Familjecentralen mm

Åh vad jag lägtar till sängen! Men jag har en av två knäckpajer i ugnen så den får vänta lite till. Jag & älskling har fixat och donat inför resan ner till halland imorgon. Nu återstår det bara att packa. Ska bli kul så himla roligt att alla vänner där nere! Ser fram emot att sitta i Jonas uterum och äta färskpotatis.
 
Jaha dagen då. Jo jag & Casper for ju till familjecentralen tillsammans med Anna & Mira vid lunch. Trevligt som vanligt och träffade min barnmorska där och växlade några ord. Åh mysigare barnmorska finns inte!
Anna pysslade ihop en tavla med avgjutningarna hon gjort på Miras hand & fot. Jättefint blev det. Jag ska själv få ändan ur vagnen och göra det! :)
Casper som knappt sovit något innan vi åkte till FC var ganska off och blev gnälligare och gnälligare tyvärr. När även Mira började bli trött och gnällig beslöt vi oss för att åka hemåt.
 
När jag lämnat av Anna & Mira hemma hos sig tog jag en extra sväng med bilen för att slippa väcka Casper som behövde sova. Jag åkte bland annat till Glenn och hälsade på honom på jobbet.
 
När han sen kom hem åkte vi till babyproffsen och fick bilbarnstolen monterad på plats. Vi tyckte bruksanvisningarna var väldigt röriga så tyckte de kunde få visa oss första gången så allt blev rätt. Det är en tjänst de erbjuder till dem som köper stol där. Bara så ni vet. :)
Sen drog vi vidare till volvo och köpte solskydd till bilen, och sen slutligen till maxi där vi handlade lite till bilresan.
 
Nu ska första pajen ur ugnen, in med den andra och sen soooova.
Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: LInda

Ååå vad stoor han är! Fining :)

Svar: Haha.. jo han är en stor bebbe. ;)
nikoba.blogg.se

2012-06-21 * 10:11:12
URL: http://luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0