Höstpromenad

Nyss kommit in och landat efter en timmes promenad med barnvagnen. Casper sov så fint hela vägen. Mammas hjärta. <3 Mitt stora hjärta jobbade, annars hade det varit mysigt att gå tillsammans som när han var ledig. Hoppas på att vädret är fint i helgen så kanske det kan bli en promenad då. :)

Det är så fruktansvärt trist ute nu. Jag vill ha snö och minusgrader. En riktig vinter. Jag älskar att vi haft massa jobbig snö och iskallt de senaste åren. Det är ju så det ska vara. :) Inte som nu när det är grått & ruggigt, och all denna jävla lera. Allt är skitigt. Blä! Nej ge mig frost, tjäle och snö tack. :)

Idag blir förresten Casper tre veckor gammal. Älskade skruttunge. Känns som det var evigheter sen jag låg och kämpa med att få ut honom.
Ju längre tiden går, desto mindre skrämmande känns det att gå igenom det en gång till i framtiden. :) Var lite tveksam först faktiskt. ;) Men, det ska dröja x antal år först.

Idag har jag & Casper mest slöat. Börjar bli segt här hemma. Snart redo att ge mig ut ensam med honom tror jag. Om någon där ute vill hälsa på så får ni jättegärna höra av er. Knappt någon som bett om det. hehe Vi är inte farliga. ;)

Nu ska jag försöka få tid för en dusch innan maten. Absolut blank i huvudet vad jag ska bjuda min älskling på idag. Hm.. Men jag är jättesugen på ris. Så ska försöka komma på något att ha till det tror jag :)

Over and Out.
// Mamma Emma


Kommentarer
Postat av: Agnes

Alltså, vet inte om man får vara sådär söt!! Måste brås på mamma!

2011-11-24 * 22:38:14
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Jag vågade mig ut med Edvin när han var 4 veckor tror jag och det gick så bra så :) Då gjorde jag gipsavgjutnigar på hans hand och fot på Varberga familjecentral. Det kan jag verkligen rekommendera dig att göra! Det blev så fint! Man får göra och ge bort i julklapp också.. Funderar på om någon skulle vilja ha Edvins hand och fot.. :P Vi tillhör inte Varberga (vi tillhör Baronbackarna eftersom vi bor där) men vi hänger alltid i Varberga på onsdagar mellan kl 11-15.30 ungefär. Vi älskar att vara där! Helt klart bästa familjecentralen som vi varit på (av de TVÅ som vi varit på HAHAAHA :D)



Om du vågar dig iväg kan du ju komma dit en stund på onsdag så kan vi pratas vid lite? Skulle vara mysigt att få se honom "live". Han är jättesöt verkligen!



2011-11-25 * 13:31:43
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: caroline

Åh vad söt.. hade vi fått en kille skulle han också hetat casper.. så fint =) när föddes han?

2011-11-28 * 14:55:50
URL: http://ilbeyourcommander.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0