Första tanden!

Just nu är jag stolt mamma till en liten kille som fått sin första tand! ♥ Åh han kändes så stor helt plötsligt. Han blir ju redan 7 mån på söndag. Blev han inte 6 mån nyss? Älskade unge vad vi älskar dig!
Där har vi nog dessutom förklaringen till varför han varit så kinkig de senaste veckorna och sovit så dåligt de senaste nätterna. Fast vi hade ju dock våra misstankar då vi känt två växande knölar i underkäken nu ett tag. Hihi jag började nästan grina när jag kände tanden. Vilken grej!

Annars då. Ja vi har haft en mysfredag. Vi åkte in till mellringe och köpte en efterlängtad mjukglass som vi tänkt att göra sen i tisdags. ;) Vi smet också in på ICA och köpte grillas kyckling, potatissallad och körsbärstomater som vi nu avnjutit framför TV för att se Lets Dance. Visste knappt vem jag skulle hejja på. Både Anton & Molly var ju så sjukt duktiga. :) Grattis till Anton iallafall!

Under tiden nattade vi Casper i spjälsängen. Det funkar inte att få honom att somna med oss i soffan längre. Han blir så varm av att sova där att det bara forsar svett av honom och han sover oftast skitdåligt där numera. Men idag blev det en perfekt nattning runt halv nio i spjälisen. Dock ville han knappt äta. Suck..

Sen somnade även min älskling. Så jag har legat själv och kikat på tv. Big brother såklart. Haha.. vilken BBnörd jag blivit! Såhär på slutet också.. haha Typiskt.

Men nu har jag precis nattat kaninerna. De sover i samma bur för första gången inatt. Hoppas Lillan håller sig i skinnet. Ingen som vill adoptera henne? Familjen som ville ha henne har inte hört av sig ännu.

Men nu ska jag väl dra mig mot sängen strax. Fullt upp imorgon.
Godnatt. :)


Kommentarer
Postat av: Maria

Oj stor han börjar bli. Cornelia är nästan 11 månader och fortfarande ingen tand på gång ens

Postat av: Julle

Det är ju kul hur löjligt stolt man blir som mamma när barnen lär sig nåt nytt eller får en tand :P Även fast det är saker som varenda unge lär sig :P Haha.

Här har vi SEX!!? Tänder på gång samtidigt :S Huhu. Men då hoppas man ju på att det är överstökat snabbt iaf....



Apropå hästen så har jag oxå sån sjuk hästabstinens. Tänk om man bodde på landet och var rik. Då kunde man ju ha ett gäng hästar.... Suck...

2012-06-02 * 09:41:19
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Jossie

Men åh ja det förklarar ju verkligen hans gnäll och ovilja till att äta. En liten tand, så sött :') Och redan 7 mån, känns som att han föddes för max 3 mån sen eller nåt, hihi :) 7 mån kommer alltid va nåt speciellt för oss då Edvin tog sina första steg då :) De blir stora så snabbt, snart är Casper ingen bebis längre :) Fast jag kallar ofta Edvin för bebis haha. Kram

2012-06-03 * 08:49:09
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0