Ontimagen AB

Jävla morgon..
Vaknade med magont. Vet inte vad det är. Det gör ont nedanför revbenen och strålar bak i ryggen då och då. Jag & Glenn funderade på om jag druckit för dåligt och att det är njurarna som mår lite krassligt. Det är något Glenn känner av ibland nämligen. Så jag sitter här och pimplar vatten i hopp om att det ska bli bättre.
 
Sen hade Casper skitit ned sig när vi gick upp. Eller ja morgonlasset var så stort att det gått igenom blöjan så hela pyamasen var dränkt. Mysigt? Nej. Så honom hävde jag in i duschen. Perfekt aktivitet när man har ont i magen. Tro mig. :(
När han var duschat så klädde jag på honom, 2min senare hade blöjan läckt igen! Men denna gång kiss. Så det var bara att byta om igen på honom.. Seriöst vad är det här för en dag? Fredag den 13.e??
 
Sen nu vid frukost så blev han jätteledsen efter några skedar gröt. Vet inte om det gjorde ont i tänderna eller om han har ont i halsen. Han hostade nämligen som fan imorse så det kanske är en förkylnig på g. :(
 
Så ja, vad har denna underbara dag mer att erbjuda för roligt?
Det är knappt att jag vågar ta reda på det.
 
/ klagomål

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh vad tråkigt att du mår dåligt. Jaghoppas det har gått över och att dagen blir bra i alla fall. Förresten vilken sötnos Casper är!

Svar: Ja det är världelöst! :( Tack! <3Tack fina du. :)))
nikoba.blogg.se

2012-08-24 * 11:15:33
URL: http://goingsmaller.blogg.se/
Postat av: Theres

Förstår dig! Ushe, vilken start på dagen, meeen förhoppningsvis kan det bara bli bättre nu! Kram

2012-08-24 * 13:11:46


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0