Lite om allt

 
Hallå allesammans. Nu var det ett tag sen jag skrev, eller ja rättare sagt en vecka. En evighet i bloggvärlden. Dagarna går åt till så mycket annat, och i kombination med att jag inte har någon direkt skrivlust just nu så blir det glest mellan inlägget. Jag kommer säkerkligen om några månader blicka tillbaka i bloggen och bli arg på mig själv för att jag inte uppdaterat den. Det är så mycket detaljer som glöms bort men som är så roliga att gå tillbaka till här i bloggen.
 
Men som sagt, nu kommer det är liten resumé på vad vi hittat på den senaste veckan. Ni får väl glo på lite bilder också. ;) hehe Jag har precis gjort rent kaninburarna så nu kan jag unna mig en stund vid datorn innan Casper vaknar. :)

Vart ska jag börja? Ja förra tisdagen var vi ju på skinkprovning. 12skinkor provsmakades av en massa grismänniskor och tillsammans utsåg vi Scan Ekologiska Julskinka till vinnare. Snopet att en ekologisk vann faktiskt. Men den vann med häst(gris)längder. :) Casper var hemma med mormor och morfar som var så snälla och satt barnvakt.
 
För min del var det jobb sen resten av veckan. Det rullar på och det är verkligen skitkul men har haft en del bekymmer tyvärr. Både med en krånglande foderanläggning samt lite annat smått och gott. Inte kul! Men nu har jag kontaktat veterinär för utredning!
 
Jag själv har också haft bekymmer med stora utslag på axlar & bröst. De började som små torra fläckar i sommras men nu de senaste veckorna växte de till tredubbel storlek och började klia. Kontaktade 1177 som misstänkte ringorm. Så nu efter en veckas behandling så är utslagen nästan borta. Fantastiskt skönt!
 
Casper växer så det knakar. Två kindtänder har ploppat upp och gett oss en väldigt kinkig unge imellanåt. Men mellan varven är han världens goaste. Han kommer på nya saker varje dag. Som att klättra upp på saker osv. ;) Full fart här hemma som vanligt med andra ord. Idag var han så rolig! Han halkade på en leksak och for på rygg. Jag trodde han skulle bli jätteledsen men han låg kvar och liksom funderande en stund innan han for upp på fötter igen för att seda gå runt och fejkramla. haha jag höll på att skratta ihjäl mig för att han såg så rolig ut, vilket ledde till ännu fler pajastrick från honom. hihi Tokiga unge!
Vi har också insett att Casper älskar mandariner. Han blir helt salig när han får små klyftor att smaska på. hihi
 
Ja så närmar sig ju julen också. Men stormsteg! De flesta julklappar är inhandlade. På nätet faktiskt. ;) Vi ska in till marieberg ikväll för att handla det sista bara, då vi ska lämna in bilen för service också. :) Blä vad jag hatar att julhandla. Så sjukt mycket folk..
Ja och så hade jag stora förhoppningar om en vit jul iår. Fy fasen vad fint det varit med -10 och rimfrost! Men nu håller ju allt på att töa bort. I Halland där vi ska fira vår jul iår är allt borta. :( Så himla typiskt! Ber till vädergudarna att det åtminstonde kan vara minusgrader på jul. Är det vinter SKA det vara snö och kallt. Hur jäkla jobbigt det är kan vara.
 
Sist men inte minst så måste jag berätta att jag & Glenn var på julbord igår på Olshammarsgården. Barnfritt så mina underbara föräldrar ställde upp som barnvakt ännu en gång. Tack!!
Julmaten var fantastisk god och jag & Glenn har inte varit hungriga på hela dagen. ;) haha Så mysigt att komma iväg ensamma bara vi två. Det var jättelänge sen! ♥ Min fina Glenn, vad vore jag utan dig? Tack för att jag får ha dig i mitt liv. Jag älskar dig så mycket!
 
Oj vad text det blev nu. Nackdelen med att blogga såhär sällan. Det blir så mycket att ta upp. Men nu ska jag ge mig. Casper och jag ska sätta oss och äta lite mellis innan pappa Glenn kommer hem. Ja han hann vakna under tiden jag skrev. ;)
 
Hoppas ni alla har det bra där ute. Jag ber om ursäkt för att jag varit vädligt inaktiv på era bloggar. Jag ska försöka sätta mig ned och läsa ikapp lite någon dag. Kram på er.
 

Kommentarer
Postat av: Erika

Men du, om du hade ringorm så kan det ju faktiskt vara det som stampe har ändå? Bara en tanke som slog mig. Det smittas ju emellan människa-djur.

Svar: Jo jag vet, men enligt 1177 smittades det inte via kanin. :/ Dessutom har ju han inga ringar utan bara stora fläckar. Som för övrigt börjat växa ut igen. >.< Hel skumt! Börjar nästan tro att det var stress..
nikoba.blogg.se

2012-12-17 * 15:36:33
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: Erika

Okej, ja men skönt att det börjar bli bättre.
Men det kanske det var om kaninerna inte riktigt var sams i början..

2012-12-17 * 18:25:17
URL: http://erikashundliv.blogg.se
Postat av: julle

får testa ekologisk skinka i år då :) Själv tycker jag iaf att det är jättestor skillnad på ägg och ekologiska ägg tex. Tycker så synd om hönsen så köper alltid ekologiskt. Lite dyrare med kött dock :/

2012-12-17 * 20:23:51
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0