Mammamys

Idag vill jag först och främst tacka Sandra & hennes Ludwig för en jättetrevlig stund! Åh det var så mysigt att sitta och prata bebis med någon som har småbarn nu. Hoppas du hade det lika mysigt som jag och vill ses igen!
Hihi helt galet att Casper ska bli så där stor, och ännu större tillomed. Hihi Längtar så till första skrattet. :')

På eftermiddagen for jag & älskling in till Örebro, närmare bestämt socialförvaltningen där vi kriit under faderskapsbevis och delad vårdnad osv. Casper var så lugn och snäll. :) Charmade en hel del tanter minsann. ;) Hihi

Nu på kvällen lagade jag fisksoppa som älskling så gärna ville ha, sen har det art tv-tittande med soande bebis på magen. Mys! Onsdagar är bra tv-dagar. Först Halv Åtta Hos Mig, sen Bonde Söker Fru och sen Greys Anatomy. Nej jag är inte nördig. ;)

Vill också tacka min kära mamma, och Caspers mormor för de jättefina klädera vi fick igår när jag var hemma i sänna. <3 Hade en jättetrevlig dag där borta med mycket prat om bebisar såklart. :):)

Uppdatering om Caspers utslag. Osäker på om det är skorv då det vandrat ned i hela ansiktet och börjar gå neråt halsen. Hm.. ser jättehemskt ut. Skönt att vi ska till bcv imorgon så de kan utreda vad det kan vara. Hoppas det inte är någon allergi!
Tusen tack ni mammor som gett tips och råd om vad det kan vara.

Kram!


*Casper laddar för avfärd mot veckohandling i söndags*


Kommentarer
Postat av: Sandra Och Ludwig

Tack så jätte mycket själv Emma! Det var verkligen jätte kul att ses och mysigtatt prata av sig lite. självklart vill vi ses igen! Tack för en liten stund med bebis gos också, så fin är han lilla casper. Hoppas att ni kan få svar på utslagen imorn, det är säkerligen inget konstigt, håller tummarna. Kramar från oss :)

2011-11-30 * 22:47:55


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0