7 juni | hoppet är det sista som överger människan

Mitt hopp är snart slut. Smärtan i min kropp tycks aldrig vilja försvinna! Ena stunden är jag säker på att allt blir bra, för att i nästa stund bara se mörker mellan oss. Du gör det så svårt för mig, dina ord bränner, samtidigt som de lenar min själ. Ger mig hopp.

Och ovistheten, denna jävla ovishet som river och sliter i mitt inre likt en flock hungriga lejon som vägrar att lämna mig ifred.

Sova, äta vad är det? Minns inte hur det är att må bra .. ser små skymtar av det när vi ses och allt blir bra för en stund. Min älskade, hur ska jag kunna låta dig gå .. hur ska jag kunna lyda mitt huvud när en sådan stor del av mitt hjärta tillhör dig?

Jag är inte trasig längre, jag är förstörd. Jag finns inte längre.. bara det envisa hoppet finns kvar i ett skal som ekar tomt och ensamt. Ingen vill förstå, gör si gör så .. men det går inte. Jag vill inte prata längre. Vill bara ha ett svar.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Åh, emma jag vet inte vad jag ska skriva! Blev så glad när jag såg att du bloggat igen, men innehållet var inte alls så roligt att läsa. :( Förmodlingen hjälper det ändå inte ett skit att jag skriver en liten rad på din blogg, men jag önskar och hoppas verkigen att det kommer ordna sig så du får må bra igen! Tänker på dig iallafall! Styrkekramar

2010-06-08 * 08:30:44
URL: http://lellelilla.blogg.se/
Postat av: Jossie

Instämmer med Lelle som kommenterat över mig! Du vet vad jag skrivit till dig redan om detta, vet inte vad jag ska tillägga mer. <3

2010-06-08 * 18:10:23
Postat av: Emma || Nikoba

Tack snälla ni .. <3

2010-06-08 * 18:19:40
URL: http://nikoba.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Ja, det var inte en dag för sent att jag började blogga :D Oskar sa att det var lungt för hans del, så då var det bara fritt fram för mig att köra igång. Första jag gjorde var att skriva om honom, hehe. Så hade varit svårt att ha en blogg utan att han fick nämnas ;)

2010-06-11 * 21:43:11
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: Jossie

Sv: Åh, tack! :D Förresten, har jag länkat dig på min blogg! ;)

2010-06-15 * 21:38:29
URL: http://jsantinelli.blogg.se/


Ditt namn:
Spara signatur?

Din E-postadress: (Visas bara för bloggägaren.)


Din URL/Bloggadress:


Din kommentar skriver du här:

Trackback
RSS 2.0