Vecka 30 (29+0)

Oj, nu är jag verkligen där. Vecka 30. Bara 10veckor kvar. Helt galet. Mycket tankar nu om allting. Om hur allt ska bli, om man blir en bra mamma osv. Men samtidigt har de där längtande känslorna blivit starkare. Vi längtar efter våran skatt, trots omställningen i kommer att få gå igenom. <3

Dock är det lite trist att lämna jobbet just nu, fått höra så fina saker från chefen nu de senaste dagarna att jag verkligen känner mig uppskattad på norrgården. Något jag inte känt de senaste månaderna. Men det känns som vi har en bra plan i allt ändå. :)
Nu ska det dessutom in en ny kollega som känns bra. För en gångs skull. Haft en hel del nu senaste tiden som gått åt pipan. Den här tjejen tror vi mycket på. ;) Ni kommer känna igen henne! :D

Hur jag mår då? Jo jag mår bra. Fast väldigt väldigt trött. Jobbet tär verkligen på än nu. Men det funkar.
Magen växer så det knakar, mitt nya smeknamn på jobbet är såklart tjockisen ;). Snart dags att införskaffa mig ett par nya arbetsbyxor då jag växt ur mina. hehe Har inte fått så mycket mer bristningar iallafall. :)
Bebisen sparkar & har sig. H*n sparkar mest upp mot revbenen. Ibland för hårt. ;) issa gånger får man nästan tag i en fot eller något. Lite läskigt tycker jag. hihi Tänk om det är en alien? :O ;)

Ni som vill läsa om min gravidecka nu kan göra det här.
 http://se.babycenter.com/pregnancy/fetaldevelopment/30weeks/

Annars i livet rullar allt på. Tröttheten gör att man inte orkar så mycket hemma. Speciellt inte sitta här vid dator. Därav en ganska inaktiv blogg. Njuter av närheten med min fantastiska Glenn istället.
Samt mys med familjen. senast igår var vi på kräftskia. :D Mums jag åt typ .. mest? xD Haha
Fick också tillbaka bilen som vart in på verkstaden.

Nu kan jag också meddela att badrummet är klart! Äntligen! Jättefint blev det. :) Får komma lite bilder på det samtidigt som jag fotar det övriga huset. Har bara farstun & kontoret klart som ska renoveras nu i september förhoppningsvis.

Nej nu ska jag återgå till soffan och inänta hjärat som är ute och tröskar. Fast de borde avsluta snart.
jag själv lider av tandärk. :( Åter en visomstand som spökar. Ska försöka få tag i en tandläkare imorgon. Hoppas på att slippa penecillin denna gång. Suck. :(:(

Ha det toppen där ute!
// Tjockisen Emma


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Jag förstår att det är väldigt många tankar som snurrarnu :) Du ska ju snart bli mamma gumman! :'D blir helt till mig när nån ska ha en liten xD Jag tycker det är så mysigt! :)



Och det är ingen tvekan om du kommer bli en bra mamma, för det kommer du! :D En supermamma! Ni kommer bli jättebra föräldrar båda två :)



Inte många gånger man känner sig uppskattad inom jobbet man jobbar inom :) Men härligt när man gör det! :D

Nu blev ja nyfiken på vem det är som ska börja hos er, hehe ;) Och så är ja så nyfiken på hur ni bor! :D måste komma ut nån dag till er! :)



Det där med tandvärk är Inte skönt :( Hoppas det går över fort på dig!



Kramis

2011-08-22 * 22:38:16
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: emelie

ååå så fin mage du har fått! =)

Du är så vacker! saknar dina blogginlägg! =)



Tänkte höra när du orkar och vill fota mig och smilla!? =)



kramis

2011-08-23 * 11:01:31
URL: http://dansantakossan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Svar Lovisa: Gud vad go du är gumman. :') Blir alldeles rörd! <3

Tycker absolut du ska komma och hälsa på oss! Du är välkommen när du vill <3 kram!



Emelie: Tack :') men vacker är jag inte. ;)

Skulle passa någon helg. :D i ska inte vänta tills det blir vackra höstfärger ute? Det skulle nog vara jättefint mot hennes färg. Dessutom är jag nog mammaledig då. ;) Kram!

2011-08-23 * 11:41:08


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0