22 juni

Gokväll på er alla.
Ska strax gå och lägga mig och mysa med hjärtat mitt, men ett litet inlägg ska nog hinnas med.

Haft en toppendag idag. Gick skitbra på jobbet. Jag & Elly har vart effektiva som fan och hunnit med massor. Så skönt att ha dagar då allt bara flyter på. :)

När jag kom hem blev det en långdusch med karln. Såklart la vattnet av två gången så hjärtat fick springa ut i pannrummet. ;)
Efter det styrde vi bilen mot marieberg där vi shoppat lite. Glenn köpte två nya läckra skjortor på jack&jones, varav en som han ska ha på midsommar. Har jag nämt vad vi ska hitta på? Hm, minns inte. Hehe Men vi ska iallafall fira det med hans goda vänner i Halland. Jättespännade. :) Då ska vi avslöja hemligheten i magen också. :D

Vad köpte jag då? Faktiskt bara två nya bh:ar. Har gått upp ytterligare en storlek. Idag verkar jag dessutom börjat läcka? Är det möjligt såhär tidigt? Ingen mjölk utan typ .. vatten? Hm, något ät det iallafall, och det kliiiiiiiar som fan i tuttarna!

Köpte dessutom avmaskningsmedel till Smirre. Får ju inte upp honom i vikt. Så ska testa att maska av honom och se om det hjälper. Funderar starkt på att köpa kattungefoder åt honom i blötform så han får i sig mer fett. Tack och lov verkar han må hur bra som helst, men lite mer hull bör han få.
Gav honom medlet nu nyss och han åt upp tabletten hur lätt som helst! Den slank ned med lite skinka. Duktiga kisse. <3 Trodde det projektet skulle sluta i blodbad för min del. ;) Man har ju hört talas om hur lätt det kan vara att få i katter något. hehe.

När vi shoppat klart blev det såklart en fika. Hjärtat bjöd. <3 Det var verkligen superlänge sen vi tog en fika ute bland folk, och det var verkligen supermysigt.
Efter fikat åkte vi till willys och handlade lite som var slut hemma, och sist men inte minst åkte vi ovh köpte PIZZA! Minns inte när vi åt dte sist! Vart vrålsugen på det, och nu äntligen. hihi

Men som sagt, nu kallar sängen och en god natts sömn tillsammans med världens finaste pojkvän. <3 
Imorgon är det sista jobbdagen innan midsommar. :) Härligt
!
// Emma


Kommentarer
Postat av: M

Det märks verkligen i dina texter hur lycklig du verkar vara, man blir glad av att läsa! (:

2011-06-23 * 10:42:59
Postat av: tina

kolla gärna in min blogg :D

Och rösta gärna på min klänning jag skapat för nelly.com :D

2011-06-23 * 11:14:26
URL: http://nattstad.se/tinaandersson
Postat av: Maria

Allt bra?:)

2011-06-23 * 11:31:39
URL: http://mariimore.blogg.se/
Postat av: Jossie

Ja, endel börjar läcka supertidigt. Du får köpa amningsinlägg och ha i, haha! :) Så mysigt det låter att fira midsommar söderut ;) kram

2011-06-23 * 11:47:05
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Carro

Va mysigt! Och angående missen, ge honom bebisfoder, jag ger de till min 3åring fortfarande, bättre fetter och bättre innehåll övh, Min misse är ju så "liten" trots 3år, så han har svårt att tugga storkulor och så är han så grymt aktiv att han behöver extra innehållsrik mat! :)Värt ett försök iaf, de dör ju inte av det direkt :P

2011-06-23 * 21:57:35
URL: http://whyevenbother.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0