25 april

Hej allesammans. Vilken vår vi har! Det kommer bara säga pang så har vi sommar. Lite synd tycker jag personligen. Jag älskar den här tiden på året. När det blommar överallt och knopparna precis brister. Allt ät så nytt och fint. :)
Dessutom är jag ju ingen värmeälskare. ;) Det ska vara lagom varmt. Så man orkar göra annat än bara ligga och dega. Då trivs jag bäst.
Så våren är absolut min favoritårstid!

Påsken har vart lugn och skön. Den mesta tiden har spenderats tillsammans med älskling i en traktor. Vilket jävla jobb de gör bönderna. Vilket slit! Jag är ju som jag är och tycker det är asintressant att förstå hela processen. Plöja, harva, gödsla, så. Börjar bli proffs på detta nu. ;) haha, eller inte. Men intressant är det iallafall. Dock ont i baken av att sitta obkvämt bredvid hjärtat. Men vad gör man inte för att få umgås med sin älskade?

Imorse vakna jag av ett förtvivlat sms från Glenn. Han hade några sekunder tidigare skickat iväg ett godmorgonkärlekssms som han gör varje dag till mig. Men idag gick det inte som planerat då han skickade det till .. min mamma. x'D Jag höll på att skratta ihjäl mig, mamma likaså. Haha så klockrent! Så typsikt älskling! hihihi Tur det inte var snuskigare än det var. Haha
Så kan det gå. ;)

Om en timme ska jag träffa Ida. Vi ska åka ut någonstans och ha picknick och sen åka ut till huset och fixa lite. :)
Förhoppningsvis har hon bakat sin goda kladdkaka. Mums!
Så jag ska gå och göra mig iording nu, men ha det bäst!

// Emma


(vill flytta nu nu nu nu nu!!)


Kommentarer
Postat av: Emma

Vilket fint hus ni har! Kommer bli underbart för er!

Jag ska jobba so servitris på ett hotel i Cypern! Det är 13 andra svenska tjejer på det hotellet, så det känns skönt! Är dock sjukt nervös! Haha

2011-04-25 * 21:39:18
URL: http://emmaevaeriksson.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0