Midsommar 2012

Nu är vi hemma igen. Runt tio-tiden kom vi innaför dörren här hemma igår. Trötta och slitna. ;) Tror alla tre var glada att vara hemma, trots att vi haft det hur bra som helst nere i söder.
 
Natten mellan torsdag & fredag sov vi nästan ingenting pga att Casper hade tandsprickning. Låg & kasta och skrek sig i sömnen hela natten lång. På fredagseftermiddagen kom den fram.
Så jag & Glenn var lagom trötta under midsommarafton. ;)
 
Jaja, fredagen gick åt till att förbereda för midsommarfest. Vi dukade, fixade mat och jag gick ut i hällregn för att plocka lite blommor. Jag liknade en dränkt katt när jag kom in igen. hehe
Caspermannen lyckades sparka omkull en barstol som han fick i huvudet. (Han är så jäkla stark alltså!) Ajaj, inte ofta han gråter med tårar, men då gjorde han det. Men det gick bra, bara ett blåmärke vittnar om hans närkontakt med stolen.
 
På kvällen kom alla fina vänner och vi hade en trevlig kväll tillsammans tycker jag. Det var så himla kul att träffa allesammans. Var ju nyår sist vi sågs! Så jäkla trist att det alltid ska vara så stressigt när man är ner till Halland. Vill träffa alla men hinner oftast inte träffa någon. :( Denna gång hade vi tänkt att svänga förbi Johannes & Mikaela och se deras nya hus. Men tror ni vi hann det? Nejnej, det sket sig totalt. :(
Men på semestern ska vi våldgästa allihopa! Det är vårt mål iallafall.
Jag vill iallfall tacka Jennifer, Jacob, Johannes, Mikaela, Jonas, Henrik, Linda, Fredrik, Kenneth och Helena för en trevlig kväll! Hoppas ni hade det lika trevligt som jag. :)
Casper var med en stund på kvällen men runt halv nio fick han åka hem till farmor som planerat.
 
På lördagen städade vi efter festen och åkte sen en tur runtom Ängelholm. Älskling vill ju så gärna titta på alla grödor. ;) Jag sitter mest och tittar efter grisgårdar & hästar. hihi
 
Igår, söndag, åkte vi hemåt igen. Stannade till hemma hos mamma & pappa för att hämta kaninerna som de passat åt mig. Blev bjudna på lite mat dessutom. :) Tacktack för hjälpen!
Tack också för bakmaskinen! Nu ska här testas att baka bullar igen och se om de blir mindre torra.

Idag ska vi bara slappa. Vi har sovit hela natten allihopa, och Casper och jag sov till åtta ungefär. Men för lite sömn under några dagar sätter ju sina spår. Stackars älskling som måste jobba.
Hade gärna tagit en promenad idag men det bokstavligen spöregnar här. Så nej, jag tänker inte ta på mig rätt kläder och gå ändå. ;) Men jag känner mig så jäkla uppblåst efter helgens all mat så det hade varit skönt. Får hoppas på att vädret blir bättre. :)
 
Sist men inte minst säger jag GRATTIS till min kära syster som fyllde år i förrgår men som vi inte kunde vara med och fira. Jag får ta och bjuda dig på en fika någon dag. ♥
 
Men nu ska jag ta och laga lite lunch till oss.
Kram.
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0