Nu är vi hemma

Ja nu är jag & min lilla älskade familj hemma igen. Eller vi kom hem igår rättare sagt. :)

Vi har haft en dundermysig helg i Halland med nära & kära som vanligt. :)
Det gick bättre än förväntat att resa med vår skrutt. Han har vart så lugn och nöjd hela tiden. Jag & älskling kunde tillomed lämna honom hos farmor en stund medan vi åkte och handlade.
Casper ble dessutom en månad gammal i lördags! :D Vad tiden går snabbt!
Tack alla för ännu en mysig helg i söder, och tusen tack för alla fina kläder vi fått till Casper! Vi ses till jul eller nyår igen. :)

Vi fick också, som så många andra, uppleva årets första snö igår. :) Häligt att det frusit på lite. Dock var det inte så härligt att kliva in i ett iskallt hus igår kväll. Hela 9° hade vi innomhus igår. burr!! Så inatt har hela familjen legat tätt ihop för att få upp lite värme. ;) ♥

Vad är det med mitt huvud idag? Hade massor att blogga om, men nu när casper äntligen somnat så är allt som botblåst! Hm.. Ja imogon ska vi på julskinksprovning med grisbönderna i Örebro län. :) Det ska bli väldigt mysigt. Casper ska få bli med tänkte vi. Det är här ute i närkes kil så inte så långt hem och det skulle bli jobbigt.
Usch jag saknar jobbet. Älskar att vara hemma med vår skatt, men jag saknar att vara en del av jobbet så som jag var i slutet innan jag gick hem. Blir intressant om det känns som förut att komma tillbaka om ett år. Måste iallafall åka och hälsa på någon dag!

Nej jag ger upp det här med bloggande för idag.
Ska hoppa in i en varm dusch med mannen i mitt liv, bädda ned honom & Casper i soffan (Han har sovit 4h inatt), medan jag lagar mat. Ska prova att göra tunna potatisskivor och sen en god köttbit till det. :) Vi får väl se hur det går. :)

Snart ska jag ta tag i en ny bloggdesign också! Det är verkligen på tiden. Jag är minsann ingen blivande mamma längre. :) ♥ Ha det så länge!
Kram


♥ min lilla familj ♥


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0