Godmorgon

Jaha, tisdag. Vad händer idag? Ingenting tror jag. Jo jag funderar på att lämna pojkarna hemma ikväll och dra till marieberg och shoppa lite. Har fan ingenting att ha på mig längre nu efter graviditeten. :( Trist men sant och jag SKA få ordning på det. Dessutom börjar allt bli slitet så skulle vilja byta ut garderoben lite. Dessutom köpa promenadskor! Hör och häpna men jag har varit jättesugen på att promenera de sista veckorna, men drar mig för att göra det pga att jag får så jävla ont i ben och fötter. Hoppas ett par bra skor kan råda bot på det.

Har iallafall vaknat till fint väder idag, eller ja.. i skrivande stund försvann solen. haha.. fan. Imorse vid sex när jag var uppe var det så vackert ute! Lite morgondimma, dagg överallt och världens solljus. Så fint. :)

Men hörrni, har ni några tips på varför man mår illa? Alltså har i säkert två veckors tid mått illa från opch till. Riktigt illa! Spelar ingen roll om jag nyss ätit eller är hungrig etc. Mår bra för övrigt liksom. Lite ont i magen ibland. Men inge annat. Graviditet är uteslutet typ.
Några tips?

Men men, nu ska jag roa min goa unge som krälar omkring här vid mina fötter. Ha en bra dag! :)


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Åh vilken härlig bild!

Skönt med lite egentid och shopping. Jag behöver också fylla på garderoben nu inför sommaren, har typ inga sommarkläder :P Men jag tycker det är så trist att shoppa till mig själv, så jag drar mig alltid för det hehe ;)



Ang. illamåendet så har jag ingen aning faktiskt.. :/ Kanske kan vara något som inte riktigt brutit ut än, något virus eller så.. Hm..

2012-06-05 * 10:43:37
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Julle

magkatarr kanske?

2012-06-05 * 15:03:35
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Anonym

Magkatarr, stress ?

Vet inte om du testat, men det finns omeperazol att köpa på apoteket.. ta två om dagen i ca 2v och se om du märker nån skillnad. Ändra dina matvanor till så mild och lättsmält mat som möjligt :) Det kan hjälpa vid dessa symtom.

2012-06-05 * 22:05:11


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0