Cherry blossom

När lilleman tog en tubblur passade jag på att springa ut och släppa ut kaninerna samt fota lite körsbärsblom som slagit ut de senaste dagarna. :) Fint.


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Härliga bilder! :D



Sv: Haha jasså? :P Vi (jag och brorsan) började rida samtidigt och gick i samma ridskolegrupp, men när jag flyttade upp till Kvinnersta så utvecklades vi ju olika eller va man ska säga ;) Han började arbeta för westerntränare och har väl främst riktat in sig på reining. Han är riktigt, riktigt duktig på det! Bilder, nja.. Jag vet inte.. Jag skulle tagit kort nu när jag var nere, men efter 1(!) kort ladda batteriet ur! Har bara från förra året, när han red sin dåvarande häst Cash (som han nu alltså bytt mot ett föl, hehe) Här kan du kolla om du vill, även om det bara är några få bilder och så. För det var bild på när brorsan rider som du menade eller? :) http://jsantinelli.blogg.se/2011/april/paskdagen.html#

2012-05-16 * 15:57:48
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Linda ~ Corellii

Ååh så fina bider! Älskar körsbärsblommen.. så roligt att fota då bildera blir så fina! Har dock inte hittat några att fota nån gång.. men ändå (A) Jätte fint! :)

2012-05-16 * 17:02:10
URL: http://corellii.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0