Höstkänsla

Vilken höstkänsla jag vaknat med idag. Eller ja, jag vaknade av att det spöregna ute, som såklart växkte unge. ;) Sidodär 10 i sju eller något. Glodde på film till klockan halv två inatt så jag är lite seg. ;) Jag gjorde ett tappart försök att få honom till att somna om hos mig i vår säng. Men icke.. ;)
 
Men ja det är höst ute idag. Blåser kallt, löv yr på gårdsplanen och grannen plöjer.
Casper är på himla bra humör iallafall. Tänker tillbaka för typ två veckor sen när han var grinig mest hela tiden. Det måste ha varit tänderna för nu har framtänderna kommit fram. :) Det är så lätt och roligt att vara hemma såna perioder när han mår bra. Han kan sitta och pyssla själv så jag får lite tid till annat än att sitta på golvet och trösta.
 
Har ni märkt att jag skriver unge nu istället för bebis? Haha, det börjar nämligen kännas så fel att säga bebis. Han börjar ju bli så himla stor nu. Älskade unge. ♥
 
Men nu är det snart dags för ploppis att sova middag, och jag ska försöka få till någon lunch. Skulle vilja fixa någon god sallad eller något bara då vi ska äta pannkakor ikväll. Det kostar ju mycket kalorier så skulle vilja spara lite på lunchen. Hm, kycklingsallad kanske? Har lite potatis att steka till älskling också. Tål att tänkas på!
 
/ Emma
 

Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0