok. Jag var ju väldigt aktiv där förut innan jag började blogga här. Bilddagboken, eller dayviews som det numera heter är en community där man lägger upp främst bilder. Nikoba heter jag där för er som vill kika. Finns huuuuuur mycket bilder som helst. :)
 
Jaja jag satt och bläddrade bland mina bilder där som sagt och fann detta inlägg från när jag var och hälsade på en grisgård för första gången i en kurs vi hade på gymnasiet. Inte kunde jag då ana att jag skulle sluta som heltidsanställd smågrisskötare och vara tokfrälst i yrket? Tänk vart livet för än. Underbart!
 
Såhär skrev jag; (Snacka om att man mognat i sitt skrivande..haha)
 
Svinbesök + min 9.000e bild :D idag har ämma vart med en grupp från klassen på svinbesök. ingår i kursen Lantbruksdjur och just nu står svin på schemat. va första besöket för mig och det va faktiskt helt okej . :) inte lika rädd för stora suggor längre iaf xD haha att min nästa sen är helt avdomnad är en helt annan sak* x) vad vi fick göra? ja typ raka skit, gå runt o kolla, lyssna på majsan (vår lärare), dra ut en död gris, hittade en död sugga, o sen det till spännade :O:O OMG jag har kastrerat idag! o inte en utan TVÅ små söta saker ! usch va de skrek ;___; det va faktiskt en av de mest läskiga och nervösa saker jag gjort tror ja :O:O stod o skaka som en jävla tok xD haha men riktigt stol att jag gjorde det ! ^___^ sen våga ja mig på att spruta några små sötnosar oxå ^^ skulle ha sin andra kur av Järn idag :] det va inte fullt så läskigt efter några gånger :D va duktiga ni va om ni nu orka läsa ;) btw är bilden hämtad på google, ville inte ha med kalle idag (A)"
 
Haha ja herregud alltså. Tänk vad grön man var. Nu har man ju kastrerat otaliga smågrisar och sprutat ännu fler. ;) Bilden här nedan är inte från samma tillfälle som detta inlägg skrevs utan den är tagen på ett annat besök på en suggring här i närheten, men under samma kurs. Tre av oss på bilden arbetar idag som grisskötare. Lite kul tycker jag!
 

Morgonnostalgi

Jag & Casper har nyss stigit upp och ska sätta oss ned och äta lite frukost strax.
Senare idag ska vi åka in en stund till familjecentralen på babycafé. Eller jag ska kolla så de 100% säkert har öppet. ;) Vi ska dit och träffa Anna & Mira. :) Kul! Försökte få med mig Karin & Alexander också men de var redan bokade idag. Attans!

Bjuder på en nostalgibild från sommaren 2009 då jag följde med Malin & hennes familj till strömstad och campade. Så himla mysigt. Saknar vår tid så himla mycket. ♥

Kram på er så länge.


Slut på dagen

Ja nu är det snart dags att krypa ned i sängen. Eller ja, jag har spenderat någon timme där redan men en ledsen bebis som gång på gång halvvaknar upp och skriker för att sedan somna om efter lite vyschande. Mardrömmar?
Men nu la jag ned honom i spjälsängen så för stunden verkar han sova lungt. Tänk vad olika det är från dag till dag. Som jag skrev förut var ju gårdagen hur lätt som helst vid nattningen. Aja, ingen större fara tycker jag. :)
 
Älskling är ute och klipper gräset. Vi drar ju till Halland över midsommar så skönt att få det fixat. Nu när jag tittar ut ser det inte ut som han har så mycket kvar. :)
 
För mig återstår det bara att packa in alla kakor jag bakade förut och sen ta in kaninerna. Slänger upp bilderna nu som utlovat. Inte så många som är intresserade. Men ändå. :)
Åh vad jag vill köpa mig en ny kamera. Uppdatera mig lite. Funderar skarpt på att sälja min 450D och köpa 600D istället. Men som sagt, det är mycket pengar för en "hobbypryl".
 
På tal om att slösa pengar, jag beställde hem filmer förut från CDON. Eller snarare VI gjorde det. :) Älskling ville också ha några av desa filmer så han har lovat mig att betala hälften. ;) Bra deal enligt mig. Mohaha.
 
Nej nu ska jag sluta skriva goja. Någon mer än jag som bloggar med nya versionen nu? Tydligen kan kan ge direktsvar på kommentarer nu så jag kommer nog börja använda mig av den funktionen istället för att gå in på kommenterarens blogg. Så ni får hålla utkik efter svar. Bara så ni inte tror att jag dissar era fina kommentarer. :)
Godnatt med er alla fina.
 

Nytt

Jaha då var det dags för Blogg.se att ändra om sig lite ser jag. Ser helt okej ut, men det tar ju en stund innan man kommer in i det nya. ;)
Det verkar som de tänkt till lite med nya funktioner iallfall! ÄNTLIGEN kan man förhandsgranska i kodmallen tex!
 
 

Åh...

Jag & Glenn har spenderat istort sätt hela dagen med att sanera huset från sot. Inte ritkigt vad jag tänkt mig idag.. Fy fan.. Helt slut är jag. Men nu har vi fått midsommar städningen gjord iallafall. Varenda list, golvyta och övrig lodrät yta är torkad. Phu!
Ungen har krälat efter oss och fnittrat hela dagen. ;) Skitskojj att alla ligger på golvet jue.

Nu åkte Glenn nyss tillbaka till jobbet för att fixa lite då han fick ta ledigt i panik för att hjälpa mig här hemma. Jag tog med mig Casper ut i trädgården och fixade lite stöd åt ärtorna i landet, så de har något att klättra på. Eftersom Casper somnade så fint i vagnen tog jag tillfället i akt och gosade lite med kaninerna. Såklart blev det lite kort också, men de får komma upp lite senare. Orkar inte nu.

Jag ska nog ta och baka lite kakor igen. Glenn har ätit upp alla chokladkakor så ska baka nya. Konstigt nog äter jag nästan inget av det jag bakar har jag märkt. TUR är nog det. haha.
Väntar också på recept på amerikanska cookies Linda. ;)

Sammanfattning av dagen hittills: Jag hatar sot..


Sotare överallt

Hallå bloggen. Jag och Casper är förvisade till övervåningen. Där nere härjar tre sotare som kämpar med att få väck ett kråkbo ur skorstenen. Spännande att föregående boende här satt nät över skorstenen men inte kollat efter om det fanns något bo eller inte.. Korkat.
Jaja, vi myser vid tvn istället min påg och jag. Hyffsat väder idag. Man kanske skulle ta sig en promenad.

Bakade goda kakor igår. Nu minns jag inte var de heter dock. Min mamma kanske kan kommentera det om hon läser detta. Men det är typ mördegskakor med sylt och florsockerglacyr på. Mumma! Lätta att göra dessutom!!

Igår kväll hade vi universums lättaste sövning av Casper. Han var ju på underbart humör hela dagen och kl. Halv åtta la vi honom i spjälisen och han bara drog snuttefilten till sig och somnade direkt och sov till 8 imorse. Så vill jag ha varje kväll!

Det innebar att jag och älskling kunde mysa och fixa här hemma bäst vi ville igår. :) <3 ibland är det de lilla som sätter lyx på vardagen. :)

Men jaha, mer än så har jag inte att skriva om just nu. Kanske senare.
Kram


Vardag & Vargar

Hejhå. Dags att blogga lite. Igår blev det ju inget sådant. :) Vi hade fullt upp med annat, min lilla familj & jag.
På förmiddagen efter att Glenn slutat rullade vi mot Maxi för veckohandling. Därefter hem för att packa in allt och fixa lunch. När vi ätit var det bara att packa in oss i bilen igen och bege oss till Babyproffsen för att köpa en ny bilbarnstol till Casper då hans nuvarande är på gränsen för liten. En Britax Multi-Tech ll blev det. Vi hade nog tänkt oss en ActaGraco men denna kändes så bra. :)

Så med en blödande plånbok efter babyproffsen så styrde vi mot Askersund/Sänna där vi hälsade på mina föräldrar & lillebror. Casper visade upp sig från sin bästa sida och var nöjd och glad under hela kvällen. Jag är så himla lättad över att han inte blir så rädd och orolig av att vara hos mormor & morfar längre. ♥

När vi kom hem plockade vi in kaninerna, fixade iordning allt och gick sen och la oss. Vi startade en film, edward scissorhands, och tittade på den tills vi typ somnade. Casper somnade runt halv elva och sov ända till tio idag på förmiddagen förutom när han slukade en flaska välling imorse vid sex. Trött bebis? hihi
Så jag är så himla utsövd idag. Jätteskönt verkligen då jag varit väldigt trött de senaste dagarna. Likaså Casper är på underbart humör idag. :) ♥ Vi har det så mysigt här hemma. Strax ska vi dra igång och baka lite tror jag.

Jag har också ringt till försäkringskassan och anmält de dagar jag fått ihop när jag jobbat nu iomed bildspelet osv. :) 5dagar kunde jag spara.
Så har jag också mejlat min arbetsgivare om timmar samt när jag vill plocka ut min semester. Visst låter jag väldigt effektiv idag? ;)
På det har jag också hunnit med att laga lunch till oss alla. Kycklinggryta och ris blev det idag. Casper har precis ätit av den och han verkade ge klart godkänt för den. Nu ligger han under skrivbordet och pratar. hihi

Men hörrni, gud vad tråkigt det som skedde på kolmården igår! Men den unga kvinnan som blev attackerad av "sin" vargflock. Så himla tragiskt och otursamt. Lider med dem..
Dessutom trist att de stänger ner "Närkontakt med varg" även om det är väldigt klokt gjort också. Har själv varit in till vargarna på kolmården och det är en fantastiskt upplevelse men ändå.. de är ändå vilda djur som man aldrig kan räkna med till 100%.
Ryser vid tanken på alla debatter som nu kommer ta fart från alla varghatare.. Åh jag hatar det uttjatade samtalsämnet om vargen ska få leva eller inte. Jag är ingen vargkramare, men står för att vargen ska få leva, men att en kontrollerad skyddsjakt ska hålla stammen på en rimlig nivå.
Men ja.. jag ser inte fram emot allt hat denna tragiska incident kommer bringa fram gentemot vargen.


* Jag & varg på Kolmården augusti 2007 *


Nya söta sängkläder

Godmorgon! Blä vilken mörk & trist dag! Regn regn regn så långt ögat når. Vad var det jag sa igår? Suck!
Jag sitter och väntar på att Glenn ska komma hem från jobbet. Han har helgtjänst på grisarna idag nämligen. Sen blir det frulle. Casper ligger i hallen och grejar. :)
Han har sovit i sina nya sängkläder inatt. Visst är det sött? :) Köpt på IKEA.
(Ja vi ska sänka sängen, idag. Vi orkade inte igår kväll.) ;)

Men nu har jag en fråga till mammor där ute. Alltså när vet man att bebisen kan sitta själv? Jag är så jäkla nojjig alltså. Casper sitter liksom själv nu. Han kan sitta och pyssla med saker hur länge som helst men verkar så omedveten om att det gör ont om man plötsligt spänner ut ett ben eller så och faller bakåt/sidan. Så jag vågar ju inte "lita" på honom än.. Livrädd att han ska banka i huvudet.
Hur har ni gjort liksom? När "släppte" ni taget?
Man kanske märker det så småningom men ändå, vill höra lite andras tankar & erfarenheter. :)

Oh nu kom älskling hem! Tjing!





Johanna på besök

Hej, vilken fantastisk kväll det är ute. Lite kyligt men så lungt, fint och framförallt soligt! Jag & älskling har suttit ute i trädgården och avnjutit tacos. Casper somnade vid sju-tiden så vi hade barnfritt minsann. :) Lyx!
Vi fixade lite med trädgårdslandet också. Hackade ogräs osv. Katten sprang ute på fältet och busade. Nu ska vi bara fixa klart allt och sen krypa ned i sängen och se på film tillsammans. ♥

Jaha annars idag då. Jo älskling började ju som sagt jobba astidigt och kom inte hem fören halv sex - sex. Jag hade turen att ha Johanna här på besök. Det var så himla roligt att träffas igen. Mer än ett år ses sist! Vi har suttit ned hela eftermiddagen och pratat hästar och folk. hihi Så mysigt! Fikat har vi också gjort.
Tack så himla mycket för titten idag! Hoppas nu vädret håller i sig på söndag så jag kan fota dig och Coleen. ♥ Fin äru!

Men ja, imorgon blir det mys med familjen. Vi får väl se vad vi hittar på. Lär väl spöregna hela dagen..
Nu ska jag gå och pussa på min älskade karl. ♥
Ha det gott allesammans. Godnatt.


Bebismys & kaniner

Gokväll, idag har det varit fullt úpp. :) Nä då men jag har inte haft tid eller lust för datorn iallafall.
Imorse efter att jag plockat undan och bäddat sängen så fick jag för mig att baka de där bullarna. Så tre plåtar kanelbullar blev det. Blev inte så nöjd.. får inte till dem så de blir så där saftiga och goda som mammas. Hjälp!?
Men Glenn var nöjd med dem iallafall. ;)

Runt lunch kom sotarn hit igen. Sist han var här hade vi tagit fel stege så han kom inte upp på taket. Idag kom han upp men upptäckte ett kråkbo långt ned i ena skorstenen, samt ett hemmabygge som inte verkar vara besiktigat så det kommer ytterligare en sotare nästa vecka som ska fixa och dona med det. Tur vi inte använt av oss av kaminerna här inne.

När han varit här for jag till Anna & Mira. :) För er som inte hängt med är det ju de som vi gått tillsammans med i familjegruppen. Mira är väl typ 3-4dagar äldre än Casper bara. Så kul att se hur lika de är i utvecklingen.
Hemma hos Anna blev vi bjudna på fika och så blev det såklart en massa mammaprat, och bebisbus. ;) hihi
Casper fick prova på Miras nya gåstol. Haha han backade istället för att gå framåt. ;) Men han tyckte dne var superskoj iallafall. :) Men någon gåstol blir det inte hos oss, jag har fått för mig att det sinkar bebisen utveckling, men jag vet inte igentligen. hehe.. Jag kanske är ute och cyklar helt. Men Casper behöver ingen tycker vi iallafall. :) Men kul att prova på iallafall.
Det var super kul att få träffa dem iallafall och förhoppningvis kan vi ta oss till öppna förskolan nästa vecka. Om de inte stängt för sommaren redan? Jaja annars hittar vi på något annat.

När jag kommit hem från Anna så kom Linda hit så styrde vi bilen mot en kaninuppfödare utanför örebro. Där kikade vi runt på ett 70tal olika kaniner i olika fäger och form. ;) Jag tackade nej till den wienertecknade viltfärgade ungen, men har ställt mig i kö på en vitblåögd istället. :) Kul!
Linda hittade sig också en sötnos som troligen får flytta hem till henne. :)

Nu är det iallafall läggdags här på Broby. Killarna sover redan. Min kära sambo ska upp och jobba kl. halv tre inatt. Spruta ogräs. Blir borta hela dagen lång. :(
Som tur är kommer Johanna och håller mig sällskap imorgon efter lunch. Ska bli sååå kul att ses. Minns inte när vi såg senast. ♥

Godnatt alla fina.


Rubriklöst

Gaaw nu kan gärna den här kvällen få ta slut. Blä alltså.. :(
Men men, precis kommit in efter att ha motionerat Saga lite. Efter några hopp blev hon trött i både kropp och huvud och vi avslutade när det gick som bäst. Skönt och komma ut till djuren och koppla bort tankarna ett tag.

Tidigare idag så blev det promenad med bästa Carin & Alexander. Det var skönt ute, lite för varmt men det fläktade skönt här i kil. Nu har jag ont i benen. x) Oträäääänad. haha..

Imorgon ska vi träffa Anna & Mira innan jag & Linda ska iväg och titta på kaninbebisarna. Kul!
Sen på fredag ska jag träffa bästaste Johanna! <3

Men nu sova.. Godnatt.


Sötnosar



Omställning

Gud vad trött jag är! Jag har inte ställt om mig än på att inte få sovmorgon. hihi Men men, ge det någon vecka till så har jag nog vant mig. Men just nu känner jag mig mer eller mindre som en zombie. Casper är glad iallafall, han kröp nyss ut i hallen och ligger och pillar på barngrindarna som ligger omonterade där.

Så himla konstigt, Casper vaknade redan klockan fyra imorse och ville ha mat. I regel är det ju annars halv sex - sex. Men de senaste dagarna har det bara blivit tidgare och tidigare. Är det vanligt? Kan det komma såna perioder? Hoppas det är övergående, det har ju varit så bra. Men det är ju bara att följa hans tycke och smak. ;)

Jag är så sugen på att baka! Bullar vill jag baka. Men det är ju världelöst när jag själv inte får äta. Jag försöker verkligen hålla mig ifrån sötsaker, under veckorna framför allt, nu. Tror det är tekniskt omöjligt för mig att baka något utan att provsmaka. ;) hihi

Annars får jag väl se vad jag & Casper hittar på. Fint väder är det idag så skulle vara skönt att komma ut lite. Jag har fortfarande inte fått rent i kaninburen så det kanske vore passande.

Hörs kanske senare alla fina männsikor. Kram från en trött morsa.


Full rulle hemma

Haha vad Casper är rolig nu! Nu har han verkligen kommit på att man kan ta sig dit man vill och känner för. Han jagar efter katten, river i skohyllan, häver omkull papperkorgen &drar mig i fötterna, ja herregud vilken fart det är. ;D
Men nu har vi iallafall varit till IKEA och köpt grindar. Nu återstår bara monteringen. Var en jäkla ritning på det där så vi tar det imorgon eller nått. Ikväll ska vi bara mysa. ♥
Träffade på Linda & Niklas på marieberg också. Det var kul att få prata lite. :)

På tal om Linda, så måste jag få säga att jag längtar så efter att få börja jobba igen. Få arbete fysiskt med kroppen! Få känna att man gör något vettigt samtidigt som man tränar. Detta är ord jag verkligen kommer få äta upp när jag efter första arbetsdagen kommer kvida här hemma av träningsvärk, men ändå, jag längtar!
Samtidigt längtar jag inte alls lika mycket att få börja jobba som förut när jag var nybliven mamma. Känns skitskumt att behöva vara ifrån Casper på dagarna. Visserligen bara några dagar per vecka i början men iallafall. Mindre än 6mån innna jag ska börja jobba igen liksom. Det kommer gå hur fort som helst. Så jag njuter av varje dag! ♥

Nu ska jag ta in kaniner och sen krypa ned och pussa på min underbara käraste i sängen. Tänk att jag fann min själsfrände till slut. Min bästa vän och livskamrat. Älskar honom så. ♥

Godnatt på er. ♥


Glad bebi men trött morsa

Hallå allaihopa. Snart lunch! Jag längtar! Jag är vrålhungrig då jag slarvat med frukost idag. Men om sisodär 20min borde min käraste komma hem och då ska vi äta.
Ser nu att solen tittat fram igen, det har spöregnat här hela morgonen. Jag skyller ALLT på min karl som gått och gnytt om regn i flera dagar.. Vart är sommaren? :(

Casper är iallafall på superhumör och busar där ute i hallen så jag har fullt upp med att se vad han pysslar med. Allt ska ju undersökas nu när man kan ta sig fram. ;) 
Nu har han börjat gå tillbaka till att inte sova så länge på morgonen längre. Han vaknar tidigare och tidigare. Attans.. men jag förstod ju att lyxen att få sova till nio skulle vara övergående.
Jaja, efter lunch ska vi iallafall ta oss ett bad. :) Skulle behöva städa ute hos kaninerna också.

Igår blev det inget IKEA, det blev så sent och rörigt alltihop och vi behövde verkligen veckohandla. Så vi tog bara maxi igår så rullar vi mot marieberg idag istället. :)

Men nu ska jag förbereda lunchen. Skriver kanske mer sen. Behöver avreagera mig lite angående bebisskryt!


Saga i ett nötskal

Ja att Saga är framåt och orädd går inte att missa. Jag har slutat förvånas över vilka bus hon hittar på. ;) Hoppas verkligen hon inte lär sig att hoppa över staketet! Skruttan ♥
Någon här som är duktig på att snickra förresten?


Let me fly again

I helgen har jag åter fått blicka ut över vår blivande (kanske) gård och fått drömma mig bort lite igen. Sett mina blivande hagar och blivande stall, där MINA hästar ska bo. Åh vad jag längtar!
Hästtarmen suger lite mer än vanligt. ;) hihi



* Jag & Zinderella sommaren 2010 *


Bus & Halland

Nej nu var jag elak. Så lätt överger jag inte min blogg. ;) Hihi förlåt! Hade väldigt tråkigt i bilen hem igår och bestämd emig för att vara lite busig. Höhö.
Men nej jag ska inte sluta blogga. Det är alldeles för kul för att jag ska vilja sluta!

Jaha, som sagt igår kom vi hem från Halland där vi haft en jättemysig helg som vanligt. Casper har visat sig från sin absolut bästa sida. Han har varit så duktig vad vi än har gjort. Med tanke på hur han var innan tanden sprack fram så är han en helt annan bebis nu.

Vad har vi gjort i Halland då? Ja förutom att umgås med svärmor, hjälpt henne med ved osv, så har vi hälsat på Glenns morfar där vi satt och fika halva lördagseftermiddagen. Där visade han att en familj med talgoxar byggt bo i en gammal vattenpump. Ni vet en såndär man drar i en spak upp och ned. Hihi tror ni föräldrarna var upprörda på mig när jag försökte fota? ;)
På kvällen sen var vi till farbror Jonas och grillade tillsammans med farbror Benny & Anna. Vi satt ute i Jonas uterum och mös långt inpå kvällen. Supertrevligt! Casper var väligt fascinerad av att kunna se ut men inte ta sig dit. (glasrutor) Låg och banka och slog på rutan med en träslev. ;) Hihi

På söndagen, igår alltså, så var vi bara hemma hos svärmor och mådde bra. Glenn servade gräsklipparen och hade på gödning på jordgubbarna. Åh vad jag längtar till jordgubbssäsongen!!
Runt halv fyra rullade vi hemåt mot Närke igen. Jag somnade och sov ända till Jönköping. Varit sååååå trött i helgen! Luftombytet kanske?
Stannade till i Sänna och hälsade på mamma, pappa och bror som tagit hand om kaninerna i helgen. De hade fått dagsfångad strömming av några bekanta som de stekt precis när vi kom. Det är så sjuuuuukt gott. Fick hem lite så det ska vi äta ikväll med hemlagat mos. Mums! Någon mer som äter det?

Vi kom hem runt halv elva och fixade med allt. Packade upp osv innan vi gick och la oss med en väldigt trött unge som somnade gott i sin säng. ;) hihi
På vägen hem åkte vi över åmmeberg. Där sprang ett rådjur över vägen och lämnade kvar ett litet förvirrat kid på potatisfältet intill vägen. Jag var bara tvungen att stanna till och fota lite försiktigt. Så söt! När vi stannade la h*n sig ned mellan raderna och var blickstilla i hopp om att mamma skulle komma tillbaka. ;) Mamma rådjur stod inne i skogen och tittade på oss när vi rullade vidare 2min senare och sprang garanterat tillbaka när vi var runt krönet.

Idag ska jag & Casper ta det lungt. Varva ned lite efter helgen bara. Sen i eftermiddag ska vi åka till IKEA och köpa barngrindar. Nu när han kryper mer än bra så är det dags att börja säkra hemmet.
Dessutom måste vi köpa ny bilbarnstol.. hans huvud är alldeles strax över kanten på den befintliga vi har nu så nu måste vi ta tag i det här.

Just i skrivande stund sover Casper. Jag ska kika runt och läsa lite bloggar som säkerligen uppdaterats under
helgen och sen ska jag laga lunch till min älskade sambo. ♥
Stavfel får ni stå ut med, för jag orkar inte läsa igenom vad jag skrivit. ;)
På bilderna ser ni allt från en glad Casper, svärmors katt Måns, älskling som pumpar vårat däck till svärmors fina trädgård, grillkvällen och fågelungarna.


Over and out

Nej nu lägger jag ned detta med bloggen. :) kram


Blåmärke no.1

Jaha då har Casper lyckats med sitt första blåmärke. Mitt i pannan så ikväll har han fått heta Bulan. ;) Mamma vände ryggen till i 5sek och ungen får tag i en gardin och drar ned hela gardinstången! Suck. Dock verkade han bara bli rädd för när jag plockade upp honom var han nöjd.

Satte oss i soffan en stund efteråt och gosade, sedan släppte jag ned honom på golvet. Såklart ville han åt pappersrullen under soffbordet även idag så han försökte klänga sig upp för att nå den. Samtidigt bet han i hyllan och när han slant så gjorde han sig illa även i munnen. = ännu mera skrik. Olycksfågel?
Men efter att ha suttit i mitt knä och pillat på mitt halsband blev han glad igen och har varit nöjd hela kvällen.
Nu sover han så sött i spjälisen. Så skönt att han sover där från åtta på kvällarna nu. Älskar lugnet jag & Glenn får dela på kvällarna. Bara njuta av varandra. ♥

Nu ikväll har vi grejat inför resan imorgon. Skaffat kattvakt samt husvakt. Jag for iväg och handlade matsäck som jag nu förberett inför imorgon. Packat Caspers väska, Glenn har packat sin väska och jag SKA packa min väska. ;) Duschat har vi också hunnit med. :)

Nu ska älskling strax gå och lägga sig då han ska upp vid fyra imorgon, jag ska nog lägga mig framför tvn en stund. Hoppas ni alla får en trevlig kväll. Godnatt! //Emma



♥ Världen sötaste Casper, som börjar bli så stor! ♥


Casper

Förlåt att jag är tjatig, men jag är så stolt över vår lilla son som utvecklas så snabbt i krypningen. Kan inte förstå att han började "krypa" i söndags. ♥


Laddar upp

Imorgon drar vi söderut. Ska bli så kul! Känns som det var evigheter sen sist. :) Hoppas några hallänningar vill träffa oss. ♥
Så idag ska jag packa mina & lillemans saker och förbereda så mycket som möjligt. Måste nog ta mig till maxi och inhandla saker till matsäcken också.
Ikväll ska kaaaaaanske jag & Linda åka och kika på kaninbebisar. :)

Igår var jag och shoppade som sagt. Hittade en massa fina vardagsplagg. Bland annat toppen nedanför, inte för att man ser så mycket dock hehe. Supergo iallafall! Letade som en tok efter ett par jeans också men icke.. blä vad tjock jag blivit!
Men nu har jag inhandlat ett par ordentliga skor! 1000 jävla spänn kostade dem så hoppas de är sköna att gå i! Blir nog fulländat när jag skaffar personliga hålfotsinlägg också.
Jag köpte också en supercool keps till Casper. Ska ta en bild någon gång så ni får se. ;) hihi

På tal om Casper. Igår kom han på hur man tar tag med båda händerna om något högre upp, som i början att häva sig uppåt. Mamma sa att när jag började krypa så började jag resa mig mot saker ungefär samtidigt. Kul och se om Casper följer i mina fotspår. Dock blir han nog inte lika tidig med att gå som mig (9,5månad). Men vi får väl se. :)

Nu ska vi mysa lite innan det är dags för lunch. Lilleman har precis vaknat från sin förmiddagslur.
Ha en bra dag!


Nationaldagen

Godmorgon på er där ute. Ska ni fira något idag? Det är ju ändå Sveriges nationaldag. ;) Här på Broby firas det inget speciellt iallafall. Njuter av att Glenn får vara ledig bara. :) Jag ska ju åka till marieberg här strax också.

Nyss varit och tagit ut ninerna. Saga bor ju heltid hos de andra nu. Går jättebra med allihop. Skönt! Hon har börjat lära sig att komma in själv på kvällarna också. Lillan & Stampe springer ju in i buren när jag kommer då de vet att de får lite mat. Hon har börjat fatta poängen hon med. ;)
Förresten har jag hoppat med henne för första gången nu. Typ 20cm fick hon testa. Gick jättebra tills Smirre kom smygandes och halvt skrämde ihjäl henne..

Men om sagt, nu blir det marieberg en stund.
Ha det gott!


Ändrade planer

Tar igen mig lite efter kvällsmaten här framför datorn. Har pluggat i hörlurarna så nu är jag i min egna lilla musikbubbla medan pojkarna fixar i köket. Strax ska vi natta Casper och mysa ned oss i soffan och se på alcatraz. :)
Det blev inget marieberg idag. Jag tar det imorgon istället. Vi hade det så mysigt så ville inte lämna mina killar. ♥

Vilket skitväder det blev idag efter att jag bloggat. Regn större delen av dagen. ;) höhö Men vi har inte haft någon åska som jag förstått gått runt i länet.
Jag & Casper har haft en riktig mysdag. Han har vart på underbart humör hela dagen och har verkligen visat sitt vanliga jag. Haft pymas på oss nästan hela dagen dessutom. ;) hihi

Men det var nog allt för mig idag. Jag bjuder på lite bilder från eftermiddagen. På bilden längst ned myser Glenn & Casper efter en powernap. Haha ser ni vad trött han ser ut? ;)
Men hoppas ni får en lugn och skön kväll.

Förresten, jag finns ju på Instagram numera.
Nikoba90 heter jag där. Följ mig gärna!


Casper fortsätter krypa

Jäklar vad fort det går! Han gjorde ju första "kryprörelsen" i söndags eftermiddag. Nyss kröp han från kontoret ut i hallen. Att locka med kameran funkar väldigt bra. ;) Blivande fotograf kanske. haha... ♥


Godmorgon

Jaha, tisdag. Vad händer idag? Ingenting tror jag. Jo jag funderar på att lämna pojkarna hemma ikväll och dra till marieberg och shoppa lite. Har fan ingenting att ha på mig längre nu efter graviditeten. :( Trist men sant och jag SKA få ordning på det. Dessutom börjar allt bli slitet så skulle vilja byta ut garderoben lite. Dessutom köpa promenadskor! Hör och häpna men jag har varit jättesugen på att promenera de sista veckorna, men drar mig för att göra det pga att jag får så jävla ont i ben och fötter. Hoppas ett par bra skor kan råda bot på det.

Har iallafall vaknat till fint väder idag, eller ja.. i skrivande stund försvann solen. haha.. fan. Imorse vid sex när jag var uppe var det så vackert ute! Lite morgondimma, dagg överallt och världens solljus. Så fint. :)

Men hörrni, har ni några tips på varför man mår illa? Alltså har i säkert två veckors tid mått illa från opch till. Riktigt illa! Spelar ingen roll om jag nyss ätit eller är hungrig etc. Mår bra för övrigt liksom. Lite ont i magen ibland. Men inge annat. Graviditet är uteslutet typ.
Några tips?

Men men, nu ska jag roa min goa unge som krälar omkring här vid mina fötter. Ha en bra dag! :)



Casper 7 månader

Igår blev Casper 7måander. :) Förutom är att är otroligt gnällig just nu, vilket jag tror och hoppas beror på de kommande tänderna, så är det så kul att se hans utveckling. Han sitter längre stunder utan stöd och tippar omkull mer och mer sällan.

Dessutom har han de tre senaste dagarna börjat göra riktiga försök till att krypa. Han har ju mest kört på att rulla sig fram samt ligga som en strandad säl och flaxat med armar och ben. Men nu har han börjat göra små hasanden framåt och ställer sig på alla fyra titt som tätt. Snart får vi inte en lugn stund här hemma. ;) hihi

Men som sagt, denna gnällperios han har nu är inte rolig! Jag är helt slut på dagarna. Är det normalt?! Hur länge kan gnällperioder hålla i sig?! Phu.. peppa mig!
Tack och lov sover han hur bra som helt på nätterna fortfarande.

Men jag älskar ju min unge ändå. Mammas snuttis!





Grisstämma 2012

Idag var det dags för första delen av Grisstämman 2012 som går av stapeln här i Örebro. Igår var det alltså öppet hus hos oss på norpig. :) Jättekul med allt folk. Vi var nog 200pers minst. Kul att träffa andra grisfantaster. Både nya och gamla ansikten!
Fick beröm för mitt bildspel dessutom. Kul! Dessutom hade några hittat till grisbloggen också och tyckte dne var fin. ;) Längtar tills den är igång igen!
Fick springa runt med en kritvit tröja med Örebro Läns Grisföretagare som logga samt namnskylt med namn och att vi kom från Norpig. Stiligt. ;)

Det bjöds på god grillad mat, med världens godaste potatisgratäng! Mums! Samt sallad och tillbehör.
Till det var det musik. Vet inte om det vart dans senare på kvällen? Vi åkte hem runt nio eftersom mamma & pappa var barnvakt och inte skulle behöva sitta hemma hos oss så sent. Hade gärna stannat längre men så är det att ha barn. :) Dessutom saknade vi vår lille pojk. Vart en lååång mysstund när vi kom hem. ♥

Imorgon fostsätter stämman inne i Örebro med föreläsningar och sen en finare fest på kvällen. Jag är bjuden men vet fortfarande inte om jag vill gå. Hm..
På tisdag ska de ut till Glenns jobb och kolla på biogasanläggningen osv sen är det också mer föreläsningar om diverse grisrelaterade ämnen.

Ikväll var det också big brother-final. Helt klart att Hanna J var rätt vinnare. :) Henne hejjade jag iallafall på.
Men nu ska vi sova! Godnatt.


Saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag älskar jordnötsringar & jordgubbar! Men inte tillsammans. ;)
2. Jag måste alltid komma först ifrån ett trafikljus om man står på linje. höhö
3. Jag ogillar männsikor som måste "tävla" och hela tiden hävda sig med skryt, smörande och dylikt
4. Jag är svag för realityserier som deadliest catch, gold rush & unga mödrar etc
5. Jag äter inte hästkött.
6. Jag tror på andar etc.
7. Jag blir grymt trött på folk som måste försköna saker och ting
8. Jag har sameblod i mig.
9. Jag är vädigt "duktig" på att munhugga folk. Speciellt i bråk.
10. Jag är bara 1.60 lång.


Jobb & illamående

Hej hopp. Jag sitter och slutför bildspelet tills imorgon. Skönt att vara klar. Ska åka och lämna det på norrgården sen är det tänkt. :) Hoppas chefen blir nöjd nu.
Är så taggad inför öppet hus imorgon. Ska bli så kul! Dock nervös inför vad jag ska säga inför 250pers.. Vad vi gör.. hm.. allt? haha Men det löser sig. :)

Just nu så ligger Casper och sover, fast jag tror han är på gång att vakna. Grymtar lite väl mycket bakom mig i sängen. Han har ätit kyckling, potatis och majs till lunch idag. :)
Älsklingen min är ute och grejar med planen utanför vedboden. Öser ut grus med grävaren just nu ser det ut som när jag kikar.

Jag sitter och mår illa. Mått illa så in i bomben den senaste veckan. Inte hela tiden men till och från. Skitskumt. Sådär illa att man vill gå och kräkas. Fattar inte vad som är fel. Är skum i magen till och från också. Men NEJ jag är inte gravid.

Nej nu måste jag fortsätta, ursäktar ett tråkigt inlägg. haha


Första tanden!

Just nu är jag stolt mamma till en liten kille som fått sin första tand! ♥ Åh han kändes så stor helt plötsligt. Han blir ju redan 7 mån på söndag. Blev han inte 6 mån nyss? Älskade unge vad vi älskar dig!
Där har vi nog dessutom förklaringen till varför han varit så kinkig de senaste veckorna och sovit så dåligt de senaste nätterna. Fast vi hade ju dock våra misstankar då vi känt två växande knölar i underkäken nu ett tag. Hihi jag började nästan grina när jag kände tanden. Vilken grej!

Annars då. Ja vi har haft en mysfredag. Vi åkte in till mellringe och köpte en efterlängtad mjukglass som vi tänkt att göra sen i tisdags. ;) Vi smet också in på ICA och köpte grillas kyckling, potatissallad och körsbärstomater som vi nu avnjutit framför TV för att se Lets Dance. Visste knappt vem jag skulle hejja på. Både Anton & Molly var ju så sjukt duktiga. :) Grattis till Anton iallafall!

Under tiden nattade vi Casper i spjälsängen. Det funkar inte att få honom att somna med oss i soffan längre. Han blir så varm av att sova där att det bara forsar svett av honom och han sover oftast skitdåligt där numera. Men idag blev det en perfekt nattning runt halv nio i spjälisen. Dock ville han knappt äta. Suck..

Sen somnade även min älskling. Så jag har legat själv och kikat på tv. Big brother såklart. Haha.. vilken BBnörd jag blivit! Såhär på slutet också.. haha Typiskt.

Men nu har jag precis nattat kaninerna. De sover i samma bur för första gången inatt. Hoppas Lillan håller sig i skinnet. Ingen som vill adoptera henne? Familjen som ville ha henne har inte hört av sig ännu.

Men nu ska jag väl dra mig mot sängen strax. Fullt upp imorgon.
Godnatt. :)


Fin pålle

Alltså gud.. detta är precis den typ av häst jag vill ha i framtiden. Var deppig jag blir! :( En riktig Emma-häst. Önskar jag hade möjlighet till häst nu nu nu nu! http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=613832

Bild: Eldvallas.se


Äntligen fredag

Åh äntligen fredag. Imorgon får jag ha min kärlek hemma hela dagen. ♥ För nu är vårbruket över! Vi ska mysa mysa mysa samt fixa lite här hemma.
På söndag taggar vi inför öppet hus på jobbet iomed grisstämman 2012. Jag & Linda ska stå och prata om BB-avdelningarna. :) Kul!
På kvällen sen blir det grillning med massa härligt folk. Vi är dessutom barnlediga då mamma & pappa är så underbart snälla och ställer upp som barnvakt. Ni är guld värda. Tacktacktack!
Jag är nästan klar med bilspelet av bygget nu också. Det ska ju visas upp på söndag såklart. Så igår kom Anders hit med Linda i släptåg så satt vi ovh fyllde i lite text osv eftersom Anders har mer koll på vad som skedde när osv.
De hade grymt bra framförhållning och sa till 1,5h innan de skulle komma.. höhö.. så jag rusade ut och plockade rabarber och gjorde en knäckig paj igen. Det fick klart godkänt lät det som. ;)
Var trevligt att träffa dem iallafall och prata lite gris.

Tidigare på dagen var jag ute och skuttade med Saga i sele. Börjat på att selträna henne lite, vet inte om du också gått med henne i sele Linda?
Jag ska ju testa att hoppa in henne tänkte jag. Totalt orädd för allt och hoppar lätt upp i buren utan att använda rampen osv så tror nog hon kan bli en bra hoppkanin. Jäkla bakbensteknik när hon rör sig.
Något måste man ju roa sig med när bebis sover. haha Jag vet att jag är lite knas. ;)

Men nu ska jag slänga ihop lite lunch snart till karln min. Min älskade fina Glenn. Vad vore jag utan dig. Jag är så otroligt lycklig över att få vara din. ♥ Pussipuss! hihi

Trist väder för övrigt.. blä.. Men Casper mår bättre. :) Hes fortfarande men äter och är gladare och gladare. Just nu sover han uppe i vår säng. ♥ Mammas gosebebis.
Han har blivit så mysig och vill sitta mer och gosa osv. Han har annars varit rätt så tråkig när det kommer till att gosa osv. Aldrig upplevt att han uppskattat att sitta och riktigt mysa mer än när han är ledsen eller så trött att han somnar på magen. Han är rätt självständig känns det som. Varit nöjd med att ligga och greja själv för det mesta. Men det känns som det håller på att vända, och det tycker jag är väldigt mysigt. :') ♥ hihi

Bjuder på en bild på Saga. Hon växer så det knakar och har börjat lägga på sig nu och öronen är på väg ned, de åker bara upp när hon spanar nu. :)
Ursäktar färgen på bilden, vet inte vad som hände.. haha.


RSS 2.0