Oförstående

Jag måste bara få detta ur mig. Det gör mig lite upprörd faktiskt, även om det kanske bara är en skitsak i andras öron.
Jag förstår inte denna ständiga tävlingen som verkar försegå vad det gäller barn & graviditet. Först tävlas det om vem som var tidigast om att känna första sparken, sen om vem som för tidigaste magen, och vem som haft den lättaste graviditeten. Sen när ungen väl är född, ja då börjas det om. Vems unge som ammar bäst, reste huvude först, eller log först.
Det är i stort sett omöjligt att skriva ut någon som man är stolt och glad över utan att få höra hur pass mycket duktigare "kommenterarens" barn var/är . Varför, frågar jag mig? arför måste man alltid vara bättre. Varför måste man skryta? Kan man aldrig bara lämna en kommentar som inte måste innehålla grovt skryt om sitt eget barn?
Jag fattar inte. Jag bryr mig inte om Casper är senare eller tidigare än andras barn i sin utveckling, utan jag glädjs åt hans takt. Precis som jag kan glädjas åt andras barn.

Suck.. nej nu vart det väldigt negativt här. Nu har jag fått sagt mitt. ;) Nu går vi vidare. Nu menar jag inte att man inte ska lämna kommentarer som hänvisar till sitt barn, men det är skillnad på en kommetar där man skryter och där man inte gör det. ;) Dessa tankar är sånt som mest uppkommit från hemsidan Blimamma.se :)

Jaja, tillbaka till det som spelar roll för mig. Mitt liv. :)
Casper och jag har inte känt oss hundra idag. Iallafall inte jag. Men Casper har vart kinkig hela dagen så misstänker att det är förkylning på g då jag har ont i halsen och han är lite snorig. Hoppas det inte blossar upp något. Skulle vara skönt att slippa det!

Älskling och jag har ätit middag och ska nu äta lite kladdkaka till efterätt, som jag bakat tidigare idag. Mums!
Sen blir det att krya ned i sängen och mysa med hela familjen innan vi ska sova. :)
Hihi just ja, innnan jag avslutar ska jag lägga upp en bild älskling tog på mig strax innan vi åkte in till BB. Fan vad stor jag var. Och svullen! :O Man glömmer fort. ;)

Men nä, nu ska jag gå och mysa med mina fina favoritpojkar. ♥
Godnatt. Kram


Kommentarer
Postat av: Agnes

Bauta stoor Ämma! :D



Det känns lite som det där med skrytet inte bara har med barn att göra utan med ALLT i allmänhet. Samma sak när man diskuterar hästar, hundar, bilar... Allt... Folk glädjs sällan längre åt andras framgång utan att lägga fram sin egna.. Men men. Skit i de. Jag blir i alla fall alldeles flamsig varje gång du uppdaterar något som "håller upp huvudet" ... Oh jag kommer kanske böla lite när parveln börjar gå och prata.. Oj oj!



OCH bara för det måste jag tillägga att en av killarna här på gården har en dotter, namn Robin, som fyllde år i förrgår. Hon kom "springandes" längst med stallgången, armar i vädret och ville ha en kram samtidigt som hon utbrast "Aggy! Aggy! It's mah birthday! Now I'm 2!" och visar tre med fingrarna Åh älska barn :D

2011-12-09 * 00:09:20
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Agnes

OCH jag glömde tillägga att jag råälskar headern - hur kan man inte göra det .. :D:D:D

2011-12-09 * 00:09:57
URL: http://nikonian.blogg.se/
Postat av: Anonym

halloj jag håller med dej varför kan inte folk glädjas åt varandras framgång i stället för att alltid vara bäst vad fin din lill kille e så duktig t att han e stadig i nacken du snart sitter han själv med det går fort älskar att läsa om din vardag mysigt å se bebis bilder ju vad han växer du får ta hand om dej å din familj

2011-12-09 * 18:20:16
Postat av: Emma | Mamma till Casper

Tack Anonym :)

2011-12-09 * 22:08:42
URL: http://nikoba.blogg.se/
Postat av: Anonym

varse god emma

2011-12-10 * 18:25:36


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0