18 Januari

Då var även denna dag snart till ända. Det regnar ute. Jag som trodde det skulle komma snö. :( Men inte då. Jag & älskling hade tänkt oss en promenad tillsammans efter att julen städats ut. Nej det blev inte gjort igår. ;)
Men nu vet jag inte om vi är så sugna på att gå. Hm.. mörkt kallt och regn. Inte lockande. Tur att jag fick min promenix vid lunch ändå. :)
Fjärde dagen utan småätande och socker! Känner mig så duktig! :)
Skulle dock vara kul att ha någon att gå med. Roligare att ha någon att bubbla med.

Har fotograferat Casper idag också till några tackkort jag skulle fixa med i photoshop. :) Blev superbra!

Till middag idag blev det rödspätta. Andra gången i mitt liv jag panerar fisk. ;) Bra blev det! Gjorde en god dill/citronsås till. Mums! Hade jag inte bantat hade jag ätit dubbelt så mycket minst. hihi Men nu är det strikta portioner som gäller.

Imorgon ska jag ev. träffa syster. Annars tar jag mig en tripp till askersund kanske. Jag måste hämta mina kaninhinder jag sålt. :)
Suttit och spånat lite om Lillans parning. Vart tusan ska jag göra av Stampe? Man bör ju sära på dem. Hm, någon som skulle vilja ha honom några månader? :) Jättesnäll är han! Allt medföljer som kan tänkas behövas.
Hoppas bara jag får ihop dem sen. ;)

Nej nu ska jag gå och hjälpa hjärtat mitt. Casper sover, men lär vakna strax och vara hungrig. Han ska nog få sig ett bad lite senare. Om det nu inte blir promenad. :)
Kram


Kommentarer
Postat av: suzette

När jag dyker upp får vi ta en lång promenad, jag försöker ju också gå ner i vikt :)

2012-01-18 * 20:04:22
URL: http://dreamingdogs.se
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Svar; Ja det låter toppen! :D

2012-01-18 * 20:22:13
URL: http://nikoba.blogg.se/
Postat av: Erika

Sa Stampe vara ute eller inne? Kan inte ha honom inne, men om det finns en utebur till honom så kan jag ta honom så länge :) Om sambon går med på det förstås ;)

2012-01-18 * 22:02:58
URL: http://erikashundliv.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0