ARG

Jag är så arg på mig själv. Som låter kilo på kilo komma smygandes. Självförtroendet når väl snart botten alltså..
Inne i en ond cirkel. Motionerar inte = känner mig misslyckad & ful = deppäter = ännu mer ful & misslyckad = ingen ork till att motionera = ännu mer depp = ännu mer småäta = depp = noll ork = äta osv osv osv.. :'(

Buhu.. dags att ta tag i skiten. Men hur finner man motivationen och styrkan? Hjälp.. Vill knappt träffa folk längre för jag SKÄMS så..

Kommentarer
Postat av: Erika

Gumman :(
Vet att detta kanske inte kommer att hjälpa, men säger det ändå. Du är fin som du är!!! <3 <3 <3

Svar: Det duger inte för mig just nu.. måste bli en ändring. På något sätt. Det hjälper ju knappast att gnälla.. men var tvungen att skriva av mig lite. <3
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 00:05:35
URL: http://erikashundliv.blogg.com
Postat av: Alexandra

Tänk inte så det blir inte bättre! Men ett tips jag kan ge är att sätta upp delmål. Typ jag ska gå ner 5 kilo, eller jag ska motionera varje måndag kl. 09. Skriv upp i kalendern vilka dagar du ska röra på dig och gör det! Det blir lättare om man redan bestämt att man ska göra nåt och skrivit upp det! =) Hitta en vän som oxå vill börja motionera! (då kan man tagga varann! Lycka till, allt är möjligt! Och btw du är fin precis som du är!

Svar: Tack för tipsen! :)) Vet så väl att det inte hjälper att gnälla. Men ja, man måste få gnälla lite ibland också. ;)
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 00:11:40
Postat av: Theres

Du e ju as snygg mamma juh!

Svar: Men näe!
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 00:34:00
Postat av: J

Jag som aldrig hållt på att träna och definitivt inte sprungit (det är det tråkigaste i hela världen), har tro det eller ej börjat jogga! Jag fattar det inte själv :) Men jag har gett mig fan på det bara. Och när man är färdig är det så otroligt skönt!!!

Så ge dig bara fan på att du ska göra det! Börja med tex lite övningar hemma inne. Typ när Casper sover sin förmiddags lur gör du dina övningar varje dag. Samt att ni varje dag ger er ut på en ordentlig promenad. Skaffa hund, då måste du ut i ur och skur :)
Jag brukar sätta mig 90 grader mot en vägg när jag borstar tänderna. Och så har jag bett sambon att hjälpa mig genom peppning och tex hjälpa mig med tidtagning.
Runkeeper i telefonen är en bra morot också. Då kan du ta tid när du går/springer och spara det för att sedan jämföra sen :)

Att folk säger att man är fin som man är hjälper inte ett smack när man själv lider av det. Det gör mig själv bara ännu mer frustrerad!!! ;)
Men tyvärr så finns det inget annat alternativ än att ta tag i saken och röra på fläsket.

Lycka till :)

Svar: Jo jag vet! Som du säger det är bara att ut och röra på fläsket! haha.. ;)Tack för jättebra tips, det där med hund kan du väl ta upp med min sambo va? :D och min chef så jag får ha med den till jobbet. ;)

Håller med angående det där "du är fin som du är", det hjälper inte ett dugg faktiskt. Känns bara förnedrande när man själv inte tycker det, trots att det inte är annat än snällt menat. <3

Men åter igen, Tack!
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 10:17:10
URL: http://jochp.blogg.se
Postat av: Mandy, en blogg om glaskonst

Honey! jag känner detsamma :( jag gick ju ner 25 kilo.. från 90 till 65.. nu väger jag 74 och mår piss! ännu mer piss när folk tjatar på att jag måste träna och bla bla. köpte faktiskt tabletter som motverkar sötsuget lite på apoteket igår.. vi kan göra de tsm, att gå ner alltså :) puss

Svar: Åh gumman. :( Ja det kan vi göra!Vad är det för tabletter? puss!
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 10:44:39
URL: http://aspdesign.blogg.se
Postat av: Julle

Motion hjälper inte mkt alls om man ska ner i vikt. Brukar säga att motion tar gram, kosten tar kilon. Magiska piller hjälper inte heller. Jag gick ner 14 kg på drygt 2 månader och kom i mina gamla jeans igen. Utan att röra på mig! Självklart är det fortfarande viktigt att röra på sig för att må bra. Det gör jag nu massor när jag inte väger för mkt och orkar! Jag som knappt sprungit till bussen förut orkar plötsligt springa flera km, gymma etc och ändå ha ork över till en massa annat. Kolla in min matblogg för recept å hjälp på traven. Läs gärna "ät dig ner i vikt" av sten sture skalderman och "fettskrämd" av lars-erik litsfelt. Kolla in www.kostdoktorn.se också :)

Kram å lycka till/pygmepuff www.jullesmat.wordpress.com

Svar: Haha ja du har så rätt. Nu äter jag & Glenn redan rätt bra. Bara mängden som behöver justeras, samt ta bort alla småkakor och andra onyttigheter! ;) Men tack för tipsen! :D
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 12:30:29
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Mandy, en blogg om glaskonst

De heter liposinol.. de finns en annan på D hehe. min är mot sötsuget och den andra mot aptipen :) min bror provar den andra just nu med. de kostar lite men man vet ju aldrig, de kanske hjälper..

Svar: Okej. :)
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 17:33:04
URL: http://aspdesign.blogg.se
Postat av: Julle

Tyvärr blir man inte av med sötsuget när man drar ner portionerna, snarare tvärtom eftersom du kommer bli hungrigare och därför mer sugen. Enda som funkar är att skippa bröd, pasta, ris, potatis och frukt. Käka fågel/fisk/kött/ägg, mejerier, nötter, bär och ovanjordsgrönsaker så kommer kilona trilla av i ett naffs och sötsuget försvinner som ett brev på posten :)

Svar: Har klarat av förr att gå ned genom att ta bort allt godis, dricka, fikabröd osv utan att ändra på maten. Men åt bara tills jag var mätt, inget utöver det. Sen rask promenad minst 45min varje dag. Gick ned ca15kg på 2-3mån. :) Woho..Vill inte ta bort pasta osv, men håller mig till fullkorn. Bröd äter jag knappt så.

Jag har främst upplevt att sötsuget försvinner när man helt enkelt ger fan i det tillräckligt länge. :)
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 19:54:13
URL: http://jullets.wordpress.com
Postat av: Mandy, en blogg om glaskonst

värt ett försök! men from nu äter vi inget socker alls ;) behöver vi pepp så smsar i till varandra? kanske är lättare att ha någon som man lixom inte träffat och kan relatera till?

Svar: Kan vi starta på måndag? haha.. eller söndag! xD Ska nämligen på 30årsfest på lördag. :O Sms;a mig, har inte kvar ditt nummer sen jag bytte tele.. :(
nikoba.blogg.se

2012-06-28 * 23:30:04
URL: http://aspdesign.blogg.se
Postat av: Mandy, en blogg om glaskonst

jag har visserligen startat men fuskat igår så ja. måndag :)
rekommenderar de där sötsug tabletterna.. antingen har min hjärna lurat kroppen att jag inte behöver socker eller så hjälper de :)

Svar: Låter bra ;)
nikoba.blogg.se

2012-06-30 * 10:30:03
URL: http://aspdesign.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0