Stackars Bönder

Idag lider jag verkligen med alla bönder runt omkring som går och hoppas på uppehåll nu.  Gud vad regn det kommit, vårsådden står under vatten överallt här och ån svämmar snart över. Min karl är helt uppgiven. TÄNK OM de tvingas så om skiten. Då går jag och gömmer mig någonstans. Gaaaw.. Nej sluta regna nu.. :(

För övrigt ska jag försöka ta mig ur bloggtorkan idag. Med all väta ute borde det väl inte vara några problem tycker man. höhö. ;) Nej skämt osido.
Jag & Casper har precis tagit oss ur sängen och ätit frukost. Han har haft en mega gympapass i sängen. Snurrat runt till höger och vänster, skrattat, skrikit och gapat av glädje. Väldigt roligt att se på. ;) hihi Nu ska jag bara byta blöja på skitungen så ska han få sova en stund.

Vad dagen har att erbjuda fram tills ikväll vet jag inte ännu. Vid lunch kommer älskling hem och äter lite så jag behöver laga till lite mat till oss. Det är väl det jag vet ungefär. Vädret inbjuder ju till att mya ned sig i sängen framför en film. ;)

Ikväll blir det att åka in till Örebro iallfall. Avtackningsmiddag för Theresa som lämnar oss på norrgården idag efter 10års arbete där. Vi ska till LaPampas och äta gott hela Norrgården Crew. Ska bli trevligt. :)
Så Glenn ska vara ensam med Casper ikväll.

Idag passerar bloggen garanterat 40.000 besökare sen den startades 2009. Hänt lite sen jag startade den. ;) hihi Min lilla söta blogg. Med mina rara 100 besökare. hihi FRån början hade jag väl typ.. 15? 825inlägg har det blivit dessutom.

Men nej nu väntar blöjan på mig.
Kan nästan lova er dopbilder idag! :)



Kommentarer
Postat av: Teja

Ja vädret är skit ute.. Igår var det väll en bra blandad dag ang vädret också! ;/ Konstigt de där.. Mysigt att äta ute i Örebro :) Hoppas det åtminstone slutar regna då ! ;S

2012-05-12 * 12:01:48
URL: http://teja.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0