16 mars || full fart

Hej allesammans!
Här är det full fart. Med två hundar att pyssla om är det inte så mycket tid över till datorn längre hehe. ;) Närå men det går så bra så. Smilla (som vi börjat kalla henne) verkar trivas hos oss. Blir mer och mer lugn och är jättesnäll att ha och göra med.
Klippte klorna nyss på henne och det var istort sätt inga bekymmer. Lite äckligt visserligen men låg mest och drog i benen. ;) Hennes klor var skitlånga! Så måste vara skönt att bli av med dem. Tror faktiskt det är första gången jag klipper klor på en hund. hihi så kan det vara. :D

Smilla & Junior har vart hemma hos emil idag när jag jobbat.  Enligt emil har det funkat kanon. Fast lilla smilla har tydligen fått leva lite som hon vill vilket vi upptäckte inatt när hon försökte hoppa upp i sängen en gång per timme ungefär. ;) Så när emil inte hade koll tog hon sig friheten att sno juniors ben och skutta upp i sängen och ligga där och mumsa. Kul att det var ett sånt där färgande brunt ben. x) hmm.. fina lakan har vi nu. xD Haha tvättens nästa. :P

Promenaderna går läskigt bra. Lixom i söndags var det en kamp från början till slut. Nu går hon fotgående stundtals! Helt otroligt vad som skett på inte ens på dagar! Visste väl det!
Efter jobbet idag tog vi med hundarna ut till en baksetplan bakom våray bostadsområde och släppe hundarna. Eller ja, smilla fick springa med spårlina. ;) Utifall att hon skulle få för sig att sticka. ;)
Toh med en dragknut som hon fick springa efter och ojj vad roligt det var tyckte smilla. ;) Bra för henne och springa i djupsnö och avreagera sig lite.

Men nu ska vi ut och kissa sen blir det kvällsmat för vovvarnas del och sängen för mig. :)
Godnatt & njut av lite bilder nedan. :)

//Emma




Kommentarer
Postat av: Lovisa

Nej men guud va söta bilder :D haha!! Va kul att det går så bra redan ;D Jag tror hon kommer stanna :D hehe!

2010-03-16 * 22:04:09
URL: http://nikonda.blogg.se/
Postat av: Suzette

Är verkligen glad för dig, du om NÅN ska ha en hund <3

2010-03-17 * 17:08:34


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0