6 februari

Sitter här och är hungrig som en varg. Vi ska äta grillad kyckling! Mums.
Hjärtat står i köket och fixar inför jobbet imorgon. Vart tusan tog dne här långhelgen vägen? Den har bara rusat förbi! Hatar veckorna, när jag och Glenn tvingas vara åtskillda. Tur han kommer på onsdag igen. Sen nästa helg ska jag presenteras inför hans släkt i Halland. Nervös som f*n. ;)

Vill tacka min underbara pojkvän för gårdagskvällen då vi var och åt på efesos inne i örebro. Allt är så fantastiskt fint med dig. Tänk vad fort en månad kan gå. Jag älskar dig.

Dagen har rusat förbi som vanligt. Vi sov till nio då vi steg upp och åt en stor frukost. Sen åkte vi ner mot askersund och hälsade på hemma hos mamma & pappa där vi blev bjudna på mat. :)
Åkte vidare och visade älsk hargebaden.

Sedan åkte vi hem till kumla igen, bytte om och for till stallet.
Efter att ha mockat & fixat allt foder tog vi in tanten i vanlig ordning och hjälptes åt att ge henne en ordentlig omgång med borsten som resten av de dagar hon vart här. :) Idag var hon jättelugn i stallet och tillät sig nästan att njuta lite. ;)

Just ja, igår red jag ju. Skrev ju så dutkigt att jag inte skulle göra det utan lära känna henne. Men hon var en helt annan häst igår än i fredags då hon var grymt stressad. Men igår var hon jättetrevlig och det gjorde nog henne gott i själen att få komma ut. Skrittade bara på vägen i 15min och hon frustade så nöjt på slutet. :) När jag håller på med mina pållar går jag på magkänslan, oftast blir det ju bra.
men jag tror minsann att Ila & jag kommer bli ett team efter lite arbete tillsammans. :) Märks redan att hon gillar att använda skallen. Körde lite sidföranden på vägen igår och hon varva ned direkt!

Vi får väl se om det blir en tur efter jobbet imorgon. :)
Nu ska jag hjälpa till med maten. Ha det bäst!
// Emma


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0