30 septemeber | i höstens tankar

Sista september, imorgon oktober. Då kan man inte längre säga att det är sensommar. Då är det verkligen höst. Börjar få lite smått panik över att dagarna bara blir kortare och kortare! För ett år sen var det fullt upp med livet i stankulla. Hade tre fantastiska hästar i min närhet. Nu är allt borta. Det gör mig så ledsen, att tänka tillbaka på allt som var. Ibland när jag går i mina tankar på jobbet så tänker jag mycket på det. Saknar mina pållar, och gemenskapen som var där borta. Kommer aldrig glömma, aldrig sörja att det blev som det blev. Det var inte rättvist.

Nog om det, just nu sitter jag hemma. Slutade jobba för några timmar sen. Nu är jag ledig ända tills på onsdag. Skönt att vila upp sig. Både mentalt och fysiskt. Haft väldigt ont i ryggen de senaste dagarna och med det följer huvudvärk såklart. Även den förbaskade magkatarren har gjort sig påmind. Suck.
Jaja, Mikey håller mig sällskap här hemma vilket jag är evigt tacksam för. Är glad att ha dig i mitt liv, du är en fantastisk människa och du har hjälp mig genom mycket nu på sistonde. Vill knappast att du ska flytta nu ju. :(

På vägen hem så stannade jag & käkade på sannakroa, åkte sen vidare till apoteket och köpte avmaskningmedel till missarna. Tabletter som smakade kött. Haha, slank ner som godis. ;) Så nu får vi se om de tjockar på sig lite för då var det ju garanterat mask. Tack för alla tips förresten. :)

Dagens roligaste incident är iallafall att Stampe spöat upp den katt som smygit på kaninerna i veckor nu. Dum som hon var hoppade hon in i buren och möts av sumostampe som bokstavligt skulle döda henne! Hörde vrål därute och undrade vafan det var frågan om och ser hur stampe typ ligger över katten och biter henne och sen hur hon far runt i buren med honom efter sig. Slängde ut katten och hon stack som en missil.. så hon kommer nog inte tillbaka i första taget och då ger hon sig nog inte på stampe. ;) Good work!


Nu ska jag sova en stund innan mikey kommer hem.
Sen städa & laga mat. :) Bilden tagen för två år sedan.

// Emma


28 september | vackert höstväder

Vilken otroligt fin dag det vart idag. Fint med alla gula träd. När man åker in hos mig här o klockarbacken möts man av en jättefin vy av gula träd. Jättefint. :) Dock är ju det här skådespelet  snart slut och moder natur bjuder på mörka disiga dagar och regn. Då är det inte roligt alls. Blä.

Jaja, jobbat idag. Gick halvdag då vi ska kastrera imorgon så kastar om mina dagar lite. Kört med våra stackars praktikanter. De är en aning rädda ör suggor m smågrisar så lät den hjälpa mig att raka i BB idag. ;) Det var inte så populärt. Men jag tyckte de skötte det riktigt fint trots att de var livrädda.

Precis när jag slutade så råka jag ställa in något skit på telefonen. Kinesiskt språk och engelskt tangentbord blev det. Allt såg jättekonstigt ut och hittade inte vart jag ändrat så fick smått panik. Så jag ringde till Emil som låg och sov, höhö. Han har ju haft en xperia han med så han fick rycka in och ändra tillbaka. Som för övrigt var hur lätt som helst! Ibland är jag så trög att jag blir mörkrädd. Seriöst. Men var trevligt att snacka lite iallafall. Visade sig att han hade en hel drös med filmer jag vill se så ska vålgästa med ett usb i högsta hugg någon dag tror jag. ;)

När jag sen kom hem käkade jag min lunch jag köpt med hem. Gott som fan. Pasta, bacon & massa grönsaker. mums! Sen slockande jag i soffan. Dags att sova lite mer på nätterna kanske. hehe. Jaja, snart långledigt!
Pratade med mamma en stund som ringde och väckte mig, så nu fick jag hemlängtan. Dags att ta en tur nedåt någon dag. :)

Efter mammas & mitt samtal så släppte jag ut katterna en stund på uteplatsen. Oj vad de busa! Första gången sen de flyttade hit som de är ute. :) Sprang runt i löven och bara spralla. De heter numera Smirre & Texas :) Men smirre kanske blir Atlas. Jag vettefan. Usch hatar detta med namn. Haha, honkaninen har ju fortfarande inget namn. ;)

Men hörni kattmänniskor. behöver lite hjälp. Den ena av katterna ökar inte i vikt som den ska. Han äter osv men är bara mager och raggig. Ingen diarré vad jag sett och är pigg osv. Vad ska jag göra? Tips på bra "tjockismat"? Funderat på mask men han måste väga 2kg innan jag kan avmaska. hm.. :/ Tips tips tips?!

Tacksam om ni svarar. <3
// Emma


27 september | grisar grisar grisar

Nä dags att blogga igen. Dåligt med uppdatering men vet knappt vad jag ska skriva. Händer ju inte mycket annat än det som händer på jobbet och det börjar kännas lite väl uttjatat. hehe.
Men men, förhoppningvis så kommer jag väl ur bloggtorkan.

Jaha, vad har hänt idag? Jobbat, igen. Lite sliten idag måste jag erkänna. Har ju jobbat hela helgen. Somnade igår i soffan och mikey mobbade sönder mig för jag somnade till filmen han startat. Haha, var helt borta. Var skönt att krypa ned i sängen sen iallafall.

Var en lugn dag, det var bara våran gullegris Zalsicha som höll på att grisa när vi kom. Äntligen kom det lite färgade grisar från henne. Våran grej på jobbet. Få fram några färgade när vi får chansen. ;) Annars har vi ju bara vita lantras eller hybrider av lant/york, som för övrigt blir mammor åt vårat bacon sen. ;) Men ibland så kan vi korsa med duroc och få lite färg på suggor som inte ska i avel. :D Zalsicha är en sån som vi sparat för skojs skull. Arg som ett bi är hon när hon har grisar men ack så söt. ;)

Då zalsicha är en köttras och dessutom stor som ett as fick hon svårt med grisningen idag så fick gå in och dra ut några grisar som fastnat i henne. Stora som hus var dem. Långärmshandskarna tog slut så fick köra naket. Det är inte mumma. Luktar bläää om armen sen. >.< Dessutom bet en av smågrisarna halvt av mig fingret när jag jag skulle dra ut den. Snällt när jag räddar livet på den. ;) hihi tur att den var söt.

Men var skönt med en lugn dag. Har haft tid och pyssla om sjuka suggor och smågrisar samt städat i stallet. Upptäckte dock att den jävla utgödslingen slagit stopp precis som i helgen. Grymt irriterande & jobbigt. Men vi fick loss det fram mot eftermiddagen iallafall. Skönt. Så mycket tid vi "bönder" lägger på utgödslingar vill man inte ens räkna på. haha

Nu så har jag bara vart hemma. Som vanligt. Är så sjukt trött så vill bara hem på eftermiddagarna. Ligga ensam i min soffa och sova. Låter väl som en kul period. ;) Nä men på onsdag blir det tacos med theresa, emma & praktikanterna. Gillas!

Där har ni ert blogginlägg. Kommentera mera! ;)
// Emma



23 september | hjärnpunka tror jag

Usch vad trött jag är. Nyss hemkommen från marieberg där jag & mikey käkat lite mat samt varit på systemet och handlat inför helgen. Mikey fyller ju faktiskt år idag. :) Massa grattis!

För övrigt har jag inte så mycket att tillägga. Jobbat såklart, inte så många suggor som börjat grisa än men väntar på bomben som borde komma lördag. Spenderat hela eftermiddagen med pappersarbete så hjärnan är lite överkokad. ;) Inte så jävla kul att sitta och räkna ihop hur mycket medicin som gått åt sen veterinären var ute hos oss sist. Ultrapen, penovet, bimoxyl, baytril, hippotrim, partoxin, ery parvo etc.. ja jag kommer drömma om alla dessa preparat inatt. haha
På tal om att sova, sover inte alls bra. Vaknar varje natt runt tre i panik och tror jag försovit mig. Väldigt irriterande. Blir så sjukt trött på dagarna av det. :/ Men hoppas det bättrar sig snart.

Katterna är döpta numera, eller jag tror det iallafall. ;) Smirre (smirnoff) & Whisky ;) Håller iallafall på att smaka på namnen. Små katastrofer är dem. River i allt de kommer åt. ;) Men de är mina bebisar ändå <3

Nu ska jag glo på tv!
// Emma


22 september | tuggleksak eller något

Gokväll alla goa läsare. Vad kul att ni kommenterar. ;)
Nyss hemmkommen från askersund där jag hämtat min bil. Nu är hon fit for fight igen. Dock måste en praktikant ställt in hjulen, då ratten är sned när hjulen är raka.. suck! Får återgärdas när vintertofflorna ska på.

Var trevligt att träffa lite av familjen iallafall. Mamma bjöd på kasslergryta och massa prat och pappa tankade bilen åt mig. :) Jag & mamma somnade som två grisar i sängen, vaknade vid hav sex av att syrran & axel kommit hem. :) Kräftfiske på gång. Jag fick dessutom äntligen med mig de paket frysta kärftor jag suktat efter ett tag nu. mums!
För övrigt är min frys knökfull! Kanske går in en ärta eller två om jag har tur. haha

Jaja,  gick halvdag på jobbet idag. Var grymt trött, men sugga 39609 väckte mig när hon attackerade mig. Hade plockat in hennes smågrisar i smågrishörnan och hon var lugn och fin, sen när jag är på väg ut ur boxen inser hon att hennes bebisar är borta och hon far upp, trycker in mig i boxhörnet och hugger mig i benet. :( AJ! Stryk fick hon. Väldigt fina blå/bit-märken i ena benet. Suck, dessa hormoner vid grisning är inte att leka med.
Men har iallafall börjar få en massa söta smågrisar att titta på. ;) Imorgon är det heldag som gäller!

Nu ska jag pyssla vidare. Ha det bäst!
// Emma


21 september | vardagligt

Sitter & bloggar i en av reklampauserna för jag kollar nämligen på house. Så det blir ett kort inlägg. Har ändå inte så mycket att skriva om. Jobbade till tolv. Flyttade upp suggor till BB och fixade med suggkort, grisninglistor och diverse annat pappersarbete så dagen bara for iväg.
Fick damp på skrivaren på jobbet som jag snart bokstavligen slänger ut! Gaaw vad arg jag var!

Sen har jag bara vart hemma. Gosat med aktterna och tittat på film. Så ja, inte så mycket mer än det att skriva. Nu ska jag titta klart på House, natta djuren sen sova. Dessutom mår jag illa hela tiden. :(

Godnatt på er.
//Emma


20 september | en lagom mysig dag

Åh vad ledsen & irriterad jag blir när tekniken sviker. Vill verkligen, verkligen, verkligen in på msn just nu men den har inte funkat på flera timmar! Alla mina andra konton fungerar men inte mitt huvudsakliga?! Försöker få exeprthjälp av Erik men han svarar inte. fan! :'( Såå typiskt. Hoppas det kommer igång snart.

Vaknade imorse av mikeys hemska telefon då han skulle upp vid fyra för att åka till västervik för jobb. Gick upp vid nio och gullade med katterna & tog ut kaninerna. Gjorde lite frukost och myste i soffan. Försökte reda ut en massa skit mellan mig & en vän men tror jag sårat för mycket för att kunna reda ut det här. Vet ärligt talat inte hur jag ska göra. Jag vet vad som förväntas av mig men vågar jag? Vågar jag möta ett par ögon som förr var så fyllda med närhet, men som jag numera bara kommer spy ut förakt och hat? Jag är för feg. Vågar inte. Men vill så gärna göra allt bättre igen. Kämpa Emma. :(

Jaja, idag så träffade jag Lovisa Westerlund [nikonda.blogg.se] på marieberg. Var år sen vi träffades och verkligen umgicks! Så himla trevligt var det. Önskar vi bodde närmare varandra så vi kunde ses mer.
Även Ida tittade förbi och vi tog oss en tur till både ikea, hööks och stora köpcentret. Jag köpte touchskydd till telefonen och smet in på Nikita Hair och klippte luggen. Såhär mycket lugg har jag inte haft sen barsnben, men tror jag har bättre förutsättningar nu än vad jag hade då. Mindre virvlar & lockar om vi säger så. ;) Nöjd iallafall.

Nu på kvällen träffade jag emil en snabbis som var in & tittade på missarna som han tänkte ta med sig hem haha. Över min döda kropp! Mina bebisar! <3
Nu fick jag igång msn! Äntligen! .. aah nu river katterna i fönstret!

// Emma





Namnförslag sökes!

Jag kan inte bestämma mig! Alla dessa namn. Antingen är de för vanliga, för konstiga eller fantasilösa. ;) Så nu ber jag er om hjälp. Någon av er där ute måste ha några bra förslag på två hankattnamn. :) Nå?


19 september | val i hösten

Ännu en dag går mot sitt slut. Sitter här nöjd och belåten efter ännu en härlig måltid som Mikey lagat till åt mig. :) Pannbiff, stekt potatis & papparsås bjöd han på idag. Mums! Usch börjar bli bortskämd med mat & gott sällskap hela dagarna. hihi.

Vaknade imorse och stegade iväg mot kumlaby skola där jag röstade för rikstadsvalet då. Var ritkigt höstigt ute, luktade sådär höstigt som det bara kan göra i september. Mysigt, dock så vet man ju att om en månad kommer det vara hur grått och trist som helst! Mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem. Nä fy blir deppig bara av att tänka på det! Usch!

Jaja, igår hämtade vi ju hem missarna. Hälsade på Bina en stund innan vi styrde bilen till Carina & barnen. Där blev vi bjudna på tacos då minstingen fyllde år. Sen kom den äldre tjejen in och vrålade att grannens ena ko var lös så jag och mikey gick ut och skulle valle in henne. haha jag fick springa som en idiot efter där den knäppa kvigan. haha Stackars Bina som är livrädd för kossor kastade sig in bakom några redskap när hon kom dundrande med oss efter sig haha, men in kom hon. ;)

På hemvägen så mötte jag en bil som jag tyckte var seg att blända av så bländade surt tillbaka, vid mötet insåg jag att det var en polisbil. HAHA gissa om Mikey skrattade åt mig. Haha typiskt mig. Dessutom körde jag redigt för fort vid mötet. ;) Bra där Emma!

Sen hem med katterna som verkar ha funnit sig tillrätta jättebra. Går på lådan utan problem och busar & lekar hela tiden och de verkar ha sovit lungt inatt. ;) Tillomed maten jag köpt var godkänd. Så känns jättebra. Mina guldgossar <3

Idag så har vi vart hem till mamma & pappa i sänna. Hämtade kaninmat, strö och lite annat. Lämnade också bilen, som ska in på verkstaden på tisdag och släcka mina kära 2:or jag fick på besiktningen. ;) Så nu kör jag mammas volvo S80. nice! Men jag glömde mina kräftor jag skulle ha med mig hem! Inte okej!

Nä nu ska jag gulla med mina missar i soffan,
njut lite av dagens bilder. :)

// Emma




18 september | blivit med katter

Nu har mina pojkar kommit hem! <3


17 september | härliga fredag igen

Åh vad härligt med helg! Här ska det njutas av ledigheten för nästa vecka drar grisningen igång. wiie! Tänkt att ta med kameran någon dag och uppdatera med lite nya frächa bilder. Får väl bli nästa helg så man inte får några klagomål. ;) Nädå det är nog lungt.

Gick bra på jobbet idag. Visserligen slagit i min stackars hand precis överallt idag! buhu. Men jag klarade minsann av att seminera tre brunstiga gyltor & en sugga idag. Jag som aldrig seminerat förut typ. ;) Maha mycket stolt över mig själv att jag gjort smågrisar idag med lite assitans av vår galt Jesus. Han är så söt! Älskar när man kliar på honom. Tror jag ska gifta mig med honom. En stor & stark karl som man vet vart man har. haha ;)

Jaja, gick halvdag idag. Sköönt. Theresa kom förbi & skulle fotat det pågående bygget. Hon klättrade upp på en av silosarna, medan jag fegade ur. Fan vad högt upp hon var. Se bild. hehe. Lille junior stod nedanför och grät efter matte. När hon kom ned nafsa han på henne för det var inte alls okej vilket han mer än gärna talar om. *s*

Efteråt så åkte vi ut till marieberg och fikade tillsammans med Teresia & Petra. Haha alltid lika spännade och umgås med de där brunstiga flickorna. Goda skratt får man, så dem är perfekt att träffa om man är lite nere.
Vilket jag vart delvis idag över en massa nerlåtande sms från en person som inte kan förstå vad jag menar. hm.. :(

Men men nu är mikey hemma hos mig och vi har precis ätit. Börjar bli riktigt bortskämd med att få mat tillagad på kvällarna. Nästan som när man bodde hemma hos sin kära mor. :)
Nu ska vi bara ta det lungt innan vi går och dejtar kudden. Både är rätt trötta av för lite sömn & jobb. Men så kan det vara. Imorgon eftermiddag åker vi till Sala & hälsar på Bina! <3

Nu ska jag vara social.
// Emma



16 september | ajaj på jobbet

Alltså seriöst. Är inne i en sån där period då det är så fruktansvärt svårt att komma på en bra & intressant inledning på dagens inlägg. :P Men på något sätt brukar det ju bli några rader iallafall.

Jobbat som vanligt. Hade som sagt avvänjning idag. Grymt otaggad var jag. Ont i ryggen så var inte så pepp på att lyfta en massa smågrisar. Dock så slapp jag lyfta då jag fick andra uppgifter då jag gjorde mig illa. Klämde handen mellan två rör när jag skulle dra ihop en grind i en av boxarna. Gjorde så ont att tårarna började rinna på stackars mig. men men sånt som händer. Kommer nog göra ont ett tag. Svullen och blå är jag. hm..

När jag kom hem så somnade jag en stund i soffan som vanligt. Haha, det är alla reklamers fel på tvn. Ligger och tittar på ett bra program sen så kommer den en reklam och då somnar jag. Haha det är jävligt illa, eller så pekar det bara på att jag har en jävligt skön soffa. *s*

Vid sjutiden kom Mikey hem till mig då han våldgästar mig i helgen. ;) Han tvingade mig iväg och storhandla så han kan laga mat & baka åt mig. ;) Vilken karl, men jag är 1000kr fattigare så nu behöver jag förhoppningvis inte handla på ett tag! haha
Just nu gör han iallafall någon rotfruktsgryta med fransyskan jag hade hemma. Gott är hungrig som en varg!

Imorgon är jag själv på jobbet. Skönt att BB är tomt på suggor istort sätt. Bara några förstagrisare som skulle grisa nu i dagarna som är instoppade. Men blir nog en del pyssel i tillväxten med de nyavvanda småskitarna. Tycker om mitt jobb! Och förresten! Bygget börjar likna något nu och inte bara en massa jordhögar. ;)

Nu snart käk!
// Emma


14 september | inget speciellt

Inget speciellt att skriva om idag. Som vanligt med andra ord. ;)
Jobbat som vanligt, gick till lunch idag. Skötte BB, avlivade den där lilla grisen plus en till.
Strax innan jag slutade tillbringade jag någon timme i slaktstallen och flytta om lite grisar. Ska säljas en bunt imorgon så plockade bort alla bråckgrisar till egan boxar så slipper vi tänka på dem imorgon.
Har också fått reda på att det blir jag som har nästa grisning! Fan vad kul!

När jag kom hem så somnade jag i soffan, som vanligt igen alltså. ;) Nejdå men skulle titta lite på tv bara men jag slocknade. Skönt!
Dock gick jag och la mig tidigt igår så borde inte vara så trött. Var iallafall inte svårt att komma upp imorse för en gångs skull. ;)

Imorgon får väl se om jag får sova. ;) Mikey ska komma hem runt tre på natten och verkar ha fått för sig att komma och väcka mig. xD haha Men vi får väl se, då får han allt laga mat åt mig efter jobbet som straff. ;)

Nu åter till allt socialt folk på msn.
// Emma


13 september | all good things come to an end

Ja herregud. Vart för livet mig? Mot bättre tider hoppas jag, för annars tar det knäcken på mig. Blä.
Hade mikey hos mig hela dagen igår. Så himla bra har vi haft det. Fika på marieberg med massa prat, sen pyssel hemma hos mig med massa prat och slutligen så bjöd han mig på kvällsmat. ;) Vilket karl! Kyckling med curry blev det. Jättegott. :) Tack vännen för du gjorde min dag!

Idag har jag jobbat, det var en väldigt lugn dag på jobbet. Mest pyssel i BB-stallet. Avvänjning på torsdag så smågrisarna börjar gå suggorna ordentligt på nerverna. ;) Så lite sysselsättning med halm är nödvändigt nu i dagarna.
Upptäckte också att en av gammelsuggorna hade varfyllda blåsor som börjar spricka så tryckt ut massa äckligt var ut henne och fyllt upp blåsorna med jodopaxgel istället. ;) Konstigt nog lät hon mig hållas. Äckligt var det iallafall. Imorgon måste jag ta mig i kargen och avliva lillfisen i box 29 som andas så konstigt. Vart bättre ett tag men idag mådde han inget vidare.. så imorgon ska han få somna in. punkt.

Men men, drog hem tidigt. Var inte så mycker att göra som sagt så Theresa tyckte jag kunde åka hem. Så åkte till stallet och skötte om Zinderella med Ida som sällskap. Hon fyller ju 20år idag. :) GRATTIS GUMMAN! Så efter stallet åkte vi ut till marieberg och fikade. :) Alltid lika mysigt. Jag är verklugen en fikamänniska. Älskar att sitta ned, äta gott och prata. Dessutom sjukt kul att kolla på folk.

Nu sitter jag här hemma & knarkar musik. Kaninerna är ute och skuttar i utehagen. I samma bur tillomed. :) De slåss inte längre. Iallafall inte för stunden. Det är skojjigt. Snart kanske de kan sitta i samma nattbur också. Vore väldigt skönt att slippa en bur. Men men det kommer. :) Måste åka till granngården och införskaffa lite spån, om jag inte ska ta en tur till mamma & pappa och hämta det som finns där. Hm, tål att tänkas på.

Men nu ska jag sluta skriva om allt & ingenting.
Sorry för min tråkiga blogg. ;) Skyll er själva att ni läser. :)
Angående rubriken vill jag inte ta upp något här. Tror du som det rör förstår. Förlåt.

// Emma


11 september | dop på värmdö

Nyss hemkommen från stockholm, eller ja snarare värmdö där systers skit döptes idag. Lille axel döptes i värmdö kyrka som var jättefin. Dessutom hade var det en jättesöt och duktig präst som ledde gudstjänsten. Härligt när de är lite personliga och inte läser ur häftet som vissa andra kan göra. ;)
Dock är min personliga åsikt att dop är ganska flummiga, alltså det blir ju ofta stoj pch stim av alla ungar. ;) Fast vad gör det igentligen? Jag är ju inte troende eller så vilket gör att "det andliga" inte direkt försvinner av lite skrikade ungar.

Jaja, sen bar det hem till stenslätten där syster & mattias bor. Där bjöds det på god mat och trevligt sällskap. Trivs alltid hemma hos syster. Var ju dit jag flydde i sommras när allt blev skit och jag behövde fly undan ett tag.
Men var en trevlig dag iallafall, även om en viss person valt att ta avstånd utan en enda förklaring. Det gör mig lite ledsen och förvirrad. Men det är väl så det ska vara. Bara massa frågetecken. Ge mig en handbok i känslor så ska jag med iver läsa den både fram- & baklänges.

Nu sitter jag iallafall hemma ensam med alla mina djur. Kaninerna som fått sitta inne hela dagen är där ute och betar lite. Varsin bur igen då lillflickan fick ordentligt med stryk igår. Råttorna springer runt och tigger mat så ska snart ut i köket och hacka lite grönsaker åt dem. Kanske kan få en köttbulle idag också, eller varför inte ett ägg? ;) Det är ju ändå lördag. hihi

Sen är det dags för sängen för min del, upp och jobba imorgon men tänker ta lite sovmorgon. Redan förvarnat chefen om det så det ska bli gött. ;) Så godnatt mer er.
// Emma



10 september | stressat som en gris idag

Helvete vilken dag, inte kul att hinna med allt på en halvdag när det ska krångla och jävlas överallt. Rekryteringen var totalt nerbajsad! Fick ta box för box och raka rent vilket är väldigt lätt med 10st brunstiga gyltor kring benen. suck! De kan vara hemskt jobbiga, speciellt när man inte har tid med sånt.
Så idag blev det en timmes övertid, för jag hann verkligen inte. haha sprang nästan i avdelningarna. ;)
Men älskar mina grisar ändå. Värsta taggad för nästa grisning, vet inte varför men bara är det. :))) Tycker om mitt jobb. ^^

Hm, händer ikväll då folket? Själv ska jag på tacokväll hemma hos Ida & Daniel. Andreas kommer och hälsar på så han får snällt följa med, kraken som är så allergisk ska dela rum med tre katter och tre hundar. Hoppas det går bra.. hm.
Kanske kommer Malin & säger hej på kvällen också. Vore superkul, verkligen!

Imorgon blir det stockholm med familjen. Syrrans lille Axel ska döpas. :) Ska bli riktigt mysigt att träffa alla syskon från storstaden. Fast har en svag känsla av att jag inte kommer vara så pigg. Får sova i bilen på vägen dit.
Sen på söndag är det helgtjänst på jobbet. Kul. Not.

Gud vilket tråkigt blogginlägg, haha. Förresten, kaninerna sitter i samma bur nu. En del slagsmål men inte så pass att jag behöver sära på dem. Hoppas de blir kompisar. hihi
Nu ska jag äta, sen duscha innan herr andreas dyker upp.

// Emma


9 september | djurtokig som få

Hej på er. Sitter här nyduschad och väntar på att en killkompis ska komma & göra mig sällskap. Jag kommer däcka om sisodär  en timme men det ville han inte lyssna på. ;) Vilken dag! Jag & Theresa klippte upp öron. Vi tog hela stallet innan vi sluta. Tog oss fem timmar att märka, stämpla och vaccinera nästan 400 smågrisar. Så ja, det var väl nästan avlivningsstatus på oss när vi tog lunch vid halv två. haha Men det flöt på bra iallafall. Att jag sen hade tatueringsfärg över hela mig är en annan sak. ;)

Efter jobbet åkte jag och hämtade kaninflickan jag pratade om i förra inlägget. Sitter just nu och nosar på Stampe genom galler. Ser ut som det inte kommer bli några problem mellan dem. Inga utfall från något håll och lilltjejen har redan börjar brunsta. ;) Tur att stampe är en "det". ;) Men men de får bo åtskiljda några dagar så hon får bo in sig.
Ja, jag vet att jag är djurtokig. Jag är som jag är. ;)

Nu ska jag placera mig i soffan tror jag.
Risken är väl lika hög som Mount Everest att jag somnar men vafan. ;)
// Emma


6 september | I min bubbla

Jävla dag, jävla jävla dag! Mer negativ energi än de orden tänker jag inte lägga i bloggen idag för den skulle förmodligen få hela blogg.se att lagga sönder.

Vart med Ida idag. Åkte hem till henne när jag vaknade och tittade på en liten kanin som hon & Daniel hittade igår kväll. Jättesöt liten kaninhona som verkade väldigt trevlig.
Gick runt i kvarterat och funderade på vart hon kunde komma ifrån och hittade en kandidat med öppen bur i trädgården så lämnade lapp om upphittad kanin med telefonnummer osv. Nu på kvällen fick dem tag i ägaren som knappt visste något om kaniner och ville skänka bort henne, så som det ser ut nu får stampe en kompis. ;) haha jag är störd jag vet, men värt ett försök iallafall.

Ida & jag spenderade iallafall dagen hemms hos mig där vi lagade toast som vi avnjöt på uteplatsen med alla hundar & Stampe. Stampe fick springa lös i hela trädgården idag, och hittade såklart ett hål att rymma ut igenom. Så han har vart och hälsat på grannen idag. ;) Han har dessutom jagat på Ninja som var helt betagen i honom. Modig terrier där.

Vid fem åkte Ida hem och har väl sen dess bara slöat. Haft en jävligt tung dag. Pratade med mamma iallafall en stund. Blir stockholm på lördag, lille axel ska döpas. Hoppas chefen lagt om schemat så jag inte jobbar bara. Sa till om det förra veckan iallafall. Men men det löser sig väl.

Nu ska jag ta in stampe, natta djuren och sen krypa ned i soffan för att sedan avlägga en
dejt med John Blund. Min bästa vän. Godnatt.
// Emma


4 september | det gör mig illa

Jag vill prata ut! Jag vill få babbla ut det jag känner! Få gehör & förståelse! Varför kan ingen lyssna på mina ord och tankar?! Ibland går det inte men när det går vill jag verkligen att någon lyssnar på mig.. jag går snart sönder. Vill bara att någon lyssnar.. snälla..

fuck it!


3 september | dessa tankar

Ja kära nån, ibland önskar man att man hade en on/off-knapp bak i nacken så man kunde få vila lite från alla förvirrade tankar om både det ena och det andra. Haha, jag är en förvirrad människa, bara så alla vet. ;)

Tänkte sova länge idag eftersom det blev sent igår, men så blev det inte. x) Emil ringde och väckte mig vid halv nio för att komma och hämta sina däck som stod i mitt förråd. Lagom trött och sliten så pallrade jag mig upp när han 5min senare stod utanför min dörr. Suck! xD Haha men var trevligt med en pratstund iallafall.

Nu sitter jag och har nyss ätit den mest seriösa frukosten på länge. Panpizza. xD Haha herregud vad patetiskt, men orkade inte göra mackor. ;) Jag som var duktig och handlade igår och allt. Men så kan det vara.
Var förresten mycket som fixades igår. Först jobba, sen besiktade jag bilen. Blev ombesiktning om en månad.. suck!
Sen drog jag med mig Dessan hem och fick henne och hjälpa mig att städa hela lägenheten. ;) Hihi tack gumman! Sen handlade jag som sagt. På kvällen hade jag tvätttid plus att Erik kom och tittade på film med mig. :) Trevligt, men på slutet var jag väldigt trött så somnade gött sen. ;)

Idag ska jag packa lite sen åker jag mot Köping och Andreas. Han fyller ju imorgon och blir gammal gubbe. ;) Ikväll är det ev grillkväll med bina, men får se om jag kan gå på den. :/ hmm hoppas för det vore grymt kul!

Men nu hörni ska jag dunka
vidare på min musik och packa lite!

// Emma



1 september | skit skit skit

Vad härligt det är att vara djurskötare. xD Haha stått med bajs upp till knäna idag och öst bajs/halm ur våran pumpbrunn. FYFAN vad tungt! Totalt död i hela kroppen. Fick lyfta grep för grep upp i en skopa över huvudet där vi stod. Gaaw inte najs. Suttit i två timmar oh försökt samla kraft för den där städningen som behöver göras här hemma. >.<

Var dessutom förbi stallet och pysslade om hästen och plockade in henne för natten så tycker egentligen att jag gjort mitt ;) Men men ska väl röja undan lite iallafall. Så får jag väl dammsuga och diska imorgon efter att jag besiktat bilen. :) Tvätttid kan jag drömma om att få de närmsta dagarna. INTE bra.. behöver verkligen tvätta.

Jaja, stampe verkar ha funnit sig till rätta. Satt och varningstampade hela kvällen/natten igår. Men var lugn imorse. :) Just nu sitter han ute på uteplatsen och betar och ser riktigt nöjd ut. :) Plutten.

Nä nu ska jag ta tag i det här!
Föresten, nu är det höst i kalendern!
// Emma


RSS 2.0