Julgran & tomtar

Phu vilken dag! Inge stillasittande i soffan idag inte. Skönt det! Vi har nämligen arit och julshoppat som planerat. Med unge och allt. Det har gått jättebra. Några kronor fattigare och en hög med klappar har vi fått till. Skönt att ha det avklarat. En klapp kvar på min släktsida, men ska fösöka få tag i den imorgon när jag ska in till frissan.

Nu på kvällen har vi ätit pannkaka. Mums! Ett måste på torsdagar i det här huset. ;) Pannkakstokar är vad vi är. hihi
Sen bar älskling in granen & jag fick knyta i ett snöre i alla julgranskulor. ;) Pilligt!
Så nu efter lite pyssel, har vi en fin pyntad gran i vardagsrummet, och en massa gulliga (och mindre gulliga)tomtar överallt i huset. Ja, karl min är tomtegalen! Två kartonger proppade med tomtar kånkade ha upp på övervången. Mycket i mina ögon. haha ;) Så nu har även vi det juligt här hemma. :) Tänk att det redan är jul igen. :) Börjar känna liiite julkäsla nu.  Hoppas den håller i sig, likaså snön ute!

Det tråkiga denna kväll är att lillen inte alls är nöjd. Tror han har ont i magen. Känns uppblåst, och vi får inte alls till någon rap efter måltiderna. Inte som det brukar låta iallafall. Dessutom har han fått ett litet sprucket blodkärl i ögat tror vi. Ser ut som en liten röd prick på ögonvitan. Så ögat är irriterat och rinner. Stackars liten. :( Gör ont i mammahjärtat att han inte mår bra. Hoppas han mår bättre imorgon. Då ska vi ta det lungt han & jag. ♥ Det har ju vart väldigt mycket intryck idag på marieberg.

Han är exakt 7veckor idag. Vad tiden går! Stora killen jue.♥

Men nu ska vi hoppa i säng. Vi är trötta hela familjen.
Godnatt på er.
Kram


Kommentarer
Postat av: Linnéa

God jul på dig Emma och lilla familjen! :) Jag har också en tomtetokig karl så jag vet hur du har det! ;) Trodde jag skulle trilla baklänges av alla tomtar han hade, men när de nu väl är uppe måste jag ju erkänna att det blev riktigt mysigt med dem allihop! :) Kram

2011-12-23 * 15:36:53
URL: http://lellelilla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken jätte-jättefin julgran, och vilka rara tomtar. Kram från mamma.

2011-12-23 * 22:39:38


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0