Jobbar för fullt i snöstormen

Hallå allesammans. Eller har ni snöat bort totalt? Det är ju helt galet där ute. Färden hem och från jobbet idag var inte rolig! Trodde jag skulle fara i diket mer än en gång om man säger så.
Tanken var ju att jag & chefen skulle fara på suggringsmöte + julbord idag under eftermiddagen. Men efter skräckfärden hem för att duscha & byta om valde jag att avstå. Jag ville inte riskera mitt liv, inte heller att bli sittandes i en bilkö i timmar. Tackar för en förstående chef! Har istället myst med mina pojkar hela eftermiddagen. ♥
 
Så ja, nu jobbar man igen då. Jag är så himla mörbultad!  Min träningsvärk har träningsvärk så att säga. hahaMen fan rent ut sagt vad kul det är att vara igång igen! I måndags var jag helt slut mentalt efter alla nya intryck men de senaste dagarna har det rullat på jättebra. Har redan jobbat in lite rutiner osv. Det blev ju lite tokigt då min blivande arbetskollega valde att sluta så jag blev helt själv nu. Så det är ju lite att ta tag i. Mycket som är efter osv. Men det blir bättre och bättre! :D  Chefen tar slaktsvinen så länge så jag kan fokusera helt på suggor & smågrisar.
 
Behöver jag säga att jag redan trivs? ;) Har dock vaknat till verkligheten att det inte är alla besättningar som har rakningsfria bb-stall. hehe.. Och boxarna är en aningen mer tungjobbade än på norrgården. Men men, bara jag får jobba in en teknik och lite muskler så blir det skitbra! :D Eller ska jag säga RENTbra? ;)
 
Men nu ska jag laga lite kvällsmat. Kycklinglår penslade med brynt smör och kryddor med ris & sås till. Mumma!
När Casper blivit nattad ska jag ta min karl och krypa ned i soffan med lite tända ljus och glo på bonde söker fru. Efter det är det greys för min del. Fantastiskt!
 
Nyheter med Casper är att han fått sin nionde tand nu. En kindtand som brytit fram. :) Annars knatar han omkring här hemma och ställer till oreda för pappa som inte gör annat än att plocka efter vår son. hihi ;) Saknar honom så mycket på dagarna! Såklart Glenn också. ;) (Puss på dig älskling)
Älskar känslan nu när man kommer hem från jobbet och han möter än i hallen med utsträckta armar och säger "heeyjjheeyjj". Älskade unge! ♥
 
Imorgon bitti blir det spännande att se om jag kommer till jobbet eller om broby bara är en enda stor snödriva. ;)
// Emma
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Härligt att du trivs på jobbet. Bra att du avstod från att åka i detta busväder. Kram.

2012-12-05 * 18:09:47
Postat av: Annika

Vilka söta grisar!

2012-12-09 * 12:04:49
URL: http://thehugbunny.blogg.se


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0