Casper på BVC

Phu gott folk. Jag är inte på något vidare humör just nu. Jag ber om ursäkt att bloggen lider. Men tro mig, jag är inge rolig just nu. Tack och lov att min underbara kärlek står ut med mig. ♥ Likaså tack till Linda som lyssnar och stöttar. Önskar jag bara kunde stänga av hjärnan. Njuta av livet till 100% och skita i resten. Det är så onödigt att älta!

Men men, idag stod det BVC-kontroll på schemat för mig och min minifamilj. Mät och vägning som vanligt samt utvecklingssamtal med barndoktorn. Casper fick godkänt med massa fint beröm såklart. Bara väntade på att Doktor Bosse skulle ta fram stämpeln och sätta ett OK i rumpan på vår lille påg. ;) Så där som på julafton ni vet. hihi 
Han hade växt också, numera är Casper 72,5cm lång och väger 10665g. Gissa om han är tung att kånka på? Mammas finaste lilla kille! ♥

Imorgon ska Casper få umgås med mormor och morfar som så snällt ställt upp på att vara barnvakt, eftersom jag ska tillbringa dagen på jobbet. Rådgivaren kommer, så vi ska snacka lite om läget nu osv. :) Plus att jag & Linda ska fotografera lite till hemsidan vi ska bygga till gården. :)
Tusen tack för att ni ställer upp! Hoppas nu Casper håller sig lugn och glad. *nervös mamma* :/

Ja och som ni ser på bilden går det bättre och bättre med att slussa in Lady,Flisan,Saga,Tyra eller vad hon nu ska få heta. xD haha.. Lillan har varit MYCKET lugnare idag.. och lillpluttan har fått utforska både buren och hagen lite mer ingående idag. Härligt att det verkar gå så bra.

Men nu ska jag fixa iordning, borsta tänderna och sen gå och sussa.
Godnatt allesammans.


Kommentarer
Postat av: Julle

Jäklars! En bra bit längre och tyngre än Benjamin som är äldre! Haha :)

2012-05-15 * 15:27:47
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0