Julbord & Julgran

Hallå.
Igår (förrgår) blev det inget bloggande. Vi kom nämligen inte hem från julbordet på jobbet fören halv tre eller något. ;) Så det var lyckat med andra ord, och nu saknar jag jobbet, kollegorna och grisarna ännu mer.

Det var jättegod mat och härligt att prata med alla. Jag & älskling satt med Linda & hennes trevliga Niklas. Linda agerade barnvakt hela kvällen. Hon fick tillomed Lilleman att somna när inte jag dög. Det låter väl illa? ;) Mamma dög minsann inte. Hehe

Så idag (igår, klockan är över 00.00) så har vi tagit det lugnt. Hjärtat mitt gick upp vid nio med Casper, och lät mig få sova. Så snällt. ♥
När jag gick upp ar det hög tid att laga mat, vilket jag gjorde.  Thaiwook. Mums!
Sen åkte vi och köpte en julgran. Den står just nu i garaget och väntar på att få komma in. Dock ingen som helst julkänsla. Vart är all snö?

Det har ju regnat/snöat lite nu ikväll. Vaknar jag imorgon bitti och möts ab några dm snö är ingen gladare än jag! Det här gråa och trista vädret får mig sååå deppig!
Satt och planerade julklappar förut. Känns inge kul alls när känslan för jul är som bortblåst. L På torsdag ska vi åka och shoppa alla julklappar i alla fall. Lika bra att vara ute i tid. Som vanligt. Haha..

Ikväll/igår kväll så har vi haft tacomys framför tvn. Gott som vanligt. Jag var ritkigt sugen på tacos idag, så då smakade det ju bara ännu godare! Ett tips! Stek med lite bacon i köttfärsen. Apgott blir det. J
Jag rörde också ihop nån vitlöksröra . Den vart väldigt lyckad. J Så stinker vi vitlök här hemma. Haha

Nej nog för mig. Jag ska ta och krypa ned hos min gos.
Imorgon väntar veckohandlingen so vanligt samt julstädning här hemma. Blä! Kanske en tripp ned till Askersund också om vi hinner. :)

God natt!
Kram


Kommentarer
Postat av: Jossie

Vi brukar också steka bacon i köttfärsen, mums :) Och tacos SKA man äta i soffan haha :D

När Edvin var dryga månaden eller något och jag var på universitetet med honom för att hälsa på mina gamla kurskamrater var han jättelugn och stilla när han skickades runt mellan dem alla (typ 7 st eller nåt) men när han kom tillbaka till mig blev han jätteledsen och bara skrek. Det var nästan så jag ville be någon av de andra hålla honom, haha! Så jag känner igen det där med att ungen blir lugn av någon annan ;) En jättefin bild på Casper och Linda btw!

2011-12-18 * 04:46:28
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0