Parken zoo Eskilstuna

Jag är CHOCKAD över Kalla Faktas granskning nu ikväll. Så jävla vidrigt. Sitter på deras facebook-sida. Svenska folket säger verkligen sitt. Det här är inte okej någonstans och i mina ögon är de totalt körda. Lögn på lögn om vad som hänt. Stackars djur!
Dit tänker jag aldrig åka igen, det är en sak som är säker.
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Ja fy, man blir riktigt upprörd och ledsen! Så här FÅR det bara inte gå till! :(

Svar: Nej eller hur. Det är vidigt.
nikoba.blogg.se

2012-10-17 * 23:41:29
Postat av: Jossie

Ne usch håller med! Kommer aldrig sätta min fot där!

Svar: Nej inte jag heller!
nikoba.blogg.se

2012-10-18 * 01:40:32
Postat av: Linda

Känner likadant! Tyckte nästan synd om parkchefen där på sluter vid "förhöret".. Jag led med henne fy farao asså. Orka ljuga så mycket?! Och en frys full med djur... Och höns?! Blä :(((

Svar: Hoppas de svettas ordenligt! Såhär får det inte gå till.
nikoba.blogg.se

2012-10-18 * 02:26:46
URL: http://Luckylady.se
Postat av: julle

Jag blev så jävla förbannad! man såg ju hur hon ljög rätt ut. De verkade köpa in nya djur och kasta ut gamla ungefär som när man tröttnat på en tröja och köper en ny.
Jag tycker annars att det är en bra idé med djurparker som tar hand om och försöker föda upp djur som det bara finns några hundra kvar av (antilopen tex) Har de ingen respekt och vett i skallen?! Nä, urs och fy. Glad att jag aldrig varit där å jag tänker aldrig åka dit heller.

Svar: Jag med. Blir sjukt arg!Som detta med pumorna, OM de nu var så sjuka som de påstår. Varför avlivades de inte fören bara några dagar innan de nya djuren skulle komma. Det var ju jävligt passande.
Fick de gå kvar bara för att de skulle slippa stå med ett tomt hägn eller??

Och den där antilopen. Varför behövde den bli så mager att den dog av svält?

och de afrikanske vildhundarna. Tre olika förklaringar. Först fick de flytta, sen dog de av narkosen och sen avlivades de pga bettendestörningar efter narkosen.

Så ruttet! Dessutom hanteringen av kadaver. De säger att flera av djuren ska till forskning etc. Hur FAN ska de få ut djuren snyggt från en ISKLUMP?? Helt sjukt.

Hoppas de svettas ordentligt.
nikoba.blogg.se

2012-10-18 * 06:49:49
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Maria

Missade Kalla Fakta igår så jag har svårt att lägga mig i debatten, men jag ska kolla på det på tv4play ikväll. :)

2012-10-18 * 13:55:57
Postat av: Carro

Man får ju hoppas för allt i världen att folk utanför Sverige kan förstå att vi även har (iaf en) seriös djurpark (Kolmården).. Sen kan man ju också hoppas att Parkens Zoo läggs ner, aldrig riktigt tyckt om den djurparken, alltid tyckt att djuren haft de lite väl trångt :/
Summan av de ja försöker säga är att jag hoppas att man inte "bojkottar" alla djurparker nu. Då vissa djurparker faktiskt aktivt arbetar mot utrotning och har bra anläggningar. Men detta är faktiskt vidrigt.. och jag försår inte hur man kan stå och blåljuga sådär, när det redan fanns inspelat material som motbevisar allt hon står och säger... Suck..

2012-10-18 * 22:17:01
URL: http://whyevenbother.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0