17 maj

Idag har jag varit ledig. :) Jätteskönt att få vakna utan väckarklocka. Eftersom Glenn jobbat så har jag vart ensam hemma hela dagen tillsammans med katten. Eller ja, han var ute en stund på förmiddagen men fick en regnskur på sig runt elva. Så sen dess har han pendlat från att ligga och sova i sängen eller i mitt knä när jag suttit vid datorn.
Skönt med lite regn iallafall. Växterna där ute törstar ju ihjäl. :) Även om det är lite trist att vara ute i.

Jag har pysslat runt här hemma. Burit upp lite flyttkartonger på övervåningen då de förhoppningvis snart ska börja renovera i det blivande kontoret/gästrummet. Fått upp lite gardiner i sovrummet samt städat lite.
Gått och tittat på de där bruna paketen i ena hörnet av sovrummet och tänkt att "jag borde faktiskt ta tag i att bygga ihop den där byrån" men det har fortfarande inte blivit av. ;) Den lilla garderob vi samsas om just nu svämmar över av mina och glenns kläder samt alla sängkläder. Så i behov av en byrå är vi så sannerligen.

Ringde till bredbandbolaget för att höra hur det gåt med flytten av bredbandet. Fick skitbeskedet att de bara kan erbjuda bredband med 8MB/s och ingen telefoni.. så nu blir det att ringa till telia och se vad de kan erbjuda. Jag blir så sjukt jävla trött!

Men men, jag har också hunnit med att tvätta, hänga tvätt, tagit ut kaninerna och tänt i pannan idag. Innan Glenn kom hem började jag laga mat så den i stort sätt var färdig när han kom hem. :) Idag blev det nudel/kyckling-soppa. Jättegott blev det. Igår ville hjärtat ha spagetti & köttfärsås. suck. En av de tråkigaste maträtterna som finns. Men han blev ju nöjd iallafall. ;)

Vi fick också ändorna ur vagnen och satte vår potatis igå kväll. Så i augusti har vi nog färskpotatis ska ni se. ;D haha
Bättre sent än aldrig, nu ska bara resten av landet bli klart också.
Igår kväll titta på En unge i minuten på tv4. Stackars älskling kan knappt titta, han blir så nervös. ;)
Jag är 99% säker på att jag känt vårat undervärk nu. Hihi mysigt! Det liksom bubblar/smeker långt inne i magen. Som en fisk som alla säger. :) Våran lille bebis. <3
Dock har jag grymt ont i tuttarna idag. Ajaj, stackars mig. hihi

Nu står hjärtat i duschen, sen bär det av mot kumla för att plocka ned mitt kök. Ska bli skönt att få hit lite mer kökredskap då Glenn inte har allt jag vill ha. ;) Samt lite skålar!
Så ska göra mig iording jag med.

// Emma


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha jag har nyss listat ut att du är Liveyourlifetoday.blogg.se killes ex

läser era båddas blogg undra hur "tjock^" du kommer att få bli om det redan har börjat synas på dej men det är så himla mysigt att bära en bebis mage

2011-05-18 * 14:29:30
Postat av: Emma | Nikoba

Svar: haha :P

Nja, har inte så himla mkt bebismage än, är bara småget från innan. :P Hoppas jag inte blir så stor. :)

2011-05-18 * 17:56:23
URL: http://nikoba.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0