Lite förlåt

Usch alltså, förlåt för gnällinlägget igår. Men ibland måste man få rensa känslorna lite. Tack för alla pepptalks och tips! Ni är så fina. Som en skrev, det är bara att röra på fläsket, och ja så är det ju. Jag är 100% medveten om att det inte hjälper att sitta och deppa och tycka synd om mig själv. Men ibland rinner liksom bägaren över och jag bara måste få gnälla lite över mig själv. Men idag ska jag istället blogga om bra saker!
 
Har haft en mysig morgon med min son. Vi sov till åtta (jag halvsov till nio), och sen gosa vi i sängen en stund. Efter det gick vi ned och bytte nattens blöja och åt frukost. Jag gick ut och släppte ut kaninerna och gick sedan in och satte på datorn. Under tiden har Casper krypit omkring och busat med allt han kommer över och nu somnade han en stund. Helt enligt tids schemat. ;)
Om några timmar blir det promenad med Karin & Alexander. :) Jag hoppas vädret håller i sig!
 
Ha det gott sålänge.
Kram
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lämnar du casper inne ensam medan du går ut? Eller missförstår jag?

Svar: Japp, i hela 2min får han ligga själv. ;) Under kontrollerade former.
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 13:53:00
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Föresten är det spännande att kunna se IP. Du anonym har samma IP som Veronica & Tess som kommenterat här. Antar att det är Sixtens mamma jag pratar med. Varför vara anonym eller byta namn, jag är inte farlig att säga vad man tycker till. :)

2012-06-28 * 17:01:27
URL: http://nikoba.blogg.se
Postat av: LInda

Älskar Susnet ;D Fast man kan se Ip-nummer på blogg.se oxå va? Det kan man inte på blogspot- bara via susnet :)

Svar: Ja eller hur!Jo man ser IP-nummer på varje kommentar nu sen det blev ny version. Så det är ju lätt att se om samma IP skriver. ;)
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 17:20:39
URL: http://luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0