Död växt

Alltså det vilar en förbannelse över mitt ena fönster här hemma! Alla växter, eller fönsterträd som de säger i halland ;) , dör där! Vet inte vad jag ska köpa för något som kan tänkas trivas i det fönstret. Suck.
Jaja, får väl köpa två kaktusar eller något. haha

Jaja, Casper sover och jag ska strax börja laga lunch. Måste ringa till älsklingen och höra om han kommer hem och äter eller ej. Vet knappt vad jag ska laga heller för den delen. Är sugen på ris!
Sen sak jag & Casper åka till Maxi och handla lite. Bland annat vichyvatten då jag tror min lilla son börjar få torsk. (Svampinfektionen i munnen) och då ska det tydligen hjälpa att pensla på vichyvatten på tungan etc.

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Julle

Det kanske är för varmt? Är det ett element under fönstret så kanske det spär på? Testa att flytta blommorna när det är soligt eller ställa något ivägen :)

2012-05-23 * 20:30:38
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Julle

Hihi, annars finns det jättefina å roliga kaktusar. Jag är lite svag för kaktusar faktiskt. Mest för att de allt som oftast överlever. Just nu har jag själv en och en halv blomma i fönstret. Haha. Men den ena har börjat göra bebisar så snart har jag en hel djungel här :P

2012-05-23 * 22:03:15
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0