Lite sjuk

Blev ingen rolig dag idag inte.
Hade ju käningar av  halsen igår. Jag vaknade imorse och var som ett sandpapper i halsen. Ajj! :( Det är väl en väldig olustig känsla det där ed halsont. Tycker ni inte det? Man vill ju knappt svälja. :(
Jaja, i vilket falls som helst mådde jag inte alls bra. Kände mig som en överkörd flodhäst. Så jag ställde in min & Idas träff. Lika bra att ses när man är pigg istället. Hoppas på fredag. :)

Jag har istället roat mig med att försöka få ording på alla bilder till vårt album. Hade bilder på tre olika datorer så idag har jag samlat ihop alla till en och samma iallafall.
Sen har jag såklart gosat med lille mennen. Som för övrigt vart på jättebra humör iag. :) ♥

När älskling kom hem från jobbet så tog jag en välbehövlig dusch. Efter det lagade jag mat åt oss. Blev någon form av fiskgryta ed stekt potatis och sallad. :) Blev helt okej.
Sen har vi myst hela familjen i soffan och tittat på halv åtta hos mig & Bonde söker fru. :) Var ju bröllop idag för den där Pär-ola. Vi närkingar är bra på att finna kärleken. ;)

Nu väntar sängen som vanligt. Älskling var så rar och tog in kaninerna, samtidigt som han var och la i ved i pannan, så jag slipper dra mig utåt. :) Tack hjärtat. ♥

Det var det jag hade att tillägga idag.
Kram från en sjukis


Kommentarer


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0