Oväntad sovstund

Ops, så bra gick det med att städa här hemma. ;) Matade lilleman förut efter bloggningen och sen busa vi en stund. När han sen blev trött skulle jag få honom att somna i gästsängen. Jovisst somnade han, likaså jag. Stenhårt. Vaknade nyss. Hihi Skönt med en 2 timmars lång powernap. Men nu är det brådis att få allt klart innan pappa glenn kommer hem. haha
Bebis vaknade precis också. ♥

Sen måste jag få säga en sak. Gud vad kul att ni där ute kommenterar lite. Det är så kul att blogga då. Jag vet att jag det det förut men jag menar det verkligen. :)
Någon gång skulle jag vilja ha en sån där frågestund här på bloggen. Man får fråga mig vad som helst och jag svarar. Men jag är så rädd att få typ 2 frågor bara. ;) hihi Skulle ni ställa en fråga då tror ni? Om vaaaaaaad som helst?

Nej ta tag i det här hemmet nu Emma!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja det är första barnet för oss bägge. Verkar bli en envising dessutom! :)

2012-05-02 * 18:43:58
URL: http://jochp.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Hehehe sådär känner jag också inför frågestund att "hoppas de inte frågar något om detta" men de frågorna man inte vill ha brukar inte dyka upp för mig iaf :) Jag tycker du ska ha en frågestund :) Sen är det ju bara att skriva att frågan är för privat eller nåt om det nu skulle dyka upp en av de där två frågorna, hihi. Jag blir ju supernyfiken på vad det är du vill hålla hemligt btw, haha ;)

2012-05-03 * 11:41:02
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0