Semester

Jag får börja med att ursäkta den dåliga uppdateringen i helgen. Inte haft tid eller ork till att blogga. Jag har istället umgåtts med familjen. :) Igår trotsade vi mulet väder och åkte ut i kilsbergen och fikade vid en sjö. Jag passade på att plocka blåbär som jag fryst in. :) Efter fikat åkte vid runt och kikade lite varstans här i omgivningarna. Allt från kvinnerstaskolan till norrgården. Enligt mig en jättemysig eftermiddag!
 
Men nu har de åkt hem, svärmor och farbror Jonas.
Älskling, jag & Casper har vart till marieberg och handlat 5L jordgubbar som också ska frysas in inför vintern samt köpt lite saker på Ikea. Bland annat en ny stekpanna. :)
 
Just ja, nu har älskling semester! Han lät mig få ha sovmorgon imorse. När hade jag det sist tro? Hm.. typ i april? haha. Det är i vilket fall som helst underbart att få ha honom hemma några veckor. :)
Nu gäller det bara för mig att komma ihåg att ringa försäkringskassan och anmäla min semester också.
 
Nu har vi precis ätit kvällsmat. Fick för mig att väga mig efteråt. Till min stora förvåning visar vågen -4kg redan. Efter bara två veckor. Det känns för jävla bra alltså. Peppande om inte annat. Jag som börjat känna av värsta svackan nu i helgen men nu hamnade jag högt upp på peppskalan. Jag grejar det här!
 
Nu ska jag natta Casper. Han är sååå trött. Det tar bra nu om dagarna när han inte gör annat än att krypa och ställa sig mot allt han kommer åt. Vi har inte en lugn stund. ;)
Sen ska jag och älskling mysa.
Godnatt!
 

Kommentarer
Postat av: Carro

KUL! :D
fortsätt kämpa :D hejja hejja!

Svar: Tack! :'D
nikoba.blogg.se

2012-07-16 * 22:17:44
URL: http://whyevenbother.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0