Upprörd!

Hur idiotisk får man igentligen vara? Läst om en massa tjejer, främst unga tjejer som röker trots graviditet. De frågar om råd på forum om hur skadligt vi andra tros det vara att röka, hur det gått för andra rökandes foster osv. VAFAN LIKSOM?!

Det vet väl vem som helst, att det aldrig, ALDRIG är bra att röka! Att det finns långa listor på vad som kan och även brukar ske vid intag av tobak när man väntar barn? Hur kan man ens tänka tanken att "det kanske går bra" ??

Något visst ansvar måste man väl ändå känna? Istället för att sitta och tigga kommentarer i forum om "jag vet en som rökte hela graviditeten och det gick bra", så kan man väl ta tag i sig sjäkv och SLUTA!
Jag skulle aldrig chansa, inte en chans!

Jag förstår hur svårt och jobbigt det måste vara att ta sig ifrån ett så stort beroende som rökning faktiskt är. Men jag tycker att man i en sån sits som dessa tjejer är i borde ta sig en funderare.
- Är den där cigaretten verkligen värt risken att förlora eller skada sitt kommande barn för resten av livet?

Svårt att tro det.
Cred till alla som faktiskt blir rökfria under sin graviditet. Ni bevisar för alla andra att det är möjligt.


Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Håller med dig till fullo! Min storasyster var STORrökare, rökte säkert minst 2 paket om dagen, men när hon fick reda på att hon var gravid (inte planerad för fem öre) slutade hon DIREKT! Det är så jävla strongt gjort och klarar man inte sluta röka är man fan egoistisk och förtjänar inte ett barn. Ursäkta mina hårda ord, men blir så förbannad på folk som inte kan tänka på en bebis utan bara på sig själva!

2011-07-18 * 11:44:25
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Amanda - glaskonst

De är så sjukt när de inte änns tänker efter. De är en kvinna på mitt jobb som röker ist ett paket om dan.. både när hon var gravid och nu när barnet är litet litet. Vill bara stå och storneka kvinnan. Inte nog så röker hennes man med hemma.



men värst var häromveckan. sisådär vid 22.30 på en uteservering satt en ung tjej (vår ålder) med en cigg i ena handen, ett glas rose i andra och ett spädbarn som hon amma då och då i knät.

Seriöst lixom? och hon gick därifrån strax innan 12.. usch alltså.

2011-07-18 * 20:31:34
URL: http://aspdesign.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0