Dagens bravader

Hejhå bloggen.
Jisses vad trött jag är. Vet inte vart det kom ifrån riktigt. Varit full rulle hela eftermiddagen så det kanske beror på det. :)
Var ju iväg med Linda och handlade förut. Först förbi granngården där Linda köpte bur & tillbehör till den kommande kaninen. Sen vidare till IKEA där vi handlade lite smått och gott samt fikade. Casper var såklart med. På bilden nedan är vi på väg in på IKEA. Casper har dille på att försöka äta upp sin napp.
Jag köpte bland annat en förvarningskorg att ha Caspers alla leksaker i istället för att slänga allt i en hög i babygymmet. Så nu ska vi packa ihop gymmet och så får det sparas till bebbe nr.2. :)
 
Efter IKEA åkte vi till grizzly där Linda köpte det sista hon behövde. Linda betalde en sån där laserpekare till katten åt mig. Haha jag dör vad kul det är! Jag är nog ännu mer road som katten. ;D haha.

Jaja, sedan rullade vi hem till Linda för att dumpa av alla grejer hon köpt. Min bil fick agera lite lastutrymme nämligen. ;) Kombi är bra att ha alltså. Hemma hos Linda började vi bygga ihop buren lite smått innan jag var tvungen att åka. Hoppas du fick ihop den gumman? ;)
 
Jag & Casper rullade vidare till Maxi och mötte upp en nyklippt älsklingspappa. Vi gjorde veckohandlingen och for sedan för att hämta mina filmer som kommit från CDON. Köpt hem lite svenkt denna gång i samtycke med älskling. ;) (I Rymden Finns Inga Känslor, Yrrol, Grabben I Graven Bredvid, Solsidan säsong 1 & Se Upp För Dårarna)
När vi kom hem dukade vi upp middag. En grillad kyckling, potatissallad, körsbärstomater och egenodlad sallad. Så gott! = Mätta
 
Nu ska Casper nattas, kaninerna nattas och vi nattas. Vi ska starta en av filmerna tänkte vi. ♥
Godnatt på er.
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0