Ny början

Idag var det första dagen jag var ensam hemma med lillen eftersom älslkling började jobba igen. Det har gått bra. Vi har mest sovit. Jag längtar så tills man får in lite mer rutiner! :)

Fortfarande så ledsen över ammningen. Jag har mjölk i tuttarna men nu har han börjat suga dåligt. Bortskämd med flaskan antar jag. Vi ska åka och köpa en bröstpump nu ikväll. Det är så himla deppigt. Inget blev som jag tänkt med ammningen. Vill också kunna skryta om hur bra min bebis ökar i vikt tack vare mig, känna att han blir nöjd och belåten bara genom mig. Jag blir så ledsen. :(
Men tack för allt stöd av er där ute. <3

Men jag får tänka att det är lillens välbefinnande som räknas. Han verkar nöjd och glad. Förhoppningsvis har han ökat i vikt när vi ska in till bvc på måndag. Annars går jag i bitar!
Tro mig, det är inte lite sömn eller blöjbyten som är stressen i mitt liv just nu. Det är ammningen!

Appropå sömn så får vi sova helt okej om nätterna. :) Casper vaknar med 3-4h intervall på nätterna och vill ha mat och blöjbyte. Får jag bara sova en stund på dagen så går det jättebra att klara av allt. Vi jobbar på att få honom att sova i sin säng bara. Sakta men säkert börjar det gå. ;) Tips någon?

Just nu så försöker vi få en kinkig lillkille att sova så vi kan få hoppa i duschen, därefter ska vi äta lite för att sedan åka och veckohandla.

Så det var väl lite från mig.
Åter igen tack för alla fina ord.


Kommentarer
Postat av: Elliotts mamma

Har du provat amningsnapp? Den första månaden hade min son svårt att ta bröstet, men på bb rekommenderade dom just en sån. (Största storleken på napp, finns på apoteket) Så första månaden körde vi på det och gav bröstet lite emellanåt så han fick prova lite. Och nu har han tagit bara bröstet i tre månader :) Ni kan ju försöka med det om ni inte redan har gjort det vill säga. Har du mjölk så måste han ju bara lära sig hur han får ut den då det skiljer sig i sugtekniken mot nappflaska. Du ska vara stolt över att du kämpar på så bra och iaf försöker det Du kan. ;)

2011-11-18 * 18:48:39
Postat av: Lovisa

Nej men gudars va fint kort på er! :''D <3



Rutinerna kommer snart ska du se gumman :) bra kämpat!

Kraam!

2011-11-18 * 21:35:22
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Erika

Du är en bra mamma Emma, bara att du inte har gett upp visar hur duktig du är!

Han är nöjd för att du gör honom nöjd <3

2011-11-19 * 10:53:59
URL: http://erikashundliv.blogg.se/
Postat av: T H E F L I N T G I R L

Haha, sötaste fotot ju! är det en liten gäspning? ^^

2011-11-20 * 16:37:22
URL: http://theflintgirl.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0