Gårdagen

Nej igår hade jag ingen lust alls att blogga. Kan inte riktigt svara på varför. Var lite låg under kvällen bara. Mycket tankar som vivlade upp. Som älskling säger. "Du tänker för mycket". Oh ja, det gör jag nog. Men ibland är det svårt att stänga av. Men men. :)

Igår så var jag iväg till Linda & fotade henne & Storm. Det kändes jätteskumt att möta honom igen efter flera år. Så mycket minnen. Men han var sig lik. Skutthäst! ♥ Han & Linda är så fina ihop.
Tyvärr hann det skymma rätt mycket på slutet så bilderna blev ju inte kalasbra direkt. Dessutom var Storm överenergisk då det mutades med godis i början. ;) Tokhäst! Men några bilder fick vi väl till. Linda har lånat minneskortet så har inte sett hela resultatet. ;) Men vill ni se lite bilder så klicka in på Lindas blogg. » Corellii.blogg.se

Efter att vi vart hos Storm åkte vi förbi jobbet. Passade på att gå in och kika lite. :) Åh vad jag saknar! Men tycker det såg jättebra ut. :) Smågrisarna i BB var kanonfina så Linda ska ha allt beröm där. :) Jättekul!
Tyckte överlag att suggorna såg mycket frächare ut i hela kedjan än vad de gjort förut. Så allt är ju verkligen på väg åt rätt håll. Kliar i fingrarna att få hugga tag igen nästa höst! :)

När jag sen kom hem var det bara att vända i dörren. Veckohandling. Vi åkte till maxi som vanligt och handlade. Casper var vaken en stor del av hela shoppingen och satt nöjt och kika sig omkring. Duktiga bebis. ♥
Senare på kvällen åt vi tacos och kollade på Wallander. En mysig kväll med mina älskade killar helt enkelt.

Ha det så länge!


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0