29 september - smått & gott

Jaha, dags att visa att man lever då. Även om de flesta hört mig på diversta andra communitys.
Det är mycket att tänka på nu tycker jag, fast igentligen inte. Antar att jag är lite stressad över att det är min sista lediga vecka innan jag börjar på norrgården. Ska bli grymt kul att få jobb men ändå har man blivit lite smått bortskämd av att ha gått hemma i nästan fem månaders tid och bara tagit det lungt men det kommer bli bra, det är jag säker på. :) Ska bli grymt kul att få jobba med djur, det har ju vart mitt mål hela mitt liv. Att få ett jobb där jag får jobba praktiskt med djur, vilket jag nu får. :D Värsta vältr'nad kommer jag bli ;) mohaha! Sen är det ju fett skönt att få möjlighet att skaffa lägenhet nu tillsammans med den jag älskar. :)

På hästfronten har det hänt en del. Minns knappt vad jag skrev sist men om jag inte minns fel så skrev jag ju att jag red puke för första gången på tre veckor då han hade tappat en sko. Lyckan varade inte länge.. nu är han stående igen. Denna gång pga av ett stort sår på vänster fram. Möjlugen sparakd eller så har han gjort sig illa på något? Lite mystiskt det där? Monica hittade honom i lördags morse med en jättesvullet ben och upptäckte ett nästan 4cm långt jack i benet som är minst 2cm djupt. Han har jätteont och staplar mer eller mindre fram stundtals. Står och skakar i benet när man försöker göra rent det. Såret har ännu inte efter tre dagar viljat gå ihop och vi får inte tag i veterinären. Suck att hon alltid ska vara så fullbokad! Det värsta är att man har missat att ge puke stelkrampsvaccinering!!! Finns inga anteckning på att han någonsin fått den så jag är grymt orolig över att hans ak åka på det med tanke på att hans sår är idealisk för just den härliga lilla bakterien! Fan! Hoppas vi verkligen får tag i veterinären imorgon! Vill inte se puke såhär..
Idag har jag iallafall vart dutkig och köpt ett sjukvårdskit till stallet samt inhandlat mer hexodin. Hade typ inga grejer hemma för sårvård när detta hände. Då man känner hur grymt viktigt det är med förberedning!
Passade även på att köpa b-vitamin åt Aegir eftersom han mjällar något förskäckligt. Har väl troligen med flytten och göra men vill hjälpa honom lite på traven med lite tillskott. :)

För övrrigt går det bättre mellan honom och mig nu. Visserligen asstark vid uteritt och gör ingenting gratis i ridningen men har kommit till en punkt nu när jag bara tycker dte är bra, han kommer förbättra mig som ryttare. Det kommer säkert ta tid men det gör inget. :) Det kommer bara bli bättre och bättre och vi har redan nu börjat göra framsteg! :D <3

I söndags gjorde jag något väldigt roligt dessutom, jag följde med Linda och Malin till Hallsbergs ridklubb där jag gick på ridskola för tre-fyra år sedan och red malins häst belle på drygt 1.70cm ;) Grymt kul att rida storhäst och att jag dessutom klarade av henne hyffsat. Fick henne i fin form ett flertal gånger. Dock var hon jättemkt mer häst än vad jag var van med men det var såå kul att se vart min nivå i ridningen ligger på. :D Red dessutom för första gången på ett hackamore! :D Var verklugen skitkul, skulle gärna göra om det alltså! :D :D :D

Men men just nu är jag hemma hos mamma och pappa och slöar. :) Skönt att komma hem. :) Ska städa bilen snart och fixa hos kaninerna. :) Hoppas alla mår bra!
 // Emma


25 september - ridning & jobb

Vilken dag! Jag har fått jobb, ett riktigt jobb! Fast anställning på Agri pig, alltså norrgården där jag sommarjobbat och praktiserat. Ska från och med femte eller sjätte oktober börja jobba med grisar :D Slitigt men kul! Anders ringde mig idag och gav mig otroligt fina ord, höll på att börja gråta. :O *lycklig* nu kan emil och jag äntligen skaffa lägenhet!

men kanske ska ta allt från början, vad som hänt under dagen. xD gick upp vid halv elva, stina ringde och påminde lilla mig om att jag ska jobba på kvinnersta i helgen. xD Trodde det var nästa helg höhö. Åkte till marieberg där älsk handlade upp halva sin lön på en ny dator. ;) han har tröttnat på att dne gamla ger sig var femte vecka ;) så just nu är han i full färd att installera div. program ;) vågar inte störa haha.

när vi handlat datorn åkte vi hem till monica som bjöd på pannkakor och sedan var vi barnvakt till fanny som palnerat till klockan tre. fanny och jag har lekt med tåg, tittat på film om prinssessor och lekt trollet och de tre bockarna bruse xD

därefter så red jag alla hästarna. först aegir på ridbanan. gick hyffsat idag men har så svårt att få ihop honom. och att hålla koll på min sits! massa dumma saker för mig som höjda händer, armbågar utåt och hälar uppåt. suck.. men idag gick det iaf inte skit som sist. >.< dock var han jävligt bitchig när jag skötte om honom idag. dålig dag? XD

storm hoppade jag, eller gjorde ett försök till det iallafall. han är ju inte riden sen i lördags eller någe så kunde inte begära så mkt. men några skutt gjorde vi ;)
puke fick bara komma ut en kortis. var döslut efter storm och aegir så på puke fick det blir barbacka på kabelvägen bara.
Imorgon ska monica köra fuxarna på morgonen så ska jag ut och busa med aegir på eftermiddagen efter jobbet. :)

Nu väntar snart sängen!
// Emma


24 september - kvinnersta

Idag blev det två turer till kvinnersta då. x) Först på morgon/förmiddag stod jag i grismontern igen. :) Väldigt lungt idag då det var lite färra ungar där. :)

vid halv tolv åkte vi hem och jag skjutsade älsk till jobbet. hade huvudvärk och var trött så åkte hem och sov. efter tre timmar hade det inte släppt så jag beslöt att inte åka ut och rida som planerat. skitdumt men jag orkade inte. Dock så fyllde ju eva på kvi år så åkte och grattade henne på kvällen med glass och singstar tsm med en massa elever. :P usch känns dötrist att inte går där längre. :( saknar!

men men imorgon är det fullt upp. barnvakt åt fanny och rida alla pållar medan älsk fotar. :)
tjing!
// Emma


23 september - grisjobb & godis

Intressant dag, verkligen. xD Stod inne på kvinnersta i en grismonter för Örebros grisproducenter och svarade på frågor om grisar och bjöd på korv åt en massa ungar idag. dock var de mest intresserade av att kolla när de fyra grisar som var med gick runt och nöffa.. xD Blir samma grej imorgon för middag ;) Är typ "Jord & Skog i stan" och örebros läns mellanstadieelever får komma och gå runt på en massa stationer som typ lantmännen, svenska jaktförbundet mm. :) Så via theresa på norrgården har jag fått hjälpa till ;)

Efter det åkte vi in till siba på marieberg och hämtade ut min kamera som vart på lagning. så idag har jag lekt med den i hästhagen. :) riktigt nice faktiskt. :D lite smakprov nedan ;) kanske lägger upp i albumet sen, får se. :)

Vid fyra började älsk jobba så skjutsade dit honom och drog sen till stallet för att packa det sista av godiset. Var klar 2h ungefär och lekta som sagt lite i hagen med kameran då. hästarna är VRÅLFETA och bad monica att inte släppa ut dom på betet imorgon då alla tre ska motioneras, troligen får jag ta alla ensamma. frågade ida men hon hade lite brottom och inte säker på att vi är klara till fyra >.< tänkte då hoppa storm, ha ridlektion m ida på puke och dressyra med aegir på banan. men vi får se :P skönt som fan att vara klar med godiset så man kan lägga all energi på hästarna igen. <3 tänkte börja slussa in dem på hö nu så de inte behöver gå och gnaga på betet hela dagarna. hm. :)

jaja nu ska jag väl fortsätta med att göra ingenting. älsk spelar poker på nätet och är osocial.. :(
// Emma


21 september - hovis & packat godis

Jaha, som vanligt försvann dagen utan att man riktigt hängde med. ;) Vakna hemma i sänna, fick frukost på sängen som avnjöts till en film i sängen. :) Mysigt. Hovis ringde och sa att han kunde komma vid två så vi får mycket ritkigt iväg till stallet då. Puke fick sin nya sko och sen så gick jag och älskling in till monica och packade godis. Fick väl klart ungefär halva idag. :) Hoppas han kan & vill följa med ut imorgon med. Vi var ett bra team. :D

 Efter det hämta vi upp emils farsa i kumla och drog till marieberg och handlade mat samt käka på mc donkan. :P Nyttiga som vanligt haha
Nu på kvällen har vi åter igen tittat på en film samt att jag färgat älsklings hår xD mörkbrunt ska det föreställa ;) min första färgning jag gör så vi får väl se hur det blir ;) höhö

imorgon ska jag försöka hinna motionera alla hästar. phu! Emil kanske kan ta storm åt mig. xD haha puke ska ut och röra på fläsket kan jag lova! :O blivit asfet nu! :( :( :(

Jaja, nu ska jag gå och pussa på emil. han är sur på våran dator som krånglar så får väl muntra upp honom lite som den snälla flickvän jag är ;)
// Emma

20 september - redo för blogg igen

Nu gör jag väl ett nytt försök med att blogga då. Men ny design och massa småfix på hela bloggen så ska jag börja komma igång igen. :)

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva. Allt har rullat på. Går fortfarande segt med ridningen när det gäller aegir. allt känns så svårt och nere nu. försöker och försöker men det blir bara fel. ska backa några steg, för bådas skull. men han börjar iallafall finna sig tillrätta hos oss nu. :)
Igår så red jag och linda på gärdet med honom och storm. skulle ta en galopprepa tillsammans vilket slutade med skengalopp och två avramlingar. xD landade på ryggen så är galet mörbultad idag. :P var ett bra inlägg i vårat ridpass förresten då att annat gick skit. >.< men som alla säger, ge det tid. :P men just nu så längtar jag tills jag kan ta en långtur på puke och få känna lite samhörighet <3 har fortfarande inte fått tag i hovis! har lämnat hur många medd som helst och försökt och ringt men icke! och nä'r han väl ringde missade jag det och sen har det inte gått att få tag i honom :S asskumt! men men det löser sig väl.. suck.

storm går för övrigt jättebra nu. lossnat som fan när jag jobbade med honom enligt de metoder jag ska använda på aegir. (hum där funkar det minsann men inte på aegir..) och nu när linda lärt sig så gåt han som en klocka med henne med. :) Känns bra. Ska rida skrutten i veckan har jag tänkt. Kanske hoppa lite :D

Vad som annars hänt är att smulan blev dålig i onsadags. vägrade äta, hade ont i magen och var allmänt deppig så trodde hon skulle dö under natten men piggnade istället till. för att ta det säkra före det osäkra fick hon träffa veterinären i askersund som tyckte jag skulle skippa bete i några dagar och ge a-fil & proviva några dagar och hon verkar för tillfället må prima. :) min gamla tant <3 så nu kan hon fortsätta gräva på sin 2m långa gång hon gjort de senaste veckorna ;)

Nä nu har jag bloggat av mig! Nya bilder i fotoalbumet. :)
// Emma


Nerlagd

på obestämd tid.

12 september - jobb och stallet

Ja, jobb och stallet var en väldigt bra rubrik för dagen för det är vad jag gjort. Jobbade på kvinnersta idag. helt galet. Ingen rutin alls och allt gick åt pipan. xD Blir nog bättre imorgon. :)
Efter att ha tagit en powernap på någon timme for jag ut till stallet och tog ut storm. red och letade efter skon som puke tappade igår när Ida och jag var ute och red på en ny väg. hittade den inte idag så det blir att köpa en ny. suck. hoppas hovis kan komma ut i början av nästa vecka!
Storm var för övrigt urfin idag! bytte till tredelat bett och han gick urfint! Börjat med en ny träningmetod som jonas lärde mig och det funkar! :D tillomed i galoppen gick han i form en liten bit. ^^ så stolt! han frustade så nöjt när han kände att han gjorde rätt. massor med klappar och beröm gör verkligen hans dag ;)

allt går bra med aegir. skulle hämta in honom från hagen idag och stod och vissla på honom och puke så kom han till mig när han såg mig. :'D vadå underbar känsla?? Imorgon ska jag rida honom för första gången sen han kom hem. <3

igår så var det ju ihopsläpp. gick faktiskt bra. visst jagade fuxarna honom och bet osv men det gav sig rätt fort. han är ju så ranglåg så han ville ju bara därifrån. i albumet kan ni se lite bilder. :) idag så verkade allt lungt. han håller sig på sin kant och puke går efter och söker kontakt. han tar verkligen avstånd men jag hoppas det blir bättre. :)

igår var ju ida med som jag skrev. tanken är att hon ska följa med ut med jämna mellanrum och rida någon utan hästarna med mig o linda. :) såhär i början får hon rida storm då hon är lite ringrostig efter ett års uppehåll i ridningen ;) men var verkligen superkul att ha med henne ut. :))))

nu ska jag äta upp min pizza se sova.
nya ridvägen på bild.
// Emma


10 september - aegir kommer hem

Blev ju inget bloggande om igår av olika skäl. Främst för att jag inte fick in någon täckning på datorn hemma hos monica där jag sov. men jag gör ett "dagen-efter-inlägg" så alla blir nöjda. :)

dagen igår var lång, förväntansfull, stressig och underbar. har väl inte riktigt smällt ännu att jag faktiskt är fodervärd åt en liten lurvig isispojke nu. men lycklig är jag <3 känslan när jag lastade ut honom på stallplanen igår och visade upp honom för fuxarna var totalt underbar. fuxarna var helt tossiga av händelsen  att en ny häst stod vid deras hage och sprang runt som tokar och visa upp sig ;) ska bli kul när de släpps ihop höhö. För tillfället går aegir i en liten provisorisk hage för att finna sig tillrätta lite. :) tanken är att släppa ihop dem senare idag. :)

aegir var kolugn hela resan hem. lite problem med lastningen då jonas var stressad och det smittade nog av sig på stackars aegir som bokstavligen drogs in i transporten. :( men väl inne var han lugn och fin. :)) monica som körde stannade några gånger under de tre timmar de tog att åka hemmoch han stod lungt och snällt alla gånger. väl hemma var han inte ens svettig så ingen stress där inte. :)) efter att ha hälsat lite på fuxarna och gått runt gårdsplanen för att sträcka på benen släpptes han i hagen. där stallde han sig och började beta direkt och frustade nöjt. var inte direkt nyfiken på fuxarna trots deras stojjande ;) känns lite som att aegir inte fårr vara häst ett tag. lixom söker inte kontakt på samma sött som storm och puke gör. men senare på kvällen började han faktiskt att nosa på puke genom staketet så det kommer väl. tror han inte söker sig till någon eftersom han flyttats så mycket. gör nog honom gott och komma hit och bara leva livet. :))

nu imorse när jag gick ut till dom så kom han fram till mig :D söta häst! vi ska nog bli tajta vi med så småningom. :)) han är lite avvaktande ännu men tänkte ta en promenad senare i em så han får se sig om lite. Ida kommer också nu på förmiddagen så ska vi rida ut på fuxarna sen äre ihopsläppet. ^^ får bäl blogga mer senare om det.

Bilder finns i fotoalbumet!
// Emma


9 september

Rapport från dalarna då, eller rättare sagt borlänge. :) Nyss kommit hem från monicas dotters bröllop. Både hon och brudgummen var superfina. Älskade michelles klänning alltså. superfin! När jag fått över alla bilder i datorn ska jag lägga in några bilder så ni får se. :)) Det var ett borgligt brlöpp så vi var utomhus. :) Mitt första borgliga brölopp. Det var fint men tror det där tradionella "bröllop i kyrka" passar mig bätttre. Men smaken är som baken jue. :D

Resan hit gick bra. Dock var jag dyngtrött större delen av resan ;) Tur att det är enkel väg höhö. Lämnade av transporten hos jonas och fick se en glimt av agge i hagen. <3 <3  imorgon blir han miiiiiiiiin! <3 fick dock höra att jonas inte fått in några pengarsom jag skickade förra veckan och nu såg jag på internetbanken att det inte gått iväg??????? jävla bank. aja får ta ut kontant imorgon om jag lyckas hitta någon bankomat :O ojoj kl. nio ska jag iallafall vara på sellnäs och provrida osv. :)

Nu ska vi sova :)) Godnatt!

8 september

Gud nu är det nära! Imorgon far vi mot dalarna! Transporten är fixad och jag hoppas jag hunnit med alla förberedelser! xD Pirret i magen är ju inte till någon större hjälp när man ska försöka tänka klart lixom ;)
älskling har iallafall vart helt fantastisk ikväll och sytt och fixat för att laga ena stransportskyddet som var trasigt. skitbra blev det. :D tack bubben <3

men imorgon vid nio rullar vi. älskling och jag i volvon och monica, frank och fanny med bil och transporten. vi åker för vi sör sellnäs och lämnar av transporten där under natten. hoppas jag får se aegir då <3 sen far vi in till borlänga och fixar oss iording sen är det bröllop där jag ska vara fotograf. ojoj ska bli spännade ;)

på torsdag vid nio ska jag vara på sellnäs igen och rida för jonas och gå egenom det sista. sen bär det av hemmåt! beräknar att vara hemma vid tvåtiden igen. iiih då har jag en foderhäst. känns konstigt och underbart på samma gång.

i allt lyckorus händer det även mycket annat. en person känner sig nog träffad av vad jag skriver. jag stötter dig det vet du. trots tjafs så vet jag att det blir bättre. det du gjorde idag var så himla starkt gjort. det kommer bli bra det här. det tror jag vekligen på. nu ska vi leva livet ett tag. :D <3

nä nu måste jag sova! :O

6 september

Som vanligt sitter jag och undrar vart dagen tog vägen. Vakna vid halv elva hemma i askersund. vid lunch ringde terese vid norrgården och sa att hon var på väg till marieberg. var ju planerat att vi skulle ses där under dagen. :) Så vid tolv ungefär skjutsa jag emil till kumla för att brumma vidare till marieberg där jag träffade teresa och hennes killkompis. vi gick runt en stund och letade efter lurviga kuddar x) och satte oss sedan och fika. där blev vi kvar en bra stund. även efter att hennes kompis dragit. ;) pratade om allt från suggor till kattungar x) skitmysigt iallafall. :)

sen åkte jag hem, förberedde mig för stallet med linda som sedan inte kunde följa med. drog iallafall ut ensam och sadlade på puke och tog en långtur runt blåberga. han var spänd typ de första 40minutrarna men var ritkigt fin på slutet. han är så söt när han vet att han gjort rätt. då frustar och kråmar han sig som värsta hingsten. xD haha
var dock med om en otäck sak.. mötte en bil där det var smalt så tänkte "jag rider ner lite i diket" alltså ett lågt dike. när han satte ner första hoven skönt han nästan en halvmeter och höll på att ramla framlängen ocg jag åkte nästan av. jag som ALDRIG tillåter mig själv att rida i diken pga just sånt där och så gör jag det ändå! så jävla onödigt. suck.. dom i bilen blev alldeles förskäckta.. men vi var okej. hoppade av och kollade om han var halt och kände på benen men allt kändes bra. *tuuuuur*

storm fick stå idag iallafall. orkade inte ta ut honom..
monica och jag har insett att det nog blir för mkt med tre hästar för mig så vi ska börja höra oss för efter någon som kan komma och hjälpa till och rida. kommer inte bli lätt.. :/ jaja det går som det går.
snart kommer agge <3

//ämma


5 september

Vilken jävla mensvärk jag haft idag. ville bara kräkas idag vid lunch för det gjorde så ont. blöö alltså.
fick iallafall åka från askersund imorse vid sex för att skjutsa emil till jobbet. fråga mig inte vad vi håller på med men vi var fyllechaffisar igår åt syster.

men men vid tre åkte vi ut till stallet. pysslade först en massa. typ målade, klippte gräset, slog stolp osv. sne gav vi oss iväg på en ridtur tillsammans. jag på pukis och emil på storm. :) red skogsslingan + kabelvägen. stannade till vid lillsjön och badade lite. aldrig tänkt på det förut men kan vada ut typ 7m innan det blir djupt. kanon! :D puke tyckte inte alls det var så äckligt som jag trodde han skulle tycka ;)
hemma igen hade puke massa energi efter att ha stått sen i söndags så longerade lite. spännde för med inspänningtyglarna men bara på det ysttersta för att han ska vänja sig. hoppas på att johanna kan komma någon dag efter att hon vart i cypern *FUUUUUUUUUUUUUSK* och hjälpa mig spänna in. kan inte det där och vill inte göra fel >.<

blev inge transportskydd idag heller. tjejen hade vart i askersund och tävlat och hann inte hem innan vi åkte. x) vi hoppas på imorgon nu! xD

Justja, lite ny design dåe. blev ju lite fotografering idag. ska nog lägga upp i fotoalbumet. :) Hoppas ni gillar designen. inte så stor skillnad men noll fantasi. >.< bild nedan från ridturen. fotat med mibil. :P  tjing!


3 september

En vecka kvar bara nu. Känns helt crazy! Ska bli så kul. :D Längtar längtar längtar!
Sitter just nu hemma hos emil i kumla. Nyss kollat på twilight och fått mig själv att börja längta grymt efter new moon. x) illa jag som inte vart så inne i det där haha. Jaja, var i stallet tidigare. Började med att ta ut storm. red runt kabelvägen men vek av på ängen och red dressyr ca 25min innan vi fortsatte. Han var grymt stel men lossade mot slutet. fattar inte varför han viker huvudet åt vänster. verkligen hänger sig i ena tygeln. hm inte bra alltså. Stretchade iallafall halsen på honom för att mjuka upp. någon låsning har han allt..

när jag hoppade av sista biten hem tog jag kortet nedan. söt va? xD haha precis efteråt öppnade sig himlen och det börja ösregna.. inte kul >.< hade ju tänkt att longera puke men fick billigt erkänna mig besgrad av moder natur som vägrade sluta vattna.. så målade i sadelkammaren istället. ;) kopplade in radion och hade det riktigt mys. fattades bara några smörgåsar :D
kollade smhi nyss och ska tydligen regna imorgon med. fan! men ska iallafall träffa johanna först, åka till marieberg en stund. :) förhoppningvsis blir det uppehåll runt tre - fyra? >.< sen bär det av emot askersund igen. tävlingar i helgen sne ska jag packa godis också. :) om nu frank blir bättre :/ jättedålig stackarn. kom idag och snacka om svininfluensan, inte konstigt att alla tror att dom åkt på dne så som medierna går på.. suck.

jaja nu ska jag sätta på en film. troligen hämta älskling sen så får vi se till att laga till oss något att äta. :) tjing!


2 september

Jisses vad läsare man haft idag, om man jämför med de sista veckorna. Är det bara intressant att läsa min blogg om jag skriver om något negativt i mitt liv? :S Aja.. idag mår jag bättre. >Emil och jag har pratat och saker och ting är .. bättre.

Åkte till kumla vid  tretiden idag och hämtade upp emil, samt lite ridkläder. åkte till kumla ridklubb och fixade transport. eller fixade och fixade men han skulle fixa en åt mig tills nästa vecka. ;) "jag fixar allt" sa han så jag tackade för mig och hoppas på det bästa. xD annars blir det PANIK nästa vecka. shitt bara en vecka kvar tills jag får hem aegir. tänk en egen häst, så gott som iallafall. :D for även till granngården och köpte havre och fodersalt. hittade även såna foderhunkar med lock jag letet efter så nu har pållarna en varsin. :)

vi for ut till stallet för att rida, älskling och jag men eftersom hästarna var dyblöta efter en störtskur hoppade vi det. imorgon MÅSTE jag rida. usch de har stått sen i måndags nu. inte bra. tror jag ska jobba storm på ängen eller banan imorgon och longera puke. :) vi får väl se. ska även måla lite i sadelkammaren.

usch pirrpirr för nästa vecka alltså! åker till borlänge den nionde och ställer av transporten hos jonas sen bär det av på bröllop och vara fotograf. :)´klockan nio den tionde åker emil och jag ut till jonas för att få ridlektion samt genomgång av aegirs skötsel mm sen kommer monica runt elva och vi rullar hemåt igen. guuud så spännade! :D Tycker dock det är jättesynd att linda varken kunde följa med upp vid hämtningen eller vara med på ihopsläppet. :( supertrist att allt krocka. men får bli en vana att blir själv i stallet nu när dagarna blir kortare :/

men nu ropar sängen. hejs!


1 september

Ännu en månad har passerat. Dagen har ägnats åt att bråka, deppa och umgåtts med mamma. Åkte ut dit linda och jag red och plockade de kantareller vi såg + lite till. :) Hela 8liter fick vi ihop. :D Mys!
Har också lyckats tagit mod till mig och ringa Jonas, aegir ägare, angående foder och lite annan planering. :) Jonas tyckte jag skulle ge betfor, havre + havssalt till godingen så får la göra det. :) dock är det vitkigaste såklart grovfodret. Får se till att få det analyserat.


Men nog om det. Ska babbla ut lite känslor nu.
Som många säkert förstått idag har jag och emil bråkat.. igen. Vet verklugen inte vart detta kommer sluta längre. Inte heller får jag någon respons om nuläget nu skulle vara kört. Jag tänker inte måla upp allt som hänt, vissa vet andra inte. Igentligen vet nog ingen hela historien men kan säga att mina känslor har nått en gräns som jag inte trodde fanns. Kan det verkligen finnas en gräns som gör att man överväger att ge upp sin kärlek för att må bättre? Jag mår skit, det gör jag verkligen. Jag känner mig förnedrad, kränkt och bortstött och kan inte ens få fram ett vettigt förlåt från den som sk älskar mig. Jag orkar verkligen inte mer nu. Har flytt hem, lagt ifrån mig telefonen och orkar inte svara på vare sig inlägg, mejl eller sms. Min gräns är nådd. Så jävla sargad och arg men samtigt ledsen och förtvivlad för när det är bra då är det underbart bra men de stunderna blir färre och färre nu. Önskar bara jag kunde få vara delaktig. Kunna få ett sms "gumman är det okej att jag tar det här passet så kan vi göra det där imorgon", det skulle skänka så otroligt mycket mer förstålse varför du gör som du gör. Jag hindrar dig inte, verkligen inte men jag vill kunna känna att du tänker på mig innan du tar för dig. Att kanske tänkte två steg längre och inse att jag kan bli sårad. Att jag faktsikt planerar min dag efter dig för att sedan bli dissad när det är försent för mig att göra något annat. Jag vill bara att du ska bry dig. Visa kärlek inte bara hemma i soffan framför en film.

Men du kan inte, det säger du själv. Du vågar inte visa dina känslor. Du är rädd för att såra. Istället sårar du den du säger att du älskar. Trots detta säger jag gång på gång vad DU måste göra för mig. men du gör det aldrig.. och kommer nog aldrig göra det. Det sårar nog mig mest. Att du inte ens efter ett år lärt dig att lita på mig utan bara mer och mer blir en människa som bryr sig om att lyckas och struntar i den som stått bakom och stöttat från första dagen du gick till jobbet.

Jag orkar inte mer. Jag är knäckt.

RSS 2.0