Skottdagen

Idag är en sån där lite ovanlig dag. 29februari. Skumt med skottår igentligen. Vad avgör sånt? :)
Casper ville inte sova imorse utan halv sju ungefär bestämde han sig för att vakna. Mindre glad mamma.
Men efter att lagt honom i babygymmet i sängen så roade han sig hyffsat bra själv en stund. Rätt som det var såg jag hur han verkligen vrålkoncentrerade sig på något, och vips så rullade han över från magläge till rygg/sida. Hihi första gången han gjorde det medvetet. Duktiga unge. :') En lätt dag att minnas dessutom.

De senaste dagarna har jag dissat bloggen. Jag har bara varit. Myst med familj och goda vänner.
I lördags så var Ida & Daniel här på tacokväll. Jättelyckat och det var jättetrevligt att få träffa er. Var ju ett år sen vi hade parmiddag senast. ;) Görs gärna om, gärna 2012. haha. ♥
I söndags åkte jag, älskling & Casper till strängnäs, eller rättare sagt Bergshammar och hälsade på hans fd. chef. :) Han bor i ett stort slott så var pampigt att få se hur det såg ut inomhus. :D Tänk att bo så!
Det kändes lite skumt att vara tillbaka där ute. Det var ju där vi fick reda på att vi väntade Casper. :')
Igår hade jag Lovisa (nikonda.blogg.se) här. Hon visa upp sin fina bebismagen & vi satt och prata flera timmar om det mesta. Supermys! Vi har inte setts på hur länge som helst! Så det var verkligen på tiden. ♥

Idag planerar jag att ta en skön promenad efter lunch. Strålande vårväder ute.
Nyss somnade Casper så jag ska passa på att fixa mig lite frukost. Har precis slutfört Beas blogg. Ni får gå in och kika där tycker jag. :) (amstaffensimbaa.blogg.se)
Kram Emma


Gårdagen

Godmorgon!
Slänger upp lite bilder från gårdagen då jag inte hade orken att blogga igår kväll.
Kommentare gärna. ;) hihi Visst är Casper & pappa Glenn lite lika? :D

Igår eftermiddag kom också underbara Malin på besök! Så himla roligt att träffas! :') Min lilla pissmyra. Vi fikade och pratade skit. :) Efter att hon åkt hem tog jag & familjen en timmes promenad tillsammans. Skönt!

Nu idag kommer Ida & Daniel hit på tacokväll. Jag & älskling ska snart åka och handla. Men först ska vi pyssla här ute. Jag ska städa hos kaninerna & Glenn ska ta med Casper och bära in ved i pannrummet. Himla fint väder ute idag också, men det blåser en del. Känns som vår iallafall! :D

Jag har också börjat pilla med en ny bloggdesign till Bea. :D
Tjing på er!



Live

Haha, i en stund av rastlöshet hittade jag denna hemsida. Människor får ansluta webbkameror som live sänder ut bilder som man sen offentligt kan kika på. Jag finner det ganska roande faktiskt. ;) Suttit och kollat på en ätande havsörn ett bra tag nu. ;) Haha..

Kika in vetjja! Finns allt från byggen till djur att titta på. ;)
http://www.webbkameror.se/


Nytvättad volvo

Ä N T L I G E N har vi fått v70n tvättad. Herre gud vad skitig den var! Sämsta tidpunkten nu mitt i tjällossningen, men alltså.. det var saltkristaller på hela bilen. Tvättades senast i sommras, blev bara avspolad i höstas.
Nu längtar vi till torr vår så vi kan tvätta den ordentligt. Men nu är den okej ren iallafall. :D


Ett år sen

Idag för ett år sen vändes min och Glenns värld uppochned för att aldrig mer bli desamma. För ett år sedan fick vi veta att ett litet frö grott i mig, helt oplanerat. Vår fina och underbara Casper. ♥ För ett år sen började 9 månaders väntan och ett livslångt äventyr! Jag är så stolt och glad att vi vågade ta chansen till att behålla Casper, trots rädsla för vad folk skulle säga. Det absolut bästa jag gjort! ♥

Älskar min lilla familj så obeskrivligt mycket!


Tandläkarbesök

Oj vad sent det är nu. Ska bara slänge upp ett snabbt inlägg för sen måste jag se till att få kväll här hemma. Casper & pappa Glenn sover i soffan såklart och jag måste ut och ta in kaninerna. Suck.. Lillan har fått diarré igen. Dem har bara fått hö & lite knäckebröd nu ett bra tag. Inget kraftfoder. Tips på hur jag ska få hennes maga i balans?

Dagen i korta drag har vart lugn & mindre lugn.
Startade med mys i sängen med bebis sen lite tv-tittande på Unga Mödrar & Greys Anatomy.

Till lunch fick jag som vanlight pussa lite på min stora kärlek.
Efter det tog jag & Casper en skön promenad i "vårsolen". För nu har isgatan äntligen försvunnit! Dock klaffsigt som fan i leran. Det är ju så blött. Grannens äldre dotter sprang ikapp mig & frågade om jag skulle vilja ta en promenad tillsammans eller så i framtiden då hon också går hemma och är mammaledig nu. Skitkul tycker jag! Tackar absolut inte nej till till Mamma-kontakter. :D

När jag & Casper kom tillbaka efter promenaden så gick vi runt i trädgården och kikade lite. Mina jordgubbsplantor ser inte så värst kaxiga ut just nu. ;) Hoppas dem växer till sig i sommar. :)
Underbart väder har det varit iadg iallafall. Håller ni inte med? :D

Sen var det bara in och lägga bebis i gymmet och sen in i duschen och fixa sig inför tandläkarbesöket.
Jag som trodde jag var ute i god tid insåg rätt panikartat att jag var tvungen att tanka. 60km till tom tank var det igår när vi stannade motorn. När jag startade idag stod det --- ! Gick upp till 30-40km till tom tank men strax innan mellringe blev det --- igen. Så det var bara att slänga sig in på Frendo och tanka. Billigt som tusan. 14.93kr/L. *jag döööör*
Sen vidare mot vivalla och folktandvården.
Jag kom faktsikt bra i tid, och blev såklart inte insläppt fören 10min efter min tid. Suck.
Jaja, hur som helst. Inga hål i sikte och fick beröm för fina tänder. Dock mycket tandsten! Så nu ska jag försöka vara duktig och använda tandtråd varannan dag. Ha..
Vi får väl se. ;)

Nu ikväll har jag & familjen bara myst.
Jag & älskling har avnjutit en god hemlagad pyttipanna och Casper har sovit sen sju.
Men nu längtar jag efter att få krypa ned i sängen & sussa sött. ♥

Godnatt på er alla.
// Emma


En sessa är född

Grattis det kungliga Sverige till en liten prinsessa!
Hon hade visst bråttom ut, men var välgödd ändå. hihi Undrar om de angivit en fejkat bf? ;)
Stort Grattis till Daniel & Viktoria iallafall. Nu saknar jag känslan av nyfödd bebis ännu mer!
Tänk vad de myser nu. :') ♥ Åhh..


Onsdag kväll

Jaha då var det åter kväll. Det spöregnar ute och jag är glad att få sitta och mysa i soffan. :) Som ni ser på bilden har mitt stora hjärta somnat. Mitt i utfodringen. ;) Mitt lilla hjärta är inte långt ifrån dejten med John blund heller. Katten är ute och raggar så ja, jag är lite dissad. Haha ;) skämt åsido.

Dagen i korthet har vart lugn. En snabbis hos barnmorskan som sagt. Det visade sig tack och lov att det inte var livmoderinflammation utan den verkade okej och spiralen var på sin rätta plats. Hon såg också att jag hade ägglossning. ;)
Nej men det var åter igen en typ av slidkatarr så fått en gel utskriven som ska hjälpa. Suck.

Nu på kvällen var vi och kika vart folktandvården låg i .. Vivalla.. Ska dit imorgon. Har troligen hål. :(
Men men, denna redan dyra månad kan gärna få bli lite dyrare. Jippie!

Nu ska jag gosa ned mig hos mina sovande pojkar, för ja nu sover även Casper. ;)
Kul med så många läsare idag! :D Hur har ni hittat hit?

Kram Emma


Svar på fråga

Fick en fråga nyss. Svarar på den här så ser du det lättare, du anonym. :)
Frågan: "När du hade äggvita, såg du det i urinen när du kissade? Ibland kan det komma som vitt "skum" på ytan? Lite nyfiken så man vet vad man ska titta efter."

Svar: Nej man ser inget själv, utan det ser barnmorskan när hon med en sticka testar urinen. Det funkar på ungefär samma sätt som ett gravtest. Ett ämne känner av proteinet i urinen. Beroende på mängd färgas det olika mycket. :)
Har du "skum" i kisset kan det tyda på urinvägsinfektion, eller så är det flytningar från slidan som följt med när du kissade. :)
Hoppas du blev lite klokare och lycka till med ev. graviditet. :)

Kram Emma


Just nu

Just nu sitter jag och väntar på att få komma in till barnmorskan på Varberga vårdcentral. Jippie!

Saknar att vara gravid, det var så mycket mer spännande då att fara hit då. ;)


Soffmyser

Ligger i skrivande stund i soffan. Jag har två sovande pojkar här bredvid som vanligt. Hihi. Mina älskade hjärtan!
Medan de sussar sött zappar jag omkring på tvn. Just nu är det project runway som står i fokus.

Men jag börjar bli rätt trött så jag ska nog få oss i säng strax. Ska bara ut och natta hårbollarna först.
Så nu önskar jag er godnatt. :)


Dopkort

Hej allesammans.
Fint väder det är ute idag. :)

Jag sitter dock här vid mitt gamla utslitan photoshop och bakar dopkort. Tror jag äntligen fått till ett nu. Men tryck på båda sidor osv. Blir helt okej tror jag. :) Det börjar verkligen bli i sista minuten jag gör detta så de får duga. ;)
Kyrkan & dopkalaslokal är iallafall bokade. Det känns skönt!
Casper tycker jag är mindre rolig som sitter vid datorn och jobbar. Trots generösa bus&lek-stunder. Men nu somnade han en stund. Kommer säkerligen vakna upp och vara hungrig strax. Just nu går han på 3timmars intervaller. :)

Dåliga nyheter om min spiral också. Den krånglar. Verkar som det är en livmoderinflammation på g. Hoppas verkligen mina misstankar är fel. Men mycket tycker på det. Barnmorskan ville att jag skulle komma in på kontroll imorgon förmiddag i vilket fall som helst. Lika bra att kolla på det.
Snacka om oflyt!?

Jaja, igår hade jag en mysig dag hemma hos mamma & pappa. Jag & pappa/morfar bakade matbröd till mig & Glenn och Casper följde med mamma/mormor ut på en långpromenad i vagnen.
Lillebror Emil hade fått hem fingervantar som man kunde ta till toutchtelefoner. De var verkligen coola & smarta! Bra köp lillebror. :)

När jag passerade Askersund så passade jag på att hälsa på mitt gamla sommarjobb på Text&Dekor. Min gamla kollega där ska ha barn vilken dag som helst. De hade bf 11/2 så de går verkligen i väntans tider nu.
Saknar det där stället, det var så roligt! De sysslar med visuell kommunikation, alltså skyltar, dekaler, reklam mm. Grymt kul! Hade jag inte varit så inne på grisar hade jag nog försökt få jobb inom sånt. :)

Men nej nu ska jag ta tag i köket. Plocka i och ur diskmaskinen osv.
Försöker också komma på någon mat till ikväll.

Kanske bloggar lite senare. :)
// Emma


Minnen i bild #8

För ett tag sen satt jag och bläddrade bland mina hästbilder. Minnen sköljer över än. Både bra & dåliga.
Stannade till vid mapparna där jag förvarar bilderna från min & Hammas korta tid. Mysiga häst!

Hamningja fra Hvammi red jag bara några få tillfällen i dec-mars någonting. Hon stod hemma vid mina föräldrar hos en jättetrevlig tjej som heter Liza. Eftersom jag mer eller mindre bodde i kumla då så funkade det inte att pendla hem för att rida. Tråkigt nog, för hon var jättego. Samtidigt började jag ju sköta om Puke & Stomur också.

Red aldrig Hamma med sadel då den inte låg så bra på henne just då. Hon var lite tjock efter en vila. :) Men vi flängde omrking bäst vi kunde. ;)
Hälsade på hemma hos mamma & pappa, mötte hemglassbilen och travade omkring inne i samhället och lufsade i skogarna hemakring. ;) hihi ♥

Nyss fått veta att hon går i en islandshästflock och bara har det gott nu på äldre dagar.
Tack för vår korta men mysiga tid Hamma.


Åter godmorgon

Godmorgon!
Idag bjöd Casper mamma på lite sovmorgon. Han vaknar prick halv 8 varje morgon. INget undantag idag. Men när jag tog upp honom och la honom bredvid med armen omrking somnade han om på 2sek och sov 45min till. Det ni. ;) hihi
Efter frukost & ett blöjbyte som inte lukta mumma så hligger han nu i gymmet och sprattlar. Jag ska strax få i mig lite frukost och placera mig framför Unga Mödrar och gosa med min underbara unge.
Ute är det åter igen sådär vårigt. :) Ett grönt Broby numera.

Jag har lite funderingar på att åka och hälsa på i Askersund & Sänna idag. Ligger lite löst i tankarna ännu men vill hitta på något. Ska försöka ta en promenad också. Undrar om det fortfarande är lika halt?
Ska bada Casper också, jisses det var visst lite jag skulle göra ändå. ;) haha

Har för några minuter sen mejlat folktandvården och bett om att få bli ansluten. Inte vart på kontroll på flera år och mina tänder mår nog inte så bra. Tandsten som heter duga och tror mig känna av hål i en tand. Inte kul. :( Så jag hoppas jag får svar snabbt.

Krånglat med supporten på sunset igår om statestiken.
Just nu verkar den räkna rätt. Så vi får väl se. :)
Det var lite från mig. Tjao!


Jag & mitt jobb

Har ju upptäckt att jag har en hel del nya följare på bloggen. Om man tittar på statistiken på blogg.se så har jag omkring 80-100besökare dagligen nu mot tidigare 50-60. (Min statistikräknare verkar inte funka alls.. mejlat om det och ska se om vi får något rätsida på det. Den viar ca. 40besökare under det verkliga talet. hum..)
80 besökare dagligen är ju inte så mycket igentligen, om man jämför med andra bloggar, men jag tycker det är skitkul att så många vill läsa om mig & min vardag. ♥

Vet inte hur mycket ni vet om mig, ni kanske har blickat bakåt i bloggen.
Men jag jobbar ju med grisar. Många där ute i landet vet ju knappt vad det innebär när man säger att man är grisskötare.
För mig innebär det att jag jobbar på en medelstor besättning utanför Örebro. Där vi har en typ av avelsbesättning och tar fram grisar av rasen "Lantras" i ett samarbeta med Norges motsvarande avelsbas Norsvin.
Vi tar också fram hybrider som en är korsningsgris som sedan föder fram de köttgrisar som vi äter. (i korta drag höhö)
Vi har en alldeles nybyggd anläggning med plats för 320suggor. Totalt är det väl ca. 5000grisar i omlopp som vi tar hand om.
Fram till min mammaledighet har jag varit ansvarig för BBavdelningarna. Alltså barnmorska hos grisarna. 46suggor grisar var tredje vecka. Förhoppningsvis är tanken att jag går tillbaka till det sen efter mammaledigheten. Det är det jag vill lära mig först och främst just nu.
I framtiden vill jag bli förman på en gård någonstans. Men det är ett tag kvar då jag vill öka mina kunskaper först. :)
Jag har jobbat med grisar i två år ungefär och det är så himla roligt! Ett yrke som jag är så glad att jag kom in i. Berikande på alla sätt och vis, och grisar är så roliga! Även om de kan vara frukstansvärt jobbigt stundtals också. ;)

Ja nu vet ni det. hehe ;)
Jag kanske borde skriva ett presentationsinlägg om mig själv för er nya läsare? :)


*bilder fotade i våra gamla stallar*


Vårkänslor

Idag mår jag bättre. :) Faktiskt. Kan det vara så att det är lite vårkänslor jag har idag? :D Vaknat av ett ganska så grönt Broby. Den mesta snön smälte bort av nattens regn. Det har gjort att det ser så vårigt ut ute. Att jag dessutom hörde vårfågelkvitter tidigt på förmiddagen drar ju inte ned på vårkänslan direkt. ;)
Nu har det dock börjar snöa lite smått igen. Men vägrar släppa min vårkänsla, för fasiken vad jag längtar efter våren nu!

Casper somnade igår efter vår plan med ersättning & spjälsäng tätt följt av mig & Glenn. Min huvudvärk var hemsk och det var skönt att vakna upp imorse utan den. Undrar om det är spiralen som spökar? Idag har jag bara lindrig huvudvärk men känner mig yr. Kanske är på väg att bli lite sjuk? Asch skit samma. Det går över. :)

Casper har vart på strålande humör hela förmiddagen. Skrattat & legat i gymmet. Han blir duktigare och duktigare för var dag att greppa efter saker nu. Tycker han gör framsteg var dag. Det är så kul att se!
Han är på g att vända sig från rygg till mage också. Fast han gör inte så jättestora ansatser till det ännu. ;)

Älsklingen min är i full färd att städa där uppe, Casper ligger och sover middag & jag sitter här nyduschad. Ska efter avslutat inlägg gå och laga mat. Fullkorsnpasta & köttfärssås är det beställt.
Hade inte våra grusvägar varit förvandlade till isgator (bostavligen) skulle vi tagit oss en promenad. Men utan broddar är det nog självmord att ge sig ut. :( Stackars Glenn slog omkull när han var iväg och jobba förut. Ajaj!
Nej det får nog bli att åka och fika eller något istället. Vi har inte riktigt kommit fram till vad vi vill göra ännu.

Jag behöver greja med inbjudningskort till Caspers dop också!
Men men, vi får väl se om jag bloggar lite senare. :)

Kram!


Pausa?

Nu ska vi strax ta kväll här hemma. Jag har haft huvudvärk hela dagen och är så trött!
Casper är superpigg & har helt frånsett sina vanliga rutiner med att somna vid åtta som han brukar. Hoppas det inte är en ny trend! Nu börjar han dock bli gnällig så vi ska prova att ge honom en flaska ersättning och se om han vill somna i spjälsängen.
Han har på sig sin nya fina traktorpyamas idag. Så söt! Passar en bondpojk som sagt. ;)

Men, sen till en fundering jag har.
De senaste dagarna har jag inte alls vart på topp. Det känns lite som om jag kanske behöver en en paus här på bloggen osv. Inte för att någon bryr sig, mer jag själv som spekulerar lite.

Jaja, vi får väl se.
Godnatt på er.


Blir så less på mig själv

Nu sitter jag där igen! Asdeppig för detta med amningen!
Veckans träff med alla fina mammor som en efter en drog fram tutten och ammade sitt barn sänkte mitt självförtroende i botten. Hur idiotiskt är inte det? Jag är väl en lika bra mamma för det?
Jag vet att Casper mår bra ändå osv, det är inte det. Men bara känslan av att kunna ge allt, som en mamma ska kunna göra, får mig så sorgsen. En enda lyckad amningsstund skulle jag velat klara av, bara för att känna känslan att "jag kan". Om jag sen inte hade fortsatt amma är en annan grej, men då hade jag ju liksom mer fått välja själv.

Jag var så himla inställd på detta med amning, så det är nog därför jag tagit så illa vid mig.
Blir så glad för alla andras skull vars amning fungerar, men samtidigt sliter det som ett vilt djur i mig. Avundsjuka.
Men det är inget att göra åt nu. Vill bara ha lite förståelse. Varför jag är lite ledsen just nu.

Jag ska helt enkelt tänka på de saker som faktiskt är positiva med att inte amma. Right?


Mitt hjärta

Älskade lilla skruttunge vad jag älskar dig. ♥


Nej..

..jag känner inte för att blogga idag. Trots att jag haft en jättebra dag som började med en lyckad insättning av spiral. *äntligen* Sen föräldrarträff på familjecentralen hela eftermiddag och sedan en fantastiskt mysig kväll med min lilla familj.

Men nej.. jag har ingen lust.
Men ni, tack så himla mycket för alla fina kommentarer igår. ♥ Det värmer så otroligt!


Nyklippt & dålig självkänsla

Ett nyare jag. Blondare & med lugg. Ändå är jag äcklad av mig själv.
Jag har alltid haft komplex för min kropp, men nu är den fruktansvärd. Skulle vilja ta all världens spegelbilder på mig själv, stampa på och sen slänga dem så långt ut i rymden det bara går. Gråtfärdig blir jag. Fan. Har dessutom fuskat med promenad & sötsaker. Fan igen.
Jag vill bara vara fin..

Ursäkta ett högst deprimerande inlägg..
Godnatt.


Bengalkatt

En gång i framtiden skulle jag vilja skaffa mig en bengal. De är så otroligt vackra, och verkar vara roliga katter! Hade de inte kostat så pass mycket hade jag nog redan haft en.
Men vem vet, någon gång så kanske jag har en egen bengal spinnande i knät.. :)


Drivande vinterland

Hallå allesammans.
Jag & Casper har precis klivit ur sängen. Eller ja, för en timme se nu när jag ser på klockan. ;)
Vi har haft morgonmys och tittat på Björnbröder. Jag somnade dock några gånger. ;) haha
Utanför driver det snö idag. Nattens snöfall bidrog till en hel del snö som vinden lätt får tag i här ute på slätten. Så snart är nog vår gräsmatta grönprickig igen.

Casper har precis somnat en stund. Så skönt med hans powernaps under dagarna. Då får man lite gjort.
Vet inte vad dagen har att erbjuda. Jag ska väl försöka mig på en promenad i blåsten.
I eftermiddag ska jag åka & klippa mig. Slinga håret, toppa mig & klippa lugg. Tömma plånboken lite halvt helt enkelt. ;)

Nu längtar jag bara efter att klockan ska slå lunch så jag får träffa hjärtat mitt. Blir att äta rester från gårdagens middag. Mums!

Ha det gott!


Alla Hjärtans Dag

Detta inlägg är tilldelat min älskade, fantastiska, underbara fina Glenn. Glenn som förvaltar mitt hjärta på bästa tänkbara vis. Glenn som får mig att känna mig älskad, uppskattad och vacker. Utan min underbara karl skulle livet vara grått och trist. Han är min bästa vän, men själsfrände. Min kärlek!

♥ JAG ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA & SJÄL ♥

Kvällen har varit fylld av mys. Broby har bokstavligen svämmat över av kärlek. Vi har gett varandra blommor och kort. Jag fick dessutom ett par jättefina örhängen. :') ♥
Min älskling har lagat middag åt oss. Samma rätt som han bjöd på kvällen vi blev tillsammans. Visst är det gulligt? :') Baconlindad kycklingfilé med örtröra på ost & champinjoner, en gudomlig potatisgratäng, en god grönsallad samt egna vitlöksbröd. MUMS!
Till efterätt en fräch fruktsallad med glass. Jag är så mätt att jag snart spricker!
Till det hade han dukat fint i vårt nya kök med tända ljus.
Att sen Casper sov sig igenom hela middagen var ett rent mirakel. Han brukar alltid börja skrika när vi ska äta. Han tyckte nog vi var värda lite mys. ♥ hihi

Nu ska vi bara göra iordning oss för natten.
Vi ska såklart tända upp alla ljus i sovrummet och starta en kärleksfilm.
Ett perfekt alla hjärtans dag! Åh vad mitt hjärta svämmar över av kärlek till min älskade grabbar.

Hoppas ni alla haft en mysig dag ni med.
Kram på er. ♥


Morgonmysis

Jag och Casper sitter och ser på Unga Mödrar. :) Det är skrämmande vilka oansvariga människor som sätter oskyldiga barn till världen.. Har man inte pengar till mat, eller inte vett att sluta röka trots graviditet ska man inte ha barn. Enligt mig.

Kram!


Nu är vi hemma

Nu är vi hemma igen, hela familjen Broby. Kaniner,katt & vi tvåbentna. :)
Djuren har skött sig exemplariskt hos familjen Kaufeldt. Skönt!

Efter en underbar helg nere i söder ska det bli skönt att åter finna vardagen här hemma. Trist att vara utan älskling på dagarna bara. :( Men imorgon är det ju Alla Hjärtans Dag. Hihi ♥
Sen får vi se vad resten av veckan har att bjuda på. Kanske finns någon som kan tänka sig att träffa oss.
På torsdag är det dessutom träff med föräldrargruppen äntligen. :)

Nej jag har verkligen inget att skriva, nu ska Casper matas & nattas sen ska jag & hjärtat mitt ta en dusch innan läggdags.
Jag bjuder på en favorit-i-repris-bild från i sommras, eftersom jag inte hade någon annan att bjuda på. :)
Nu mobilbloggar jag dessutom inte, så nu kan ni kommentera. ;)
Godnatt!


På väg hem

Nu sitter vi åter i bilen hem. Casper sover som en stock efter en förmiddag fullt av bus. Älskade, älskade unge!

Jag och min underbara kärlek sitter och lyssnar på en ljudbok. :) mysigt!

Om några timmar anländer vi till mamma och pappa där vi ska hämta djuren. :)

Hej så länge!


Godmorgon!

Glad unge och utvilade föräldrar. Om några timmar åker vi hemåt igen.


Passar en bondpojk!

Nu ska vi strax slumra in. Sista natten i Halland. Imorgon drar vi norrut igen. Alltid lika kluvet. Skönt att komma hem, sorgligt att åka ifrån allt och alla här..

Men efter en lyckad (lugn utan mycket folk) shopping på ullared ska en natts sömn sitt fint. Casper ska strax väckas för lite mat bara. Fy bubblan vad mamma Emma saknade sin skrutt i eftermiddag! Caper blev halvt ihjälgosad när vi kom hem. Hihi

Jag bjuder på en bild på hans nya pyamas. Visat är den klockren? ;)

Godnatt!!


Mot ullared

God förmiddag. :)
Vi har det så bra här nere. Det har snöat inatt och Hallandåsen är så fin med snötäckta träd.

Idag efter lunch ska vi åka till Ullared. Farmor ska vara barnvakt så vi får handla ifred. Så nu ska vi skriva ihop en lista på saker vi ska titta efter. Katten Måns ligger och sover bredvid.

Går det att kommentera detta inlägg då? :/

Kram


Full fart

Efter en mysig filmkväll och sett Män som hatar kvinnor, gick vi och la oss igår och har vaknat utvilade. :)

Telefonen har gått varm här hemm med folk som vill träffas.
Först blir det husesyn hemma hos farbror Jonas, sen lunch. Efter det em.kaffe hos gammelmorfar tätt efter träff med farbror Kenth med familj.
Sen ikväll middag med farbror Benny och Anna :) phu! Hihi trevligt!


I söderläge

Hej allihopa. Tack för fina kommentarer. Så mycket roligare att ta sig tid och skriva när man får respons. :)

Nu är vi som sagt framme i Halland. Vi har hunnit med och fikat, gosat med en glad bebis som sedan förvandlades till en hysterisk skrikande bebis som sedan somnade i barnvagnen på en promenad under en klar stjärnhimmel.

Nyss har vi ätit lax, potatis och kall dillröra som farmor lagat. Asgott! Jag som inte har tyckt om lax förut tyckte faktiskt om det! Konstigt vad mina mattycken ändras hela tiden. ;) hihi

Nu ligger Casper och sover i vagnen. Vi har gosat ned oss i soffan för lite mys.

Godnatt alla fina!
(går det att kommentera detta inlägg? Bloggar från mobilen nämligen.)


På vägen

Hej allesammans.
Jag sitter i skrivande stund i bilen på E4;n strax utanför Jönköping. Vi är nämligen på väg söderut för att hälsa på lite hallänningar. :)

Katt och kaniner är i tryggt förvar hos mamma och pappa. :)

Vi har nyss startat efter en paus på en timma utmed Vätterns strand innan Jönköping. Mätta och belåtna alla tre nu. 1,5h kvar innan vi är framme nu ungefär.

Ingen som har något att säga om den nya layouten? :(

Aja.. Ha det gott!


Min förlossning

Nu tänker jag bjuda på min förlossningsberättelse. Valt att vänta med den då jag inte var så med under förlossningen, vilket jag nu med journalerna i hand får bekräftat. Jag bad om att få ut journalerna dagen efter förlossningen och nu har jag äntligen fått dem! Verkligen kul och spännande att läsa.

Jaha, ja allt började ju tidigt på morgonen den 1/11 runt femtiden då jag kände av de första värkarna. Väldigt oregelbundna men de gjorde ont. Hade även en liten blodblandad flytning på morgonen.
Under dagen vankade jag runt här hemma, försökte sova och duschade ett antal gången för att lindra smärtan. Under kvällen avtog dem något så fick sova lite, men ytligt då jag vaknade flera gånger av de starkaste värkarna samt att jag fick springa på toa hela tiden och kissa. Enligt Glenn så låg jag och stöna större delen av tiden när jag sov så hade nog värkar hela natten. ;)

Dagen efter så hade jag fortfarande pinvärkar. Så jobbigt! Kämpade med duschen och försökte vila.
På tidiga eftermiddagen var jag hos barnmorskan på kontroll, Casper var inte fixerad ännu men knappt ruckbar och låg väldigt långt ned i bäckenbenet. Hon gissade på att han skulle komma inom de närmsta 48timmarna vilket hon fick rätt i. ;)

Ringde förlossningen för råd men ville inte åka in på kontroll, vilket de höll med om. Ville vara hemma så länge som möjligt. Fick rådet att sova, vilket jag inte lyckades med. Gjorde för ont.

Framåt kvällen fick jag tätare värkar som gjorde ännu mer ont, dock fortfarande oregelbundna. Allt från 3-15min emellan. Pinade mig igenom matlagningen och Bonde söker fru. Hade djävulskt ont och kved vid varje värk till slut. Vid 22-tiden så ökade de ytterligare och vid halv 12 kom en jättekraftig värk tätt följt av blod. Då ringde vi förlossningen och vi var välkomna in när vi var redo här hemma.

Tackar Gudarna för att vi hade så nära till USÖ, för bildfärden var inte rolig när man satt med värkar!
00.40 – Blir inskriven på Förlossningen.  Efter undersökningen fick vi veta att livmodertappen var helt utplånad och jag var öppen 2cm & Casper var fixerad.
Jag fick svara på frågor, mäta blodtryck, göra urinprov osv. Hade lite protein fortfarande i den.
Sedan blev jag kopplad till CTG som mäter hur bebisen mår. Casper mådde bra och låg på 140slag/minut ungefär.
Då de tyckte jag blött lite mycket gjordes en VUL för att se om moderkakan låg långt ned, men det gjorde den inte.

03.13
kopplades jag bort från CTG:t en stund. Hade ont men det var fortfarande hanterbart och hade kunnat vila några timmar. Valde att ställa mig i duschen en stund. Men tyckte inte det hjälpte så mycket.

04.30
började det göra mer ont och jag blev tillfrågad om jag ville ha EDA. (Ryggmärgsbedövning) vilket jag tackade ja till.

05.01
fick jag EDA. Lokalbedövningen gjorde grymt jävla ont, och det var hemskt att sitta hopvikt när han grejade.  De startade även CTG:et igen och gav mig vätskedropp som ges i samband med EDA. Ca. 20-30min senare började bedövningen värka. Så skönt!

05.57
var sköterskan inne för att höra hur det var med mig. Jag & Glenn hade sovit en stund och fortsatte med det efter att hon gått. Även om jag sov väldigt ytligt.

07.07
Byte av barnmorska. Tyvärr! Gillade inte den andra jag fick! Hmf. Det konstaterades att jag hade ganska långt mellan värkarna nu (ca.7min), vilket är vanligt i samband med EDA.
Då vattnet inte gått tar de hål på hinnorna för att sätta lite mer fart på det.
Härifrån minns jag inte så mycket mer. Jag var så grymt jävla trött!
De sätter också en Skalp CTG. En liten elektron som man fäster på bebisen hjässa för att få ett bättre CTG.

Blir ombedd att röra mig lite har jag för mig också. Stå och gå lite samt sitta på en boll. ONT ONT ONT! Tycker inte att EDA;n hjälper så mycket längre.

09.57
Ligger jag och pinar mig genom värkarna. Casper sjunker inte ned ordentligt eftersom jag kniper vid värkarna. Det var jättesvårt att slappna av! Hade jätteont och höll på att dö när de vände och vred på mig för att Casper skulle åka ned längre. Här var jag väl 9cm öppen eller nått och det hade börjat trycka på. Jag var helt öppen nu.
Tillfrågades om lustgas som jag inte ville ha. Var rädd för den. Haha

10.23
har jag så jävla ont att jag nästan fick panik. Stackars Glenn gjorde allt för att lugna mig. I ren panik bad jag om lust gas men väldigt lite. Så fick 20/80 och det lilla hjälpte. Kände mig inte alls flummig men blev lugn och fick liksom något annat att fokusera på. Här försvinner dock min tidsuppfattning.  Då jag bad om lite starkare lustgas (30/70) trodde jag att det gått 20min, men i verkligheten hade det gått nästan 3timmar! Gissa om jag skrattade gott åt det nu när jag läste i journalerna. ;)

Däremellan han jag också få värkstimulerande dropp då jag hade svaga verkar. De startade på blygsamma 15ml/h, hade en stor diskussion när de skulle öka till 30mv/h och slutade ändå på 65ml/h. Så sömnbrist, matbrist och utdragen förlossningen medförde att jag var helt utpumpad.

13.15
så började jag krysta.

14.05
hade jag då krystat i knappt en timme. Men det gick knappt framåt. Casper låg fel. Bebisen ska vridas ett helt varv så nästan pekar nedåt när de kommer ut, det gjorde inte Casper.
Jag hade jättebra värkar, men de var för korta pga. av min utmattning. Här måste de ha ökat droppet hela tiden. Jag minns ingen av detta. Jag var helt inne i mig själv och lustgasen.
Stackars Glenn fick plötsligt se hur Caspers hjärtljud försvann några sekunder och rätt som det var så var rummet fyllt av människor. Jag frågade vad som var fel med den sa att allt var bra bara.
Glenn var jätteorolig och blev ompysslad av en sköterska. ♥
Samtidigt började de dra Casper med sugklocka.
Minns att den första sugklockan gick sönder och att de fick ta en till. Skumt!
På tre drag roterar Casper rätt och trycket på honom avtar och han får bättre hjärtfrekvens. Sedan höll läkaren vara emot och jag fick själv krysta ut Casper på två återstående krystningar. 50cm & 3535g ren käelek!

14.19
De slängde upp honom på magen men han ville inte skrika så de sprang iväg med honom tillsammans med Glenn. Och där låg jag, helt slutkörd. Jag visste knappt vart jag var. Vilket var en jätteotäck känsla. Jag fattade knappt att jag fått barn. De klämde ut fostervatten & moderkakan som såg fin ut. De fick sy på ett ställe, där jag tror de fick klippa mig lite. Förstår inte riktigt vad det står i journalen men det verkar som det. Tyckte det var jobbigt när de höll på att klämma och känna på magen, den var liksom öm. Barnmorskan & ST-läkaren som var med tackade för sig då de skulle iväg. Fick inget samtal om förlossningen med dem, vilket jag förstått att man ska få. Skumt.

Strax därefter kom Glenn tillbaka med Casper. Då fick jag höra att det var en liten pojke som mådde bra. Han var lite blå men hade börjat skrika direkt utanför förlossningsrummet. Älskade plutt!
Tyvärr måste jag erkänna att den där ”åh nu ligger mitt barn äntligen på mitt bröst” aldrig nådde mig. Jag var för trött. Jag var som i ett vakuum. Att dessutom sköterskan som efterskötte oss var allt annat än trevlig gjorde inte saken bättre. Tråkigt!  L
Efter att ha duschat och fikat lite var det dags för oss att rulla upp på BB avdelningen runt sex-tiden efter att ha mätt,
vägt och kollat temp på Casper. Första blöjan på då också. Glenn fick äran att sätta på premiärblöjan. hihi

Tack till världens finaste Glenn som stöttade mig igenom förlossningen. Gav mig massage och kärlek. Älskar dig så mycket. ♥



Jag var helt galet trött som sagt, och knappt vid medvetande. Allt var nytt och övermäktigt. ”Nu hade han kommit, vad gör vi nu då?” Var känslan.
Vi åt mat och somnade tidigt, Casper sov hela natten fram till 4 ungefär. Då var det dags att äta. ”Amningen” funkade bra i början, även om det vara var råmjölk då, den riktiga mjölken kommer ju några dagar senare. Han åt varannan timme och somnade nöjt vid tutten sen. Behövdes ju inte många råmjölksdroppar innan han var nöjd. ;)
Jag hade ont i hela kroppen! Det kändes som man blivit överkörd av tåget ungefär. Galen träningsvärk!

Efter diverse hälsotest & 24timmars kontrollen valde vi att åka hem då ingen av oss ville vara kvar, utan vi ville hem och börja vårt nya liv. På gott och ont med facit i hand med tanke på att amningen gick åt helvete.. Men men.
Dagarna rullade på och gick åt att kämpa med amningen och lära känna våran guldklimp. Glenn var så duktig här hemma och pysslade om oss och stod ut med mitt gråtande över att inta kunna amma.
Vi hade dessutom huset fullt av hantverkare som fixade i huset. Phu!

Men nu är allt jättebra. Kommit in i mammarollen och tycker inte alls det är sådär jobbigt man hört talas om, visst sov vo dåligt i början men inte värre än man klarade av. Okej nu är ju Casper bara tre månader men hittills har allt gått bra. :) Vi får sova ordentligt och hur sluppit kolik.

Jag älskar att se vår fina son utvecklas och må bra. Det känns som han alltid vart en del av ens liv.
Jag ångrar inte en sekund att jag & Glenn behöll honom, trots att vi var så rädda för vad folks skulle säga. Skitsnack eller inte, vi är lyckligare än någonsin och ser fram emot vårt liv tillsammans.
Om jag vill ha fler barn? Självklart! Åtminstone ett till ska det bli, men först om några år.
Varken avskräckt från graviditet eller förlossning. Det kan jag lätt göra om. :) ♥
S T Ä  L L  G Ä R N A  F R Å G O R! :D

 


Bloggtorka

Suck.. ingen lust att blogga alls. Vet inte vad jag ska skriva om. Håller på med förlossningsberättelsen men är inte klar.Inte har det hänt något speciellet heller..Har ni typ inga frågor eller önskemål jag kan skriva om?

Nu ska jag gå och gosa med världens sötaste unge ♥
Kram



Besök & Baby

Jag har haft ännu en mysig dag. :) Casper har vart supergo hela dagen, samt att jag mått mycket bättre idag!  Dock sämre igen nu på kvällen måste jag erkänna. Huvudvärk & hängig. Blä..
Katten mår också mycket, mycket bättre. :) Svullnaden har lagt sig redan och han haltar knappt längre. :)

På förmiddagen badade jag som sagt Casper-mannen.
Sen efter att älskling vart hemma på lunch så kom Suzette hit. Mysigt! Tackar så mycket för besöket och pratstunden. Jag tycker absolut vi ska ses igen! :)

När Suzzie åkt hem så bar det iväg med s70n till bildoktorn.
Sen hem igen för en skön dusch och sen matlagning. Idag blev det rödspätta med potatismos + dill/citronsås igen. :) Mums! Den avnjöts framför tvn idag. Halv 8 hos mig, house, ghost whisperer och gud vet allt jag zappat på.

Nu vaknar Casper strax för blöjbyte, pyamas & mat. Sen blir det sova.
Imorgon vet jag inte vad som händer och fötter. Ta en skön promenad om febern håller sig borta. :)

Bjuder på en härlig bildserie från förut när jag & älskling busade med Casper. hihi Han vill bara poängtera att det är roligt att stå upp samtidigt som mamma & pappa grimarserar. ;) ♥

Det är helt otroligt vilken kärlek jag känner för mina underbara pojkar! ♥





Lunchbad

Casper & jag har gosat hela morgonen. Nu har han nyss fått mat efter ett skönt bad och slocknade nu i babysittern. Sötaste. Nu inväntar jag min underbara älskling som ska komma hem på lunch. Pussa & kramas lite såklart också. :) ♥
Sen kommer Suzzie! :D


Intresse?

Just ja! Glömde att säga att jag äntligen fått min förlossningsjournal. Någon som vill höra lite mer i detalj hur min förlossning gick till nu då? ;) Märker ju att mitt tidsbegrepp var allt annat än bra. haha.
Om någon vill kan jag skriva ned det, annars skippar jag det. :)


Veterinärbesök igen

Gud vad skönt att denna dag snart är till ända. Mina älskade pojkar ligger i soffan & sover. Jag & älskling ska ta och röja undan sen blir det sängen för oss allihopa. Jag mår bättre än imorse. Det är jag tacksam för. Men har nog en härlig förkylning på ingång!

Jaha, hur gick det med Smirre då? Jo gulliga Suzzie fixade en tid åt oss vid halv tre så jag packade in unge & katt i bilen och for till Frövi. :) Där blev Smirre sövd/nedlugnad av Annsofi så vi kunde titta på tassen ordentligt. Mycket riktigt var det en infektion på gång. Men den var i första stadiet verkade som. Inget var än så länge. Han fick bimoxyl & metacam på plats och ska nu gå på vetrimoxin några dagar. Kattskrället mår redan bättre efter smärtlindringen och har testat mattes tålamod redan genom toalettdrickande & soffklösande. Gaaw! Så han är snart på bena igen. ;)
Tack för snabb & bra hjälp! :) (och tänk, jag behövde inte amputera tån.) ;P

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Vi for iväg ikväll & hämtade ut Smirres medicin bara.
Jo förresten, Casper var så söt imorse! På mogronen har vi som vana att vakna till (eller snare jag försöker vakna till) framför tvn. Då brukar casper sitta i mitt knä och titta han med. Idag kom han på att om han tittade upp såg han mig, och jisses vad han körde på med det samtidigt som han bjöd på världens goaste flin. hihi ♥ Underbara unge! Han har allt börjat bli en riktig mammagris. ♥

Men nu väntar kvällens bestyr. Om jag inte är sjuk/sjukare imorgon kommer Suzzie hit och hälsar på en stund. :D
Godnatt kära vänner.


Minnen i bild #7

Satt åter igen och bläddrade i lite bildmappar.
Hittade några goa favoriter på ursöta nordisfölet Troja från kvinnersta. Dotter till otroligt fina Orkan & vackra Tina. Som båda två betar i trapalanda. Orkan pga av spatt & Tina pga fölningskomplikationer. Minns jag rätt?
Ni kvinnerstamänniskor får gärna fylla på med fakta. Hur gick det för Troja sen osv? :)


Inte min dag idag

Nu får ni ursäkta ett riktigt klagoinlägg från min sida, men det är inte min dag idag!
Jag vaknade med halsont, och nu har jag dessutom lite feber. Till råga på det så har jag en mensvärk från helvetet. Ajj! :( Casper är lite snuvig han med, men på gott humör iallafall. ♥ Det tackar jag gudarna för!

Imorse upptäckte jag dessutom att Smirre är värre idag i tassen. Sa ju senast igår hur bra det verkade gå med den. Igår använde han tassen mer och mer. Sprang med den osv.. idag stödjer han inte alls på den, och han ser inte välmående ut.. fanfanfan... Min stackars katt!
Så ska in till veterinären klockan halv 3. Har ingen barnvakt så Casper får hänga på antar jag. Lätt att kånka på både katt & bebis. Jippie..

GUD VAD JAG INTE ÄLSKAR DENNA DAG! :'(


Mysig söndag med familjen

Hallå allihopa.
Jag ska strax gå och förbereda tacos men tänkte slänga iväg ett inlägg ändå.
Ikväll ska jag & Glenn gosa ned oss i soffan med tacos som sagt och titta på Wallander. Börjar nästan bli en traddis här hemma. Söndagstacos. ;)

Igår kom jag hem ganska sent eftersom jag var på 30års-fest hos kollegan Theresa. :) Härligt att träffa lite folk och äta gott! Av oss på jobbet fick Theresa en LiveIt-upplevelse som jag hoppas hon kommer få kul med. :D
Theresa hade fått tre afrikanska dvärggetter i present vilket var mindre poppis. ;) Men söta var dem! hihi Jag tar gäääääääärna emot djur på mina födelsedagar. Okej? ;) Haha
I vilket fall som helst bodde Theresa & Eddie jättefint. :) Var kanonfint i de rum de renoverat. Älskade deras "whiskyrum"! Så snyggt!

Dagen har spenderats här hemma. Lugnt & skönt.
Vi var och veckohandlade imorse på maxi som vanligt. Blev avvisad lite flummigt när jag frågade om de hade de stora förpackningarna med ersättning. "De håller på att ta emot 90st burar så de ser inte riktigt". Ehm.. jaha? Så fick köpa två små, vilket är skitdyrt! Jävla skit...

Jaja, hemåt igen för att packa in varor och äta lite lunch.
Efter det sorterade vi barnkläder. Plockade undan alla de kläder som blivit för små och sorterade fram nya i strl. 62 & 68. Resten har vi stoppat undan så länge. :)
När det vart klart så begav vi oss till marieberg och tog en fika. ♥ Jättemysigt & Casper var jätteglad och nöjd. Han har verkligen börjat intressera sig för omgivningen nu. Så roligt! :D

Nu ä vi alla hemma igen. Casper är på sitt mindre roliga kvällshumör. ;) Men han somnar om nån halvtimme så då blir det lungt i stugan. hihi ;) Gullungen!
Förresten katten mår bättre. Haltar fortfarande, men är nog mycket show också. För utomhus springer han utan problem. hehe Tokiga kattskrutt.

Kram Emma


Minnen i bild #6

Visste ni att jag under 2006 höll på med kaninhoppning med mina två dåvarande kaniner Smulan & Hampus? :) Det var tillsammans med en kompis som mitt intresse kom. Startade tillomed i en tävling.. som gick som den gick. ;) Men kul var det! Hade gärna fortsatt!


Ont i tassen

Igår var mama, pappa & bror på besök. Vi bakade bröd och åt god mat. Jättemysigt att ha dem på besök som vanligt. :)
Under tiden dem var här så kom Smirre in efter att ha varit ute ovanligt länge i kylan. Men det hade sin förklarning upptäckte jag ganska snabbt. Han har varit i slagsmål.. Sår i nacke, ansikte, öron och ben. Efter en stund inne började han halta mer och mer. Trodde första att slitit a en klo, men så var inte fallet som tur va. Utan han har blivit biten längst ned på tån samt i ena trampdynan. Det är där han ömmar.

Nu på morgonen har han jätteont. Vill inte stödja på tassen knappt. Började nästan tro han hade ont i en led eller något då han lixom vrider på benet/tassen när han går. (Som om han vore kobent typ) så nu har jag gått igenom benet och klämt och böjt. Men han reagerar bara där vid trampdynan.

Blä vad träligt! Jag har tänkt att ge det någon dag eller två. Ger det sig inte eller om han blir värre så får jag åka till veterinären. Det är ju så lurigt med bitsår.
Jaja, jag hoppas vi slipper åka. Får ha tempningsjour i helgen på honom.
Han äter, dricker och vill gosa iallafall. ♥ Fina kissen min.

Undrar om han vann matchen? hm..


Älskade barn

Kärleken jag känner för min fina unge är så stor. Casper är i mitt sinne hela tiden, det känns som han alltid funnits i mitt liv.
Var dag blir jag så stolt över att få vara hans mamma. Älskade underbara barn <3 Mamma älskar dig!


3mån & Vaccination

Igår blev det till synes ingen blogginlägg. Bästaste Linda var här hela kvällen nämligen. Vi fastnade för filmen "Allt för min syster" på TV. Gud vilken bra film. :)) Sorglig men så fin.
Såklart blev det en massa hästprat, grisprat, djurprat, tjejprat som vanligt. ;) Vi svullade också pannkakor och ärtsoppa. ;) Det var ju ändå torsdag! Tack gumman för en mysig kväll.

Igår var vi som sagt på BVC. Casper är ju nu (idag) 3månader gammal vilket innebär första vaccinationen för hans del. Så igår tog han skrikandes emot två sprutor mot difteri, stelkramp, kikhosta, polio, hemofilus inf b (?), Pneumokocker och hepatit B. Det var inte alls kul tyckte Casper som skrek hjärtskärande. Alltså seriöst vad jag tycker det är jobbigt psykiskt när han får ont. Fattar inte ens varför. Fast PKU-testet var värre. Var ju lite mer hormoner iblandat då. hihi ;)
Skönt att älskling var med iallafall. :) Han fick vara stöd till mig. Haha..
Men vår kille hade växt massor. Han väger nu 7580g & är 62cm lång. Stora killen. ♥
Vi börjar få problem med bilbarnstolen. Den är för liten snart. :( Måste fixas snarast!

Nu i eftermiddag kommer mamma & pappa hit. Pappa & jag ska baka bröd bland annat. hihi :D Mamma får passa Casper. Han har lite feber efter igår. Han hade ingen som helst feber igår så trodde han skulle slippa. Men nu har han passerat 38.0 på termomtern. Han har precis somnat men verkar m helt okej ändå. :) Hoppas han inte blir värre bara. :)

Om en halvtimme kommer min kärlek hem på lunch. Saknar honom så fort vi inte är tillsammans. Min bästa vän & livskamrat. Älskar honom så otroligt mycket. Det finns inga ord som kan beskriva det vi upplever. Sann kärlek. Jag är så glad över att få vara hans. Min fina fina Glenn.
Världens bästa sambo, pappa & pojkvän! :') ♥ ♥ ♥

På bild; Mina pojkar igår på BVC. Casper ser något skeptisk ut. ;)


"Driftwood Horses by Heather Jansch"

Hittade detta via en annan blogg. Visst är det häftigt? Denna Heather Jansch samlar in drivved som hon sedan gjort skulpturer i form av hästar av. Även andra djur, men främst hästar. Jag tycker dem är skitläckra, och verkligen naturtrogna! Inte bara en trähäst utan de känns levande enligt mig. :D


Minnen i bild #5

Tack för alla kommentarer om köket. ♥
Här bjuder jag på lite bilder från tiden när jag gick på Kvinnersta. Endast ett handplock bara. Många bilder som försvunnit tyvärr. :( Enjoy!


RSS 2.0