Malin & Björn på besök

Sitter här proppmätt. Svullat i min en kebabtallrrik så känner mig lagom fet. Suck. Jaja det är ju fredag. :/ Hm..
Haft en härlig dag iallfall.
Jag & lillfisen har slappat hela dagen. Legat och tittat på film, gosat i sängen och busat en hel del. :) Blev också bad för lilleman framåt eftermiddagen. Vad han tycker det är roligt! Så skönt att vi fått en unge som tycker om vatten. Hör ju om dem som har ett rent helvete att bada sina små då de tycker det är obehagligt.
 Vid sextiden kom Malin & hennes Björn på besök. Lärde känna Björn och pratade gamla minnen. Saknat min Malin! Nu hoppas jag vi kan få till en tacokväll eller något snart så vi kan ses lite längre!
Lycka till med tentan imorgon! :)

Som sagt nu ikväll blev det svull med älsklingen min. Just nu ligger han, Casper och Smirre uppe i soffan och snarkar. Precis som vanligt. ;) hihi ♥
Ska strax gå upp och få liv i dem så vi kan göra oss iordning och krypa ned i sängen istället. Tänkte tända lite ljus och starta en film där istället för i vardagsrummet. Det blåser ju som tusan så lika bra att förbereda för strömavbrott.

Imorgon kommer det mer folk hit. :) Jag ska ju ha mitt födelsedagsfika då. Vi blir inte så många eftersom många är bokade på annat tyvärr. Men det gör inget, glad för er som kommer. ♥
Ska bara komma på vad jag ska bjuda på. :D Måste handla imorgon förmiddag! :)

Godnatt på er!
Kram ♥


Kommentarer
Postat av: Marika

Noah älskar också att bada! Så fort man tar upp han så börjar han gallskrika! Haha!! Å i vattnet plaskar han som bara den och leker med sina leksaker :) Funderar på att åka till badhuset med han :)

2012-01-14 * 14:18:17
URL: http://mahrikad.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0