Dagen & Gårdagen

Ah vilken mysig dag jag haft, eller jag har rättare sagt! :) ♥ Jag tog Casper själv inatt så hjärtat fick sova ut, i gengäld fick jag sova ut under förmiddagen istället. Så skönt! Så både han & jag känner superpigga idag. :) Underbart!
Vi har pysslat runt här hemma, kärlekat oss och njutit av vår underbara unge. ♥ Han har lehat i babygymmet lite idag, och han var såå nära att greppa tag i en figur! Första gången vi såg honom fokusera och verkligen försöka ta tag! Vad stolt jag blev. :') Tror vår bvc-tant har rätt i att han inom en månad börjat greppa. Hihi vi får väl se :'D
När jag var upp en sväng imorse för att mata Casper så var det ingen snö, men när jag sen vaknade till igen vaknade jag av en helt annan syn utanför fönstret. :D

Jag & älskling har också byggt ihop en byrå från IKEA. Äntligen! Den har stått ute i pannrummet allt för länge nu. ;) I dne är det tänkt att vi ska förvara sängkläder och lillens kläder. Det behövs vill jag lova. Ska sätta mig ned och rensa alla kläder imorgon. Ta bort alla kläder i stl.50 som är på tok för smått nu. Snart kan han nog ha stl. 62. Det handlar nog bara om någon vecka eller två. :) Han växer så det knakar!

Igår blev det inget bloggande som ni ser. Hade ju finbesök av diverse härliga människor för att fira att jag blivit 22år. :) Var inge speciellt igentligen. :) Vi satt ned och prata och fika.
Fick äntligen träffa Ida ♥ ! Var över 2månader sen vi såg varandra! ♥ Jag fick en jätteläcker halsduk & mössa av henne. Enkelt och fint! Tack! Casper fick dessutom ett stort vovvegosedjur. :')
Sen var såklart fina Linda här, hon stannade långt in på natten. hihi ;) . :) Linda har förresten börjat blogga igen. Jag tycker ni ska ta och kika in på hennes blogg som jag tycker är superkul att läsa, när hon väl sätter fart och bloggar. ;) Den hittar ni HÄR.

Efter en stund kom Jossie & hennes lilla familj hit. Deras söta lilla Edvin sprang runt och stal uppmärksamhet resten av kvällen. Världens charmtroll! Vi fick en kasse med ingredienser för att göra lyxbaguetter som vi kunde ha till frukost. Skitbra! Dock blev det en lyxlunch istället eftersom jag sov så länge. ;) Verkligen uppskattat! Casper fick en bitleksak. Perfa, då vi inte har så mycket sånt ännu. :)

Sist men inte minst tittade min & Lindas kollega Theresa & hennes Eddie förbi en snabbis. Blev såklart jobbprat. ;)
Av henne fick jag en scrapbook. Alltid velat hålla på med sånt. Hoppas jag kan ta mig tid för det. :D
Jag vill tacka för en mysig kväll! Var härligt och bara sitta ned och prata. :)

Imorgon bär det av mot veterinären på eftermiddagen med Smirre. Hoppas jag hittar dit. :/ Jag ska dra med mig Linda, så kan vi virra runt tillsammans i Frövi. ;) Haha
Nu ikväll nalkas det tacos & TVmys!
Kram ♥


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0