We going up up up

Imorse överaskade Casper mig med att helt utan förvarning ställa sig upp i spjälsängen, som om han aldrig gjort annat. Han har inte visat ett enda tecken på det innan och nu bara poff, så stod han där. Snopen mamma.
Jag hade väl mina misstankar om att det inte skulle dröja så länge till, eftersom han försöker klättra överallt nu, men det var ändå lite otippat. ;) Vaknade gjorde jag iallafall!
Försök nr.2 gick lite sämre, då släppte han taget och flög ned i sängen och slog i huvudet. Ajaj, fast han vart inte direkt ledsen för det när han fick komma upp och gosa med mamma. ♥
 
Nu på förmiddagen har vi ätit frukost och sen suttit på köksgolvet och lekt. Klar favorit är att klänga på mamma just nu. :)
Försökte få honom att härma mig lite med att lipa osv, men han tokvägrar. Är det normalt att barn inte härmas i 8mån-åldern?
 
När plutten blev trött la vi oss i gästsängen, och han somnade så sött intill mig. Såna stunder är så mysiga. När han är så där nöjdtrött och inte behöver skrika i 5-10min innan i ren trots.
Hade förresten en kalasnattning igår! Han slocknade klockrent vid 7 och sov ända till 7 imorse. Jätteskönt nu efter de svåra kvällarna som varit resten av veckan. :) Om bara jag kan vara lite vettigare och inte ligga i sängen och titta på film till 1 på nätterna. ;) Då kanske man borde bli lite piggare. hehe
 
Jaha på schemat idag står det att städa här hemma då vi får gäster i helgen. Glenns mamma och bror Jonas. :)
När älskling sen kommer hem drar jag en stund till jobbet tillsammans med Linda för lite fotografering och kanske en promenad med prat om fröken Linda vill. :) Ska gosa med hennes kanin också, känna på magen om det blir några bebisar snart!
 
Hörs senare!
Sista dagen i frågestunden!  → Klicka här för att ställa en fråga.
 
/Uppåt mamma
 

Kommentarer
Postat av: LInda

Han är så fin! Gud tänk om Linus kunde sova på nätterna :(

Svar: Aw tack. Lika fin som din gullunge!Det kommer nog ska du se. :( Kämpa på! Provande du ersättning?
nikoba.blogg.se

2012-07-13 * 11:45:45
URL: http://luckylady.se
Postat av: Jessica

Härliga barn haha = ) Ni kan få städa här hemma också om du vill. =)

Svar: Haha nejtack. Vi har så det räcker och blir över. ;)
nikoba.blogg.se

2012-07-13 * 12:40:02
URL: http://www.trollfamiljen.se
Postat av: LInda

Nja vi ger gröt på kvällen+ammar men upplever ingen förbättring. Men får nog gå över till ersättning för jag tror mjölkproduktionen har minskat eftersom det går ca 4-5 h mellan amningarna ibland och på natten 7-8 timmar nån enstaka gång men änsålänge verkar han nöjd på det lilla jag har. åh det är så svårt att veta vad som blir bäst.. :/ förresten! :P på tal om Ica Basic - det enda som e bra är deras torra tvättservetter tycker ja :D

Svar: Vi gav också gröt på kvällen idag. Då somnade Casper skitdåligt! Fick då höra av någon att det är bättre med något i flytande form välling/ersättning eftersom de då tuttar samtidigt = gör dem lugnare. Kanske det som felar för er också? Tråkigt att mjölken börjar sina. Men det blir kanske lätt så vid denna åldern? Har flera stycken som upplevde samma sak nämligen.

Ja precis, och ica basics våtservetter funkar också helt okej. :)
nikoba.blogg.se

2012-07-13 * 14:40:34
URL: http://luckylady.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0