Överaskade

Blää jag sitter med huvudvärk, svullna bihålor och ond hals. Som för övrigt kom från ingenstans. :( Fan! Håll tummarna för att jag absolut inte blir sjuk imorgon, för då ska jag till fina Johanna. Vägrar bli sjuk.. Hur kan sånt här komma på bara några timmar? Bara känt av lite huvudvärk under eftermiddagen, inget annat och så nu bara pang! :(
 
Men jag har haft en bra dag iallafall. :)
Jag och Casper åkte och överaska mormor & morfar. De blev så glada så. Vi träffade även syster Lotta, Anders och en vän vid namn Christin också. :D Himla trevligt. :)
 
Mamma & jag tog oss en promenad på en timme efter lite eftermiddagsfika. Det var jätteskönt! Fast det får jag väl äta upp nu om jag bli sjuk. :/ Men men, det kändes bra då iallafall.
 
Efter att ha busat där hemma med en jätteglad liten Casper så åt vi en god pastasås mamma bjöd på. Sen var det dags att rulla hemåt där jag möttes av en älskling som klippt gräset. :) De hade inte kunnat tröska så han hade fixat här hemma istället. Duktiga han. ♥
På väegn hem pratade jag en stund med bästa Linda också. :))
 
Men nu ska jag gå och duscha, och sen sova. Än en gång, hålla tummarna för att jag slipper bli förkyld!  Iallafall att det kan vänta tills på onsdag!
Godnatt.
 
/sjukling..

Kommentarer
Postat av: julle

Urs då! Krya på sig :)

Svar: Tack! :)
nikoba.blogg.se

2012-08-28 * 11:09:24
URL: http://jullets.wordpress.com


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0