Vilken dag

Fy fasen vilken jobbig dag det var igår. Började med att Casper vaknade och var gnällig. Ville inte äta och var jättehes så jag misstänkte att han hade ont i halsen.
Följde med Karin & Alexander på en promenad. Jätteskönt men fy fan alltså. Jag hade kramp mer än halva vägen samt avdomnade tår. Seriöst.. jag måste ta tag i att ringa om hålfotsinlägg..
Jaja, Casper var vaken hela promenaden i princip förutom 15min kanske.

När vi kom hem var det dags för lunch. Casper var lite gladare men verkade inte ett dugg hungrig trots att han inte ätit på 6timmar.
Försökte mig på att ge lite mat vilket gick bra de första tuggorna. Sen gallskrek han bara. Så fort han fick en sked mat skrek han. Han tog inte ens flaska när jag testade. Så jag gav upp..
Fick honom att somna en stund senare. Både han och jag sov i 1,5timme ungefär. Fortfarande visade han inge tecken på att vara hungrig men var grinig. Glenn kom hem och han låg på köksgolvet och grejade en stund. Ganska nöjd.
Vi gick ut i trädgården en stund och då somnade han igen i 30min någonting. Vi gick in igen och lagade mat. Glenn satte sig med Casper och försökte få i lite gröt. Blev samma som vid lunch. Skrek och grät.
Jag höll på att bryta ihop och skällde ut stackars Glenn i ren frustration.. Förlåt älskling! :(
Gav Casper en alvedon för att se om det blev bättre vilket det verkade bli efter ett tag. Glenn fick iallafall i honom en portion gröt till slut.

Försökte natta honom vid åtta, tog säkert 30min innan han fann någon ro. Bara låg och gnydde och skrek. Somnade till flera gånger på mitt bröst men vaknade med ett ryck flera gånger. Dösvettig dessutom men ingen feber.
Så höll det på fram till klockan var halv elva någonting. Då la vi honom i spjälsängen samtidigt som vi vädrade ut ordentligt. Svalt och skönt tyckte han nog att det var för han tvärslocknade och sov till 6 nu imorse då han ville ha mat.
Sen sov han vidare till halv tio då han vaknade pigg & glad och ville ha lite välling. Nu sover han igen men lär nog vakna snart igen.

Oj vilken novell det blev. Haha.. säkert väldigt ointressant för er men det är mest för min skull. Så jag kan gå tillbaka och läsa detta i framtiden.
Jobbigt är det iallafall när ens barn inte mår bra.

Kort och gott.. gårdagen igår var inge rolig.


Kommentarer
Postat av: teja

Nämen stackars unge.. o stackars Glenn som får råka ut för det kvinnliga humöret.. ;s hehe.. Inte alltid man orkar hålla skenet uppe ;/ Hoppas han blir bättre!

2012-05-31 * 13:11:40
URL: http://teja.blogg.se/
Postat av: LInda

Usch det lät inget vidare :/ kunde inte låta bli att fnissa lite när du skrev att du skällt ut din sambo haha jag blir precis likadan när Linus skriker/gråter/är otröstlig = värsta häxmamman och skäller på Henrik vad han än gör vid dom tillfällena. Krya Casper!!

2012-05-31 * 13:33:16
URL: http://luckylady.se
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Åhja det är jobbigt när ens barn mår dåligt :( Jag blir likadan och försöker, och försöker få i mat men ibland vill han verkligen inte ha fastän jag tycker att nu borde han ju vara hungrig... Skönt att han verkade må bättre idag iaf! Kram

2012-05-31 * 13:59:02
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Malou

Hej. detta känner jag igen. jag jobbar i England som Au-Pair i ett år nu och 2 veckor efter att jag flyttade så föddes Willem. jag har tagit hand om honom sen dess. och det dära med att inte ville ha mat eller dricka känner jag igen. när det var så för Willem så var det tänderna som växte och när det händer vill dom inte ha någon varm mat i munnen. prova med typ yoghurt eller något sånt. det är svalt och skönt för munnen och funkade för det mesta. då fick han i sig lite mat i vilket fall. sen ost bitar eller bara något kallt. vi gav honom till och med vatten glass "ice lolly" när han hade jätte ont, funkar bra för halsen också om han har ont i halsen. kanske detta hjälper dig lite med all dagliga problem för bebisar :)

2012-05-31 * 17:32:39
Postat av: Mahlin

Jag tyckte det lät som vätskebrist, tills jag läste att han hade fått i sig senare. :) Hoppas han blir bättre! :)

2012-06-01 * 12:02:33
URL: http://mahlinpersson.bloggplatsen.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0