Hemmapyssel & prickig bebis

Hoho nattugglan här. Nädå men jag borde vara i säng. Ens dygn är helt rubbade nu. Jag går på 3timmarsintervall som Casper. ;) Som för övrigt ligger uppe hos pappa och har vaknat. Superkinkig. Dags för mat låter det som bestämt.
Mina fina pojkar. <3 isst är de för söta på bilen nedan. <3
Just ja, om Casper ser lite röd och prickig ut beror det på att han fått en attack av hormonplitor igen. Dem kommer och går på små bebisar. Inget farligt alls men ser för tråkigt ut.

Amningen är fortfarande skit. Ska prova med amningsnapp eftersom lilleman inte suger något alls längre. Mitt sista försök. Ska imorgon också handpumpa ur så ofta jag kommer ihåg då mjölken börjar sina. Gaaw vad mina tuttar suger på sitt jobb. :(
Men men det löser sig väl.

Annars idag har vi fått nästan helt klart på kontoret/gästrummet. Tjoho! Bara en byrå att montea ihop och skruva upp en spegel. :) Det ble så mysigt här inne. Ev måste vi köpa en annan gästsäng då denna var 15cm fö bred (!!) Bara något irriterande. Suck. Men den vi har nu får funka så länge. :)
Iomed att vi fått ordning på kontoret har vi också fått igång datorerna igen. Vilket innebär PHOTOSHOP igen. <3

Jag var till IKEA på förmiddagen och handlade lite krukäxter, en anslagstavla mm hit. Skönt med lite egentid faktiskt, även om jag saknade mina pojkar.
På vägen hem stannade jag till vid skogen och tog lite vitmossa, lingonris och kottar till adventsljusstake. Superfint blev det. :) Kan ni tänka er att det redan är första advent imorgon? Galet!
Stressen för alla julklappar är i full gång. Hua!

Men nu ska jag gå och natta barnet. Jag har fixat undan i köket efter kvällens bestyr.
Godnatt på er!


Vill också tillägga hur otroligt mycket jag älskar de här små sömntutorna. <3


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0